Napisal/-a netvis To feb 15, 2005 11:55 am
OK, pač ne zaupam nikomur več. Ampak naj bo ...
Vam pa še enkrat vseeno povem, kaj se trenutno dogaja. Ta leasing hiša je A1, d.d. na Vodovodni 93 v Lj., zraven Avtohiše Real (tudi delajo z njimi) in z Avtohišo Peugeot Vič (tudi preko te sem kupu 206) - tako da če bo kdo tam kupoval PAZITE !!!
Ta četrtek bo 4 tedne, kar so mi vzeli avto. Vsem povem, da sem pogodbo DOBRO prebral, ni malega tiska in kar se tiče odvzema avta, imajo prov - tudi jaz se z njimi strinjam, vendar ni nobenega člena, da bi moral kaj vplačevati vnaprej - kakšne obroke ali kaj podobnega- s tem se pa ne strinjam ! Potem naprej; sem že v navezi z odvetnikom in rekel mi je, da bom z tožbo v roku najkasneje 5 let dobil najmanj 1 MIO SIT ter poplačilo vseh ostalih stroškov v zvezi z odvetnikom. Mene pa bo sedaj stalo cca. 50k SIT. No še najbolj zanimivo pa je, da se tam sploh nič več ne javijo, niti me ne pokličejo, niti mi niso po "4 tednih" poslali kakšne izjave o prekinitvi pogodbe. Jaz sedaj nočem tega avta nazaj - hočem le svojih 208.000 SIT, ker bom že ta petek kupu druzga. Ampak od tega ne odstopam, bom pa kmalu tudi (bom videl, če se bo kaj premaknilo) dal celotno zgodbo na POP TV, Preverjeno, v več časopisov in Trenja. Poleg tega pa jih bom še tožil, ker imam s.p., da se mi je posel zmanjšal, ker nisem mogel opravljati dela, ker nisem imel avta, da ne govorim o živcih, neprespanih nočeh, klicih, itd.
Sploh se več ne sekiram toliko, enostavno bom šel po poti zakona, ker vem, da nisem naredil nič slabega. Kolikor sem jaz kršil pogodbo (neplačevanje), jo sedaj oni še bolj !!!
Tako da vem, da delam prav !
Hvala vsem za podporo, če bo pa še kakšen komentar, pa dobrodošli - bom odgovoril !!!
Lp, Tomaž