TechnoBoy je napisal/-a:kolk nesrec ste imeli / povzrocili
in kolk casa mate izpit
jest mam 3,5 leta
prejsen mesec sm mal prtisnu avto ( pac nism biu kriv k sm u kranju potopni kool nabasov - ni moja krivda...)
drac pa nesrece nism mel
6 (7?) let izpita, cca 150 prevozenih k km.
nesrece: 0/0
mam pa eno zanimivo, zacetnisko...
moj prvi avto je bil yugo55 koral rdec... kar lep... kupjen zadnji teden aprila, takrat sem mela ze 1 L in 3 M izpit in cca 20 k km prevozenih. drgac nisem iz LJ, prvi delovni dan v maju pa sem se zaradi novega joba odpravla s svojim novim autom v LJ, tja prisla pol ure prekmal in se odlocla, da ga bom lepo na varno parkirala, da ga ne bi kdo butnu: rikverc. nic zarosene, zaledenene al pa iz kakega drugega razloga sipe, skoz kere se ne bi dal vidt. vsi spegli nastelani kot je treba, na parkingu samo jaz in en kandelaber (saj veste zakaj ga omenjam ane...). dam v rikverc, spustim sklopko, avto gre rikverc, gledam nazaj, ob stran pa ne in ... bum!

ja, k zamenjam avto, zmer kaj uspicim: z mojim "tanovim", sem prec prvi teden pojahala en plocnik, nasedla s spojlerjem (avto spuscen -40mm + spojlerji), ampak na sreco sam sokolo-oko opazi, ker je le od spodaj podrajsan in mal nalomljen.
LP Qwerty (pri parkiranju mam ocitno smolo, voznja mi pa zaenkrat (!) kar gre. pa nisem blond , da se ne bo kdo prekmal veselil )