Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Qwerty
Uporabnik

Re: Nesrece

Napisal/-a Qwerty To mar 04, 2003 12:05 am

TechnoBoy je napisal/-a:kolk nesrec ste imeli / povzrocili
in kolk casa mate izpit
jest mam 3,5 leta
prejsen mesec sm mal prtisnu avto ( pac nism biu kriv k sm u kranju potopni kool nabasov - ni moja krivda...)
drac pa nesrece nism mel

6 (7?) let izpita, cca 150 prevozenih k km.
nesrece: 0/0

mam pa eno zanimivo, zacetnisko...

moj prvi avto je bil yugo55 koral rdec... kar lep... kupjen zadnji teden aprila, takrat sem mela ze 1 L in 3 M izpit in cca 20 k km prevozenih. drgac nisem iz LJ, prvi delovni dan v maju pa sem se zaradi novega joba odpravla s svojim novim autom v LJ, tja prisla pol ure prekmal in se odlocla, da ga bom lepo na varno parkirala, da ga ne bi kdo butnu: rikverc. nic zarosene, zaledenene al pa iz kakega drugega razloga sipe, skoz kere se ne bi dal vidt. vsi spegli nastelani kot je treba, na parkingu samo jaz in en kandelaber (saj veste zakaj ga omenjam ane...). dam v rikverc, spustim sklopko, avto gre rikverc, gledam nazaj, ob stran pa ne in ... bum! :(

ja, k zamenjam avto, zmer kaj uspicim: z mojim "tanovim", sem prec prvi teden pojahala en plocnik, nasedla s spojlerjem (avto spuscen -40mm + spojlerji), ampak na sreco sam sokolo-oko opazi, ker je le od spodaj podrajsan in mal nalomljen.

LP Qwerty (pri parkiranju mam ocitno smolo, voznja mi pa zaenkrat (!) kar gre. pa nisem blond , da se ne bo kdo prekmal veselil )

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura To mar 04, 2003 12:17 am

5 let izpit, 3 nesreče...
1. enemu v rit :oops:
2. nič kriv, bil izsiljen :evil:
3.robnik... tisti ki ga išče ga tudi najde :roll:
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell To mar 04, 2003 12:21 am

Qwerty je napisal/-a:
TechnoBoy je napisal/-a:kolk nesrec ste imeli / povzrocili
in kolk casa mate izpit
jest mam 3,5 leta
prejsen mesec sm mal prtisnu avto ( pac nism biu kriv k sm u kranju potopni kool nabasov - ni moja krivda...)
drac pa nesrece nism mel

6 (7?) let izpita, cca 150 prevozenih k km.
nesrece: 0/0

mam pa eno zanimivo, zacetnisko...

moj prvi avto je bil yugo55 koral rdec... kar lep... kupjen zadnji teden aprila, takrat sem mela ze 1 L in 3 M izpit in cca 20 k km prevozenih. drgac nisem iz LJ, prvi delovni dan v maju pa sem se zaradi novega joba odpravla s svojim novim autom v LJ, tja prisla pol ure prekmal in se odlocla, da ga bom lepo na varno parkirala, da ga ne bi kdo butnu: rikverc. nic zarosene, zaledenene al pa iz kakega drugega razloga sipe, skoz kere se ne bi dal vidt. vsi spegli nastelani kot je treba, na parkingu samo jaz in en kandelaber (saj veste zakaj ga omenjam ane...). dam v rikverc, spustim sklopko, avto gre rikverc, gledam nazaj, ob stran pa ne in ... bum! :(

ja, k zamenjam avto, zmer kaj uspicim: z mojim "tanovim", sem prec prvi teden pojahala en plocnik, nasedla s spojlerjem (avto spuscen -40mm + spojlerji), ampak na sreco sam sokolo-oko opazi, ker je le od spodaj podrajsan in mal nalomljen.

LP Qwerty (pri parkiranju mam ocitno smolo, voznja mi pa zaenkrat (!) kar gre. pa nisem blond , da se ne bo kdo prekmal veselil )

mas ksno slikco avta ? :)
V8 POWER

marke30
Nov uporabnik

Napisal/-a marke30 To mar 04, 2003 12:04 pm

sej lepo da pazte na cesti... sam skoda da enim to ne uspe..

http://www.bordergatewayprotocol.net/~j ... a/because/

...ce ni to ... :ne

pa srecno .

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby To mar 04, 2003 12:16 pm

marke30 si mugu tole gor dat, folk tle gor so slikce za otroke strast, odsvetujem ogled vsem z rahlim zelodcem :o
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby To mar 04, 2003 12:20 pm

Moja statistika:
izpit 2,5 let
2/1
1. na nepreglednem kriziscu kao izsilu enga
2. jugini mi je u rit prletu
pa se 1x sm s fotrovim terncom zletu s ceste, prsu vn sam sm pr tem sklopko skuru:)) Ta "nesreca" je bla drazja od obeh prejsnih skupi :x
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy To mar 04, 2003 12:21 pm

Js sm bla pa sam enkrat v nesreči, drgač ta drugič pa bi lahk bla, sam sem mela na srečo neki tist dan in nism šla na Blejsko noč, drgač pa je v tisti nesreči umrla moja zlo dobra kolegica!!!! Tko da sm mela res srečo da nism šla!!!!!!!!!
Sarcy :8

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To mar 04, 2003 7:13 pm

izpit 2 leti in 4 mesece
stanje 4/1
1.star avto(pajero),en k****n me nabaše u križišču,mi zvije kljuko in odbijač, 140k škode
2.audi,star 1 tedn,taxi iz neprednostne (nasprot policije na trdinovi)in jst valda tuf!!!! Matr mu !!! :evil: :evil: :evil: Škode za 750k
3.Parkirišče u kopru pred intenšparom,en fotr u rikvec,jst tud, in 175k ščode je tu!
4.ena teta na semavorju na rdeči kr po gasu in valda men u guzico.itak spet 175k škode

to bo za zdaj use(k da ni dost) :? :cry:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To mar 04, 2003 8:47 pm

Kira HARD picture marke30 AAAUUUU. Prevec prevec. :shock: :shock:

Izpit imam dobih 6 let.
Tudi sam imel nekaj pripetljajev. Sicer ne vem kdaj je bil prvi ampak nekak takole.
1) V zimskih radostih sem z golfom 1 priletel v plocnik ( pac zacetnik in neumen ). Zvil sem samo desno roko. To je itak ata dobil v sluzbi pa se zmontiral so mu brezplacno in je blo :D .
2) Spet v igri ta isti golf I. Ko sem iz Vica prisel na avtocesto in ob spuscanju ( kjer se avtocesta razcepi )je vame z desne strani priletel popolnoma pijan voznik. Potem mi je se usel, se dobro da sem si zapisal tablico. Na koncu je pa vse lepo resil brat ( avto je bil se njegov ker nismo delal prepisa ).
3) Priletel Puntotu v rit z ocetovim avtomobilom. :cry: Na koncu ni bilo panike, punto je imel eno rahlo busko. Audi je pa imel zvit sprednji nosilec in zlomljen nosilec leve luci pa se ena malenkost. Luc je se zmeraj stala tudi pri 180km/h :D, tisti nosilec je pa sosed ko je avtoklepar nategnil.
4) aaaa pozabil se en pripetljaj z golfom. Iz zura sem zaspal in butnil v steno. Tudi ni bilo panike Steno je bila dokaj nagnjena in sem samo zadel feltno. Spet minimalni strosek ene par jurjev za novi dve sprednji feltni.
5) No, zato je bil pa zadnji strosek milijonski. :) Smejim se zato ker ni bilo popolnoma nobenemu nic. S Passatom sem prehiteval kamion in avtomobil. Nakar se pred mano narise prevozno sredstvo. Mislim da je bil twingo. Hitro zavijem desno in levo ker je bil ovinek v levo. Seveda sem s tem prelozil avto in je zadek vzelo.Tako smo bocno drseli proti ograji ter jo zadeli tocno v sredino avtomobila mad zadnjimi in sprednjimi vrati. Ograja nas je dvignila v zrak ( vemo kako se zacne ograja ), tako da smo leteli po zraku, naredimo 180 stopinj in na streho. Pol avtomobila na cesto in pol na ograjo. Zgodbe se ni konec -> beri dalje. :D Spet malo po zraku, vendar tokrat obrat za 360 stopinj in ponovno na streho. ( nekako smo se skorajda pokotalili po ograji ) Potem smo pa se po cesti drseli ene 20m ter se koncno ustavili na strehi seveda. Bili smo trije v avtomobilu. Jaz sem otrpel rahle poskodbe glave ( nic resnega ) kolega pa popolnoma brez prask. Razen zadnjega sopotnika je malo bolelo stopalo ker mu je nogo stisnilo med pod in sedez. Vsi smo bili privezani. Skratka izkusnja in pol, in trenutno se ze cel tresem ko to pisem.
Imam tudi slike ampak se trenutno se ucim da bi jih na net dal. Pa se skenirat bi jih mogu. Se se vidmo na srecanju pa bomo pogledali ( jih imam vseskozi v avtomobilu ), ce jih ne bom dal prej na net.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To mar 04, 2003 8:59 pm

TechnoBoy je napisal/-a:
mas ksno slikco avta ? :)

mam mam (ce zdajsnjega cliaca mislis). sam sem dala dans remusa gor, pa moram se poslikat. cakam se 15/03 - k dam litake gor, pa siroke gumice...

btw: danes so mi izpit vzel. ker sem se razpizdila nad skifom (zaradi razburjenosti nezmozna nadaljne voznje - so me razpi*kali zarad homolomo). se mi ne da se 1x razpisat, vse najdete na enem drugem forumu. tehnoboy, sej ves kerem, si tut ti tam

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To mar 04, 2003 9:08 pm

mah za suxu se mi neda vec pisat.. raj tuki poste nabiram :)
V8 POWER

stone
Nov uporabnik

Napisal/-a stone To mar 04, 2003 9:09 pm

Izpit imam dobra 4 leta.Do sedaj doživu dve nesreči enkrat, kot sovoznik nas je nabasal pijan voznik škode nam je naredu za 800.000 porajsal sel desn konc premaknu zadnjo premo pa na levo stran nas je v ogarjo nabil k smo se mu odmikal. Eno nesrečo sm mel pa jaz, srečo v nesreči. V en ovink sm prletu mal prehitr mi je vzel rit in sm z zadnjo levo feltno pribil v robnik. Odprla se mi je stranska vreča, zvil most, feltno... No znesek je bil na koncu 450.000 jurjov. No na srečo vsaj nobenga nasprot ni blo.
Lp.

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus To mar 04, 2003 9:12 pm

marke30 je napisal/-a:sej lepo da pazte na cesti... sam skoda da enim to ne uspe..

pa srecno .

NE prosm tega gledat!!!
Ne morm si predstavljat kako se pocuti ta "punca"!!! :o

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To mar 04, 2003 9:26 pm

Qwerty je napisal/-a:
mam mam (ce zdajsnjega cliaca mislis). sam sem dala dans remusa gor, pa moram se poslikat. cakam se 15/03 - k dam litake gor, pa siroke gumice...

Kira PETARDA, OPPA.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr mar 05, 2003 10:55 pm

Jutri bodo pa verjetno ze slike gor, moje svetovne totalke, sem se navadil na net popat :wink: , pa skenirano imam tudi :D Tak de jutri si bo treba cas vzet :?

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če mar 06, 2003 4:47 pm

Tole smo glavni igralci v tem filmu. Postavljeni smo ob avtu tako kot smo sedeli.
Slika

Pa zacnimo kar pri vzroku te totalke. :mrgreen:
Slika

Prvi in najhujsi sus, ko smo zadeli ograjo tocno med vrati. Ograja nas je dvignila in zgodba se je pricela. :noro
Slika

Naredili 180 stopinj, prvic pristali na strehi in z zadnjim koncem na ograji
Slika

Nakar nam je uspelo narediti en lep sport coupe iz Passata Slika
Slika

Se ponovno zavrteli za 360 stopinj in spet pristali na strehi, ter zadevo malo obdelali z »slif« papirjem z oznako tam nekje 10-15Slika
Slika

In rezultat vsega skupaj je… :shock: :shock:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če mar 06, 2003 5:11 pm

če še majo pr šerbineku mojega rovera, bi se ga splačalo enkrat mi it poslikat, da malo divite kaj sem mel za eno makino
Slika

dolfe
Novinec

Napisal/-a dolfe Če mar 06, 2003 9:46 pm

Jesus je napisal/-a:
marke30 je napisal/-a:sej lepo da pazte na cesti... sam skoda da enim to ne uspe..

pa srecno .

NE prosm tega gledat!!!
Ne morm si predstavljat kako se pocuti ta "punca"!!! :o

Sem videl podobne fotografije s Soške fronte... le da ni bil vzrok ogenj, ampak bojni plin, ne vem kateri, morda iperit.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Če mar 06, 2003 10:37 pm

Kakor so nas učili je Iperit živčni plin, ki vpliva na dihalne in prebavne organe, tko da je bil najbrž kakšen drug.
BTW, če koga zanima, zdej ko gre za IRAK. Poznamo naslednje bojne strupe (po tosičnosti):
-Živčni (kot sem rekel vplivajo na notranje prebavne in dihalne organe, srce in živčni in imunski sistem)
-Mehurjevci (strup se prime po koži, nastanejo mehurji, ki pokajo in se gnojijo)
-Dušljivci (delujejo na dihalne organe, srce in živčni sistem)
-Krvni (krvi preprečuje prenašanje kisika)
-Dražljivci ((dražijo sluznico oči in nosu)

Sory k sem zamoru! :D
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Sunshine
Novinec

Napisal/-a Sunshine Če mar 06, 2003 10:51 pm

Izpit bom imel aprila 2 leti. Do sedaj 1 nesreča brez žrtev. Bilo v LJ, na glavni, padal dež, jaz sem zavijal od hypo lizinga levo preko polne črte. Bila kolona avtomobilov, model, ki je prihajal od telekoma proti glavni postaji železniški mi da prednost, na drug stran tudi vse v redu, nakar mi taxist prileti od telekoma proti glavni kar vmes. Sem mu kar lepo olupil cel desen bok njegovega mercedesa (poškodoval sem mu tudi stebričke :P ) ... na Mercedesu je bilo škode za kakšen milijon na matkinem unotu pa za 70k sit 8) .

Hvala bogu je to edina in upam trkam na les, da bo tudi še naprej pločevina ostala nepoškodovana.

Bimmer: A si ti policaj?
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov