Debate, ki niso vezane na ostala področja...

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man To feb 01, 2005 7:52 pm

Jest sm mel cliota dci u avtosoli unga z 80km pa stvar niti nibla slaba je kar uredu sla.
Z 2go sm đabe spelju pa sploh nism upazu d z 2go speljujem pac sm pozabu v 1vo dat na kriziscu :lol: 8)
Moj vtis o avtu je pozitivn ce ga gledam tko za po mescu in relacije je pa umru na avtocest. Ko vem kok cajta je pospesvou do 140 celo vecnost (in ja v avtosoli sm cez omejitev vozu)
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Trdonja
Nov uporabnik

Napisal/-a Trdonja To feb 01, 2005 8:19 pm

Ni čudno, da Clioti dizli crkujejo, mal pogleje, al pa poslušte, kako jih folk vozi. Moj sosed zjutrej tko potegne po ulici, da se mi avto dejansko smili, ko ga poslušam, še bencinar bi se mi ob taki vožnji smilu.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To feb 01, 2005 8:19 pm

music_man je napisal/-a:Jest sm mel cliota dci u avtosoli unga z 80km pa stvar niti nibla slaba je kar uredu sla.
Z 2go sm đabe spelju pa sploh nism upazu d z 2go speljujem pac sm pozabu v 1vo dat na kriziscu :lol: 8)
Moj vtis o avtu je pozitivn ce ga gledam tko za po mescu in relacije je pa umru na avtocest. Ko vem kok cajta je pospesvou do 140 celo vecnost (in ja v avtosoli sm cez omejitev vozu)

veš avto je treba tud v avtošoli prtisnt
jst mam doma 15 dci 80km + chip
leti k sneta skerca
55000 km dela k urca, edin ena cev je na začetku zajebavala- cev turbine (sam na začetku 2x- pol so težavo odpravl)
šele pr 170 neha hitro pospešvat
če bi se še enkrat odloču bi ga še enkrat kupu
črni kal bremzat k drgač po moje ne zvoziš- si prehitr
vrhniški klanc hm me je enkrat en prehitu ;)
za laguno je pa že utečen-beri malo zastarel 120km motor
pa nebi vedu da bi mela težave
je pa 2.2 definitivno bol primeren
če ti je vizualno všeč jo kup

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- To feb 01, 2005 10:25 pm

lublancan je napisal/-a:sam ne vem kva o vam ušeč tile renoji
k vas itq na servisu oberejo
za ves ta keš bi lahk kupl boljši auto

...lahko potrdim iz prve roke :?

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To feb 01, 2005 10:34 pm

music_man je napisal/-a:Jest sm mel cliota dci u avtosoli unga z 80km pa stvar niti nibla slaba je kar uredu sla.

ja, za po mescu je vredi... :EE
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

music_man
Novinec

Napisal/-a music_man To feb 01, 2005 11:03 pm

Je ja :oops: :lol:

Sej bo bols.

BTW. Pravtako odlicno se odnese na marsu :P

Uporabniški avatar
Floki
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Floki To feb 01, 2005 11:14 pm

Js sem nabavu Laguno 1,9 dci dynamiqe 120km. Avto je 2002 in ima 73000 prevozenih. Postempljana servisna knjiga, pa prejsnji lastnik je reku, da ni ena zadeva crknala na avtu...

Z besedami sploh ne morem opisat, kak sem zadovoljen, da sem nabavu tole zadevico. Ma sportno podvozje in 17" felgne in lezi na ovinkih ko ata na mami. Pije mi cca. 6,4 l ce vozim na relaciji (tam do 150 po avtocesti). Avto prakticno nima slabosti.

Toplo priporocam, da kupis tam cca. 2 leti starega, ker tudi ce je mel kaksno serijsko napako se je do te tocke ze morala pokazati in je bila odpravljena. Definitivno pa vzami razlicio dynamique, ker je super :P !

LP in dober nakup !

PS: Pa ce bos sel na dizla, tankaj na MOL-ovi crpalki, ker je ocitna razlika v kvaliteti goriva, ki se pozna tako na porabi, kot tudi na teku samega motorja, pa se do -27° ne bi smela zmrznat!

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To feb 01, 2005 11:24 pm

music_man a si meu inštruktorja rozmana?

frend je meu primer k je ena prpelala po 40k km kio pride na redni serwis...
...iz olja je nastala mast :roll:
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

music_man
Novinec

Napisal/-a music_man To feb 01, 2005 11:54 pm

Nejko87 je napisal/-a:music_man a si meu inštruktorja rozmana?

frend je meu primer k je ena prpelala po 40k km kio pride na redni serwis...
...iz olja je nastala mast :roll:

Nope Zlatko čoralič. Bil je tak starejsi iz trate bil je pa pr humarju instruktor. Je pa ze pokojni ga je kap zadelela.

Vem d mi je skoz pravu ti sam posten pohod gas. Sej mu nav mašine vn vrgl nč ga šparat pa take. Pa alergičn je biu na kasne babe k so se bale stopit po gasu
:lol:

Sva pa sla na avtocesti pr 130 na uro prehtevat. Je reku d mal vidm kak gre pa takih hitrostih in sm ga nazgal skor do 150 za kratek cas :oops: pa avtosola :roll: :lol:

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To feb 01, 2005 11:59 pm

Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr feb 02, 2005 12:07 am

dejan84 je napisal/-a:Vsaj ornk dizla si kupte...

pr stilotu more multijet pisat drgač ni nč

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Sr feb 02, 2005 12:12 am

jaz mam megana 1.9 dCi in dela kot urca, je blo par tovarniskih napak na zacetku, zdej je pa vse ql. Sem naredu 27 000 v 4 mesecih, pa mi je spil celo 1 dcl olja, kolega pa vmes natocil v golfa V en liter, pa mava oba podoben stil voznje.je pa res da je treba dizla znat vozit. Odkar mam pa rapid modul v avtu, pa ni velik drugih dizlov k bi me ujeli pri pospeskih, seveda ce gledam podobne kubikaze. Sem tud na mobikrogu naredu cas 1:19 kar je kr solidno za dizla. 8)

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr feb 02, 2005 5:29 am

lenivec je napisal/-a:so mi clioti eni izmed bolj anti avtov, ampak ker ga ma punca sem primoran živet z cliotom :D

tudi to se da rešit :P
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 02, 2005 7:45 am

voltage je napisal/-a:
cagiva je napisal/-a:Ja tud jaz sem že od nekaj lastnikov slišal da niso prov dobri teli Renaulti ;)
Pa če se spomnim iz avtošole Clio-ta 1.5 dci, j***a od avta,dere se,trese,nikamor ne gre,..... :cry:

Drgač pa moj podpis vse pove :twisted: :twisted: :twisted:

em... primerjš avte iz avtošole... jest sm mu golfa 4 SDI ki ni šel nad 120km/h ...
raje nehj s takm form

A ti tud? .. pišuka moj je enkrat su 150km/h ampak sem rabu skor pol obvoznice, da je dosegel to hitrost .. ;) hehehe

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
frenk19
Novinec

Napisal/-a frenk19 Če dec 07, 2006 5:02 pm

jst mam kr neki izkušenj z dizli, in vam povem da avti dle zdržijo samo z lepim ravnanjem. Moje priporočilo je da avto v vseh razmerah (letnih in zimskih)
preden ga fejst prtisnete, peljite vsaj 5 min lepe normalne vožnje.
Trenutno sem najbolj zadovoljen z fiatovim JTD motorjem. Ki je zelo zdržljiv in ima taprav navor.
:D :D

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Če dec 07, 2006 5:40 pm

ga-ma je napisal/-a:Odkar mam pa rapid modul v avtu, pa ni velik drugih dizlov k bi me ujeli pri pospeskih, seveda ce gledam podobne kubikaze.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hm.. To maš pol kulk km? Bi se najdl primerki, ki bi šli mimo!
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Če dec 07, 2006 6:01 pm

Sam sem lasnik cliota 85KM leti k sneta skirca pa brez problemov mam 100000km prevozenih res da sem menjal na 90000 jermena veliki servis menjajo se praviloma na 120000 sam mam pa zdej pac mir menjal sem jih pa iz svojih razlogov drugace pa avto špica res nobenih problemov in tezav razen ene zarnice :D to je pa vse tko da diselpower :D moje iskusnje :D

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k Če dec 07, 2006 6:04 pm

Z renaultovimi diesli je BILA napaka, da je bila turbina preblizu kolektorja in se je rada pregrela, sploh če ljudje niso pazili na njega in ga gonli, pa vročega ugašali itd. Potem pa se je segrevalo olje, pa kadilo ven... Tako mi je naš mehanik pojasnil. Ob malo pazljivosti pa ne bi smelo bit problemov.
No tako je vsaj bilo do 02. Potem bi se naj nekaj izboljšalo. Je pa dejstvo tudi, da imajo renaulti zelo slabo elektroniko. To opažam na laguni 04, pa tudi cliu 05.

PS: Mislim pa, da je človek že dost nazaj kupil avto ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov