Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jan 31, 2005 9:19 pm

Gricko je napisal/-a:monsta pazi to!!
kolega neki šravfa suzikija (motor) in zgubi eno podložko, kjer pride polž za števec!
Gre v DELAVNICO , ki zastopa kawasaki in suziki in mu lastnik (ki je tudi "majster" in kao se s tem ukvarja že 20 let) začne zatrjevati, da tam ni nobene podložke!!
gre gledat v comp in pride nazaj in še zmeri trdi da ni nibene podložke, in on že ve, ker je v tem poslu že 20 let!!

ok , gre kolega ne net in takoj najde to podložko, pol jo je mogu pa še sam nerest, ker originalno baje ne obstaja!!! :lol:

fak so to majstri, cel lajf šravfa, pa sploh ne ve kaj šravfa!!

Pol si pa zamisli, da pelješ avto/motor na tak servis, kjer so taki poznavalci!!!

Od zdej naprej ne kupim nobenga avta več, ki bi imel potrjeno knjižico od original serviserja!! :twisted: , sej vsak šušmar bolje naredi! :evil:

Tudi jaz opazam da bo treba zacet sam sraufat, skratka se prijavamo 8)
Aja pa se ena glede bloka.
S kolegom uprasama prodajalca, kaj pa bi naredili ce bi prisla stranka z pocenim blokom motorja kaj bi mu naredili, pa rece prodajalec da nov motor :shock: ok se enkrat bil sokiran, mal prej pa reko da se blok neda nnarocit. :shock:

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po jan 31, 2005 9:35 pm

Heheh monsta...... idi na original reno servis...... kar se tiče cen so res u iber (grelne recimo 7 jurjo komad) ampak bolj prijaznih prodajalcev še jaz nisem srečal..... tipo obvlada u nulo..... vse mi lepo razložu..... na kompu pokazu..... sam manjkalo je še da bi šel ven pa mi kr on popravo..... res svaka jim čast.

Kar se pa drugih tiče...... sem pa že mel izkušnje da mi je trdil da so zavorne ploščice od peuogeta 206 enake kot pri citroeno c3......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po jan 31, 2005 9:46 pm

Fora je v zakonodaji, k prav, da morjo prodajat prodajalci.
Si loh še bl strokovnak, pa če nima ekonaomske/trgovske šole, ne smeš prodajat.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po jan 31, 2005 10:06 pm

he he...ja ja...samo je f*** ce je to edini pooblasceni servis v tvoji okolici...sam ki si v lj vem da ti ni panike...
sej ce bi bilo zaradi mene bi kr sam sel za racunalnik in si sam lepo v miru ogledal kaj si zelim....samo pac tko ni...in morem tam prodajalca prosit da mi kej najde....samo ki itaq mi rece da ne ve kiri je tapravi zame...pa da prinesem kos....pa da pogleda to...pa uno...pa da more s francije narocat....pa cakat dva tedna...in kaj js vem kaj se...bla bla bla

zivijo
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a zivijo Po jan 31, 2005 10:27 pm

monster:v torek grem v italijo po vsej verjetnosti in ti lahk pogledam ce je ksn blok k vem da sta bla 2 unota 1.4 sam ne turbotta ce te zanima pis na pm

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po jan 31, 2005 10:30 pm

zivijo je napisal/-a:monster:v torek grem v italijo po vsej verjetnosti in ti lahk pogledam ce je ksn blok k vem da sta bla 2 unota 1.4 sam ne turbotta ce te zanima pis na pm

hm....ja...samo mocno dvomim da turbo....in ne turbo masta iste bloke...bu..ne vem, ki nism ziher...samo dvomim..
ej kam pa gres to?..v ts?..al kam bol dol v it?
LP Dario

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jan 31, 2005 11:14 pm

zivijo je napisal/-a:monster:v torek grem v italijo po vsej verjetnosti in ti lahk pogledam ce je ksn blok k vem da sta bla 2 unota 1.4 sam ne turbotta ce te zanima pis na pm

Useen hvala, sam od 1.4 unota navadnega in od turbo nista bloka ista.
lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov