M3 je napisal/-a:kupte si kasetnik in kaseto ki ima žico vn in prikluček za cd-player ali mp3 player
in zadeva je rešena. kasetnika ti ne bojo šli krast.
malo prebrskaj po podobnih temah in bos

SCH-MM je napisal/-a:Evo, na takih bolj izpostavljenih mestih jaz tole naredim (po priporočilu unga ki mi je avtoradio notr dal):
Najprej jaz iztopim iz avta in se potem stegnem do radia, ga vzamem ven in ga zunaj avtomobila dajem v škatlico. Potem dam škatlico na streho in zaklenem avto, vzamem škatlico, še malo okoli pomaham in jo dam v bundo![]()
Do sedaj še nisem imel problemovops:
SCH-MM je napisal/-a:Evo, na takih bolj izpostavljenih mestih jaz tole naredim (po priporočilu unga ki mi je avtoradio notr dal):
Najprej jaz iztopim iz avta in se potem stegnem do radia, ga vzamem ven in ga zunaj avtomobila dajem v škatlico. Potem dam škatlico na streho in zaklenem avto, vzamem škatlico, še malo okoli pomaham in jo dam v bundo![]()
Dell je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Evo, na takih bolj izpostavljenih mestih jaz tole naredim (po priporočilu unga ki mi je avtoradio notr dal):
Tocno tako delam odkar imam radie na CD-je in mi niso se nikoli vzeli nicesar.
K avto zaklepas,vedno imej skatlico v roki in ko hodis od avta, jo obvezno drzis vidno v roki vsaj 30m.Garant nebojo vlomili ce bodo vidli da imas ploscico sabo.
Zlatan_ je napisal/-a:Na viču in okolci jih krade prbližno 7-8,to pa so večinoma 15letni mulci.Opozarju sm vas na vič že neki cajta nazaj pa me oičitno niste poslušal.
Golden eye je napisal/-a:Dell je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Evo, na takih bolj izpostavljenih mestih jaz tole naredim (po priporočilu unga ki mi je avtoradio notr dal):
Tocno tako delam odkar imam radie na CD-je in mi niso se nikoli vzeli nicesar.
K avto zaklepas,vedno imej skatlico v roki in ko hodis od avta, jo obvezno drzis vidno v roki vsaj 30m.Garant nebojo vlomili ce bodo vidli da imas ploscico sabo.
Kaj pa če ne kradejo tako da čakajo in gledajo kaj kdo počne ko gre iz avta!
Kaj pa če pridejo kot gledat po avtih kaj ma kdo not pa pol kradejo??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov