Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 01, 2005 12:48 pm

Ce fovsija bi gorela, bi bila v ognju cela... hej Slovenijaaaaa! :lol: :bonk

j***m ti provincialske primitivce! S tem se zdalec ne mislim, da so vsi taki - ravno nasprotno, redki so taki. Le-ti pa zal skazijo sliko. A je folk z LJ tablicami kriv, ker je Ljubljansko obmocje najrazvitejse pa da so v povprecju tam najvisje place itd... ja itak, ves denar gre v Ljubljano. Tko kot je vcasih slo vse v Beograd? :P :bonk:

tiriri ... hej Slovenijaaaaa :P
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To feb 01, 2005 12:56 pm

Daco je napisal/-a:Ce fovsija bi gorela, bi bila v ognju cela... hej Slovenijaaaaa! :lol: :bonk

j***m ti provincialske primitivce! S tem se zdalec ne mislim, da so vsi taki - ravno nasprotno, redki so taki. Le-ti pa zal skazijo sliko. A je folk z LJ tablicami kriv, ker je Ljubljansko obmocje najrazvitejse pa da so v povprecju tam najvisje place itd... ja itak, ves denar gre v Ljubljano. Tko kot je vcasih slo vse v Beograd? :P :bonk:

tiriri ... hej Slovenijaaaaa :P

točn kle je problem, v dnarju
dejstvo je da smo lj povsod nezaželjeni, mi smo pa zarad univerz med drugim veliko bolj odprti za ''prišleke''
jst osebno hvala bogu še nism mel težav glede tega,
sm pa slišal da so pred leti porajsali avtomobil pirančanu v piranu, ker je mel avto na lizing in s tem lj registracijo,
pa se je mudel ful pritožval, pa ne kao kako morte, ampak jst nism lublančan- ljubljančanom uničujte avte ne pa domačinom
zarad nekaj primitivcev, ki bi bili tudi v lj primitivci se ''bojimo'' pelat avto v drug okoliš
lp

maestral
Nov uporabnik

Napisal/-a maestral To feb 01, 2005 1:14 pm

No, da ne boste ljubljančani preveč prizadeti. Meni osebno in tudi nekaj mojim kolegom se je zgodilo, da se je drhal znesla nad avti (odlomljena ogledala, popraskani avti, prerezane gume, itd.). Ali so to bili pijani študentje ali nevzgojeni mladoletniki ali preprosto ljudje, ki so se znesli nad ne-LJ tablicami ... meni je to vseeno. Škoda je nastala in to samo v Ljubljani. Drugje pa še nisem imel problemov.

zupac
Nov uporabnik

Napisal/-a zupac To feb 01, 2005 1:36 pm

Meni se zdi, da to delajo tisti, ki niso zadovolni sami s sabo. Pač tko je in tko bo vedno. Presenečen sem pa bil, ko sem pred kakšnim tednom povprašal enega mojega dobrega kolega, ki se nisva videla kar dolgo, če kaj hodi ven in med drugim sva prišla do kluba KMŠ (klub mariborskih študentov), ki se nahaja v LJ. Je reku, da on tja ne hodi in samo zaradi imena. Mah dejte no ... ljudje smo ljudje in al smo mariborčani, ljubljančani, koprčani al pa hrvati al pa srbi. Mene so tud skor prefukal na hrvaškem, ker sem slovenc. Pač so idioti v vseh krajih, vendar so iz teh krajev tudi dobri ljudje in vsakega človeka ocenjujte posamezno in ne iz katerega kraja je.
Velikokrat se zgodi tudi da je npr. fotr en d****, sin je pa čist vredu in dober človek.

Meni se smilijo taki reveži, k morajo praskat avtomobile, da so morda za trenutek srečni.

lp

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To feb 01, 2005 1:39 pm

glede ljubljančanov na obali bom rekel tako, folk tukaj nima nič proti njim, samo
enostavno čez poletje jih je PREVEČ, in ljudje so jih siti do boga, zato pride tudi do
takih in drugačnih izgredov,sovraštev.... in pa še to, ne pravim da so vsi isti in
nimam nič proti njim ampak kjer pridejo ljubljančani poleti v kak lokal je vedno neko
kričanje in tipično oponašanje njihovo češ "mi pa smo z prestolnice". in še enkrat
ponavljam :P jaz osebno nimam nič proti njim in nikoli slabih izkušenj, in poznam
dosti v redu ljubljančanov.
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco To feb 01, 2005 2:17 pm

Ja pol pa riti lizite spagetarjem :P
Nic osebnega, mam tut sam dost kolegov v KP sam koji falus je vazno od kod so turisti? A zdej ce je pa turist iz LJ je pa naporen turist? Ze tko je Slovenija majhna in bi morala bit protekcija med sabo, sam je pac mentaliteta folka taka, da bi za svabe pa makaronarje pa njihove eure napol drek pozrli, da bi jih dobili. Ljubljanski tolarji so pa manjvredni al pa celo nezazeleni, ko jih pride prevec? Namesto, da bi bili veseli rojakov iz centralne Slovenije. :lol:

Kr neki... :roll:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To feb 01, 2005 2:19 pm

M3 je napisal/-a:pridejo ljubljančani poleti v kak lokal je vedno neko
kričanje in tipično oponašanje njihovo češ "mi pa smo z prestolnice".

ja res je. baje ljudje iz drugih koncev slovenije velikokrat slišijo take neumnosti. pameten človek tak ne rabi izjavljat takih bedarij.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To feb 01, 2005 2:31 pm

jst tud prvič slišm da bi delal probleme, jst jih še nism mel :D

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco To feb 01, 2005 2:37 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:jst tud prvič slišm da bi delal probleme, jst jih še nism mel :D
Wonder why :P :lol:

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To feb 01, 2005 2:45 pm

Daco je napisal/-a:Ja pol pa riti lizite spagetarjem :P
Nic osebnega, mam tut sam dost kolegov v KP sam koji falus je vazno od kod so turisti? A zdej ce je pa turist iz LJ je pa naporen turist? Ze tko je Slovenija majhna in bi morala bit protekcija med sabo, sam je pac mentaliteta folka taka, da bi za svabe pa makaronarje pa njihove eure napol drek pozrli, da bi jih dobili. Ljubljanski tolarji so pa manjvredni al pa celo nezazeleni, ko jih pride prevec? Namesto, da bi bili veseli rojakov iz centralne Slovenije. :lol:

Kr neki... :roll:

za nemce ne rečem nič, ker kakih pritožb glede njih ne slišim razen tega da niti eden
ne zna vsaj pol angleško :P makaronarji so pa 1000x hujši kot kakšni slovenci,
tipi so res razred zase! njih pa v kompliciranju pri naročanju hrane ne prekosi nobeden.
ej eden da bi kej naroču kot je v menuju! vsak hoče neki extra zraven ali extra brez :lol:
pa ob jutranjih urah sredi ceste, na hrvaški magistrali u karto bulit :lol:
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover To feb 01, 2005 2:50 pm

mi mamo pa prijazne sosede :x :x :cry: :evil:
prs.ci eni avto ma vsak tedn novo prasko .smo ga enkrat opral in ga cez noc nekdo umaze :x :x :x :x :x :cry: :evil: :evil: :evil:

glede obale pa smo bli doskrat tm tko cez dan pa ni blo nic mogoce kaka praska sam da nismo opazli

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To feb 01, 2005 3:08 pm

Daco je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:jst tud prvič slišm da bi delal probleme, jst jih še nism mel :D
Wonder why :P :lol:
hehe ti se kr zezi :D

tekumseh
Nov uporabnik

Napisal/-a tekumseh To feb 01, 2005 4:05 pm

meni se je zgodilo ravno obratno v času hokeja v Tivoliju sem avto imel parkiran pred blokom blizu Tivolija(tam pač živim med tednom) pa mi je en k****n razbil zadnjo šipo čeprav sploh nisem imel veze s hokejem pač KR tablica za bacile povsem dovolj.Tako da ima očitno tudi Samozvana metropola ta kompleks.Glede nepriljubljenosti LJ pa menim da je vzrok v njih samih.Drugje pač veljajo za nekakšne riti in že prevečkrat so pokazal da upravičeno vsaj na Bledu.Pa ne mislim metat s tem vseh v istih koš eni so zelo u redu eni se obnašajo pa slabše kot zadnji klošar na vasi povsem odvisno od persone.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To feb 01, 2005 4:06 pm

a zdej se bomo kle kregal se glede patriotizma do svojega mesta!! dejte se ze nehat kregat za vsake pizd@rije in ne skos izzivat!! itaq pa KRANJ RULZ!!! :P

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito To feb 01, 2005 4:48 pm

Kaj se tolk bojiš?
Kaj pa ko mi s KR tablicami pridemo v Ljubljano je pa vse dobr. Ljubljančani ti porišejo avto sključem, ti vlomjo, najprej ti ga pajk odpelje od vseh drugih avtov ki so enako parkirani, ...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To feb 01, 2005 5:32 pm

Tolk smo mejhni... pa tolk se ne maramo :cry: .... Sam... zamerit mi pa ne ljubljančani.... Že ene par avtomobilov LJ me je izsililo na marsikaterem križišču v okolici NM. :evil: Pol mi pa sam mrak na oči pade.....
Drgač pa.... sej priznam.... jst se tut po LJ posrano vozim... nimam pa j**c kogarkoli izsiljevati.....

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To feb 01, 2005 5:35 pm

glede voznje so pa res Ljubljancani najslabsi, skoraj tok slabi kot Stajerci... :P :P zdej bom pa zihr BANan :P :P

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To feb 01, 2005 5:38 pm

vesolc je napisal/-a:a zdej se bomo kle kregal se glede patriotizma do svojega mesta!! dejte se ze nehat kregat za vsake pizd@rije in ne skos izzivat!! itaq pa KRANJ RULZ!!! :P

tupatam 8)

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To feb 01, 2005 5:41 pm

pugi405 je napisal/-a: nimam pa j**c kogarkoli izsiljevati.....

prpa!!!

:P :P :P

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To feb 01, 2005 5:54 pm

Gricko je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a: nimam pa j**c kogarkoli izsiljevati.....

prpa!!!

:P :P :P

:P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov