don CONSIGLIO je napisal/-a:Tukaj je treba upoštevat predvsem starost določenih modelov, ki so dosegli slabši rezultat.
Passat --> 1996 (poleti-lahko bi bil že oldtimer...10. mesto odličen rezultat)
BMW 3 --> 1998 (pomlad-kljub temu 3. mesto!)
A4 --> 2001 (januar-slabše se je odrezal samo zaradi visoke cene)
Merc C --> 2000 (maj-tudi precej visoka cena)
Jaguar X-Type je kičasta barbika na podvozju Mondeota! Kako bo tak avto uredu. Ta avto je po mojem res sramota za to znamko...
Osebno mnenje![]()
LP,
don CONSIGLIO
Tomaz40 je napisal/-a:eh... brez veze govrt a....![]()
Vsak nej kupi kar hoče. Škoda je sicer dober avto nič ne rečem. Ampak še vedno se ne more primerjat z Accordom, Saabom, Jaguarjem.
borut007 je napisal/-a:Se strinjam. In glede na te letnice, bi cena Passata in BMW3 morala biti krepko pod ceno Octavie.
Če bi naredil grobo primerjavo, bi se danes Golf3 prodajal za 4milijone, Fabia pa se prodaja za 3milijone. Itak, da bi se fabia glede na Golf3 na testu odrezala boljše.
snifix je napisal/-a:ce gledamo skupne tocke pri sestevanju se da takoj ugotoviti da je med 1. uvšcenim in zadnje uvscenim razlike cca 130 tock oziroma pribljizno 10%. Iz tega sledi da so razlike res minimalne in da so vsi te avtomobili dobri in vredni nakupa...
lp matej
samo_ je napisal/-a:zanimiva tabela - tudi spodnja polovica: Nissan, Toyota, Jaguar,...
Nesmisel upoštevat take in podobne tabele. Kdor kupuje npr. jaguar ali merc točno ve zakaj ga kupuje in se na take tabele lahko poserje.
Pecho je napisal/-a:samo_ je napisal/-a:zanimiva tabela - tudi spodnja polovica: Nissan, Toyota, Jaguar,...
Predvsem opažam, da so zadnje čase predvsem Nemci začeli zelo zelo favorizirati svoje svoje znamke, zato tudi ne berem več njihovih revij, ker mi gre na jetra, dav večini primerov ne najdejo ene dobre lastnosti avta, ki ni nemški, nemškega pa kujejo v zvezde. Seveda pa je kot je nekdo pred mano že napisal vse odvisno od zornega kota pisca članka in njegove pripadnosti znamki.
Moj vrstni red:
1.Honda
2. Saab
3. P407
itd.
Lp Pecho
don CONSIGLIO je napisal/-a:Tukaj je treba upoštevat predvsem starost določenih modelov, ki so dosegli slabši rezultat.
Passat --> 1996 (poleti-lahko bi bil že oldtimer...10. mesto odličen rezultat)
BMW 3 --> 1998 (pomlad-kljub temu 3. mesto!)
A4 --> 2001 (januar-slabše se je odrezal samo zaradi visoke cene)
Merc C --> 2000 (maj-tudi precej visoka cena)
Jaguar X-Type je kičasta barbika na podvozju Mondeota! Kako bo tak avto uredu. Ta avto je po mojem res sramota za to znamko...
Osebno mnenje![]()
LP,
don CONSIGLIO
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov