Debate, ki niso vezane na ostala področja...

AndrejD
Stalni uporabnik

Re: Začelo se je tudi v naših krajih...

Napisal/-a AndrejD To feb 15, 2005 9:31 am

Vičo je napisal/-a:Danes so frenda ustavli republiški kepsi, z njimi je bil tudi nek inšpektor.
Najprej so ga drkali na parkirplacu eno uro, pol pa še na Izredni tehnični peljali. Tisti
inšpektor mu je pofotkal vse od a do ž, kar je nenavadnega oz. spremenjenega na avtu, tudi blok pofarban v rdeče. Pregledal so mu tudi čisto vse številke na avtu. Zapičli so se v sledeče:
- nižanje (čeprav ima homologacijo, so neki sanjal da se št. ne ujemajo)
- LED šobe za šipo (čeprav ugašnjene)
- LED antenca (tudi ugašnjena)
- modre LED pozicije
- bele žarnice
- obrvi (ni še vpisal)
- prvi odbijač (enako)
- stikalca v notranjosti
- ALU tepihe
- ročka menjalnika

Pol so ga peljali še na tehnični, kjer so mu zmerli pline - ok, dali na valje - ok, tudi naklon gume so mu merli!

Rezultat: ostal brez nalepke (tablic mu niso mogli uzet, kr ma zanetane gor) + lušna položnica za 100k (da, sto tisoč sit!!).

Torej, tudi na primorskem se je začelo.

Fantje moji, to je za popizdit!!! :?

Vsa pohvala da so se končno spravli na te potujoče novoletne jelke čiimveč tega pa bo
Slika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo To feb 15, 2005 9:48 am

AndrejD je napisal/-a:
Vičo je napisal/-a:Danes so frenda ustavli republiški kepsi, z njimi je bil tudi nek inšpektor.
Najprej so ga drkali na parkirplacu eno uro, pol pa še na Izredni tehnični peljali. Tisti
inšpektor mu je pofotkal vse od a do ž, kar je nenavadnega oz. spremenjenega na avtu, tudi blok pofarban v rdeče. Pregledal so mu tudi čisto vse številke na avtu. Zapičli so se v sledeče:
- modre LED pozicije
- bele žarnice
- obrvi (ni še vpisal)
- prvi odbijač (enako)
- stikalca v notranjosti
- ALU tepihe
- ročka menjalnika

Pol so ga peljali še na tehnični, kjer so mu zmerli pline - ok, dali na valje - ok, tudi naklon gume so mu merli!

Rezultat: ostal brez nalepke (tablic mu niso mogli uzet, kr ma zanetane gor) + lušna položnica za 100k (da, sto tisoč sit!!).

Vsa pohvala da so se končno spravli na te potujoče novoletne jelke čiimveč tega pa bo

Pa ti si majke mi budala a tep je to dobr k so se na folk spravl k niti ne ogrožajo nubenga niti nč, ampak majo pač sam tak auto kokr jim je ušeč :evil: Upam da bojo tut tebe gdaj tko pojebal in to dobr :roll:
Se opravičujm za tak post ampak si nism mogu pomagat
LP

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

Napisal/-a Dugi7 To feb 15, 2005 9:49 am

Dej prosm če nimaš nič pametnega za povedat bod rajš tih, tko sam kažeš kolk si omejen! Kaj pa če bi en rekel da mu greš na jetra ker maš npr. litke gor???
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To feb 15, 2005 9:54 am

folk se vedno ne kapira oz ne razumete, da POLICIJA opravlja svoje delo!!! Gdo je pa jelkam kriv da so si nalimal led diode.Kok je bilo prijav na policiji glede teh diod,namrec kolega ki je policaj je rekel kok je budal pr nas da se vozijo z izklopjenimi lucmi, pa samo led diode ma vklopjene!(eni se igrajo z smrtjo,naj grejo v irak se zaletavat ne pa da nas ogrozajo).No malo sm off topic zavil,ampak se vedno bom menil in sevede BEDNO bom rekel da POLICIJA opravlja svoje delo!!

aja pa dejte se sprijaznt z tem ze enkrat!

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo To feb 15, 2005 9:56 am

Ma te policaji to je živ smrad na cesti ne morem jih vidt sploh kok keša bom mogu zmetat da bom use to homologeru :cry: nj grejo nekam in ta država najraje bi se odselu ker tuki je živa norišnica :evil:
....

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To feb 15, 2005 9:56 am

Suljo je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:
- modre LED pozicije
- bele žarnice
- obrvi (ni še vpisal)
- prvi odbijač (enako)
- stikalca v notranjosti
- ALU tepihe
- ročka menjalnika

Pa ti si majke mi budala a tep je to dobr k so se na folk spravl k niti ne ogrožajo nubenga niti nč, ampak majo pač sam tak auto kokr jim je ušeč :evil: Upam da bojo tut tebe gdaj tko pojebal in to dobr :roll:
Se opravičujm za tak post ampak si nism mogu pomagat
LP

Če je to tvoje mnenje tud prav. Moje pa je da nimajo te lučke kaj iskat na vozilu ker samo motijo druge in zakon se strinja z mano.

Mene so že preveč dobro pojebali je čas da jim začnem vračat :twisted: - to leti na one modre s...
Slika

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To feb 15, 2005 9:58 am

Dugi7 je napisal/-a:Dej prosm če nimaš nič pametnega za povedat bod rajš tih, tko sam kažeš kolk si omejen! Kaj pa če bi en rekel da mu greš na jetra ker maš npr. litke gor???

Zgleda da sem še vedno pametnejši od tebe ker ti zgleda nisi skapiral da moj post leti na de modre lučke na anteni šobah za branje stekel in prednjih lučeh.
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo To feb 15, 2005 9:58 am

_VeNoM_ je napisal/-a:aja pa dejte se sprijaznt z tem ze enkrat!

jaz se s tem ne bom nikol sprjaznu državno valdo je treba postrelit to je edina rešitev :evil: :twisted:
....

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ To feb 15, 2005 9:59 am

AndrejD je napisal/-a:
Dugi7 je napisal/-a:Dej prosm če nimaš nič pametnega za povedat bod rajš tih, tko sam kažeš kolk si omejen! Kaj pa če bi en rekel da mu greš na jetra ker maš npr. litke gor???

Zgleda da sem še vedno pametnejši od tebe ker ti zgleda nisi skapiral da moj post leti na de modre lučke na anteni šobah za branje stekel in prednjih lučeh.

a ni to na sluljota letel! :roll:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ To feb 15, 2005 10:10 am

Neyo-Neyo je napisal/-a:

jaz se s tem ne bom nikol sprjaznu državno valdo je treba postrelit to je edina rešitev :evil: :twisted:

al pospricat z tistimi sobami k jih mas namontirane v sprednje odbijacu???????

Uporabniški avatar
sharker
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a sharker To feb 15, 2005 10:11 am

preberem cel topic, vem da se je to zgodilo na primorskem, ampak KJE NA PRIMORSKEM?

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

Napisal/-a Dugi7 To feb 15, 2005 10:15 am

AndrejD je napisal/-a:

Sm čist dobr skapiral, kaj tebe moti!
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo To feb 15, 2005 10:35 am

_VeNoM_ je napisal/-a:
Neyo-Neyo je napisal/-a:

al pospricat z tistimi sobami k jih mas namontirane v sprednje odbijacu???????

ja če bi mev kakšno močno kislino tud lahk :-P
....

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To feb 15, 2005 10:42 am

sam mene pa zanima kot je v prvem postu napisan,da je blo na tehničnem vse kul,fedri, plini ovo, ono, zakaj hudiča je pol izgubil tablice :roll:

pa kak skeniran list papirja bi tud zraven se lahko nalimal ;)
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To feb 15, 2005 10:45 am

Čak če maš neke ledice gor, pa jih nimaš pržgane je za njih ilegalno? To pomen da policaji ilegalno svoje modre lučke pa sireno uporablajo, čeprav jo v resnic nimajo pržgano? To pomen da sem posiljevalec ker ga mam s sabo?
Slika

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO To feb 15, 2005 10:52 am

TITan je napisal/-a:Čak če maš neke ledice gor, pa jih nimaš pržgane je za njih ilegalno? To pomen da policaji ilegalno svoje modre lučke pa sireno uporablajo, čeprav jo v resnic nimajo pržgano? To pomen da sem posiljevalec ker ga mam s sabo?

Teoretično si posiljevalec. :har :har :har :har :har

plazydor
Nov uporabnik

Napisal/-a plazydor To feb 15, 2005 11:01 am

Končno se je policija spravila na "novoletne jelke". Ker pa nekateri zelo pljuvate čez delo policije pa samo v razmislek: kaj bi bilo, če nebi opravljali svojega dela. Totalni kaos. Tako je pa vsaj malo reda na naših cestah. In upam, da bodo iztrebili "novoletne jelke"
Samo Bog mi lahko ukazuje, ostali me pa morajo poslušat

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ To feb 15, 2005 11:13 am

_VeNoM_ je napisal/-a:folk se vedno ne kapira oz ne razumete, da POLICIJA opravlja svoje delo!!! Gdo je pa jelkam kriv da so si nalimal led diode.Kok je bilo prijav na policiji glede teh diod,namrec kolega ki je policaj je rekel kok je budal pr nas da se vozijo z izklopjenimi lucmi, pa samo led diode ma vklopjene!(eni se igrajo z smrtjo,naj grejo v irak se zaletavat ne pa da nas ogrozajo).No malo sm off topic zavil,ampak se vedno bom menil in sevede BEDNO bom rekel da POLICIJA opravlja svoje delo!!

Tako je. Nic nimam proti predelavam, niti ne bom komentiral okusa lastnikov "novoletnih jelk" -ce jim je to vsec, jim pac ne morem zameriti ;) Moti pa me, da lastniki taksnih "umetnin" ponavadi najprej poskrbijo za "styling", medtem ko jim za vzdrzevanje tehnicne brezhibnosti avtomobila potem (ravno zaradi tega) zmanjka denarja :roll: Da ne govorim o tem, da sem se ponoci ze ene parkrat skoraj zaletel v IDIOTE, ki so tako zatemnili zadnje luci, da se sploh ni videlo, ce gorijo stop lampe... :evil: Nek red mora biti, ker je ze itak prevec "indijancev" na cesti, se pa vsekakor strinjam, da bi drzava morala najprej uredit homologacijske postopke in do potankosti definirat predpise, ki dolocajo predelave, sele potem pa kaznovat tiste, ki jih ne upostevajo. Ampak ocitno so se tega lotili po "kavbojsko", ker imajo itak opraviti z "indijanci"... :lol:

P.S.: Se mi pa zdi, da ustavljajo predvsem tiste, ki se jim ze na 2 kilometra vidi, da pretiravajo z nakicenjem, in tako je tudi prav. Kolikor berem tele vase poste, so vam plavi ze marsikaj tudi spregledali, ce se je voznik lepo obnasal in s predelavami ni prevec pretiraval... tudi to morate upostevati, preden jih simfate vse po vrsti in pocez ;)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To feb 15, 2005 11:17 am

_Jerry_ je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:folk se vedno ne kapira oz ne razumete, da POLICIJA opravlja svoje delo!!! Gdo je pa jelkam kriv da so si nalimal led diode.Kok je bilo prijav na policiji glede teh diod,namrec kolega ki je policaj je rekel kok je budal pr nas da se vozijo z izklopjenimi lucmi, pa samo led diode ma vklopjene!(eni se igrajo z smrtjo,naj grejo v irak se zaletavat ne pa da nas ogrozajo).No malo sm off topic zavil,ampak se vedno bom menil in sevede BEDNO bom rekel da POLICIJA opravlja svoje delo!!

Tako je. Nic nimam proti predelavam, niti ne bom komentiral okusa lastnikov "novoletnih jelk" -ce jim je to vsec, jim pac ne morem zameriti ;) Moti pa me, da lastniki taksnih "umetnin" ponavadi najprej poskrbijo za "styling", medtem ko jim za vzdrzevanje tehnicne brezhibnosti avtomobila potem (ravno zaradi tega) zmanjka denarja :roll: Da ne govorim o tem, da sem se ponoci ze ene parkrat skoraj zaletel v IDIOTE, ki so tako zatemnili zadnje luci, da se sploh ni videlo, ce gorijo stop lampe... :evil: Nek red mora biti, ker je ze itak prevec "indijancev" na cesti, se pa vsekakor strinjam, da bi drzava morala najprej uredit homologacijske postopke in do potankosti definirat predpise, ki dolocajo predelave, sele potem pa kaznovat tiste, ki jih ne upostevajo. Ampak ocitno so se tega lotili po "kavbojsko", ker imajo itak opraviti z "indijanci"... :lol:

P.S.: Se mi pa zdi, da ustavljajo predvsem tiste, ki se jim ze na 2 kilometra vidi, da pretiravajo z nakicenjem, in tako je tudi prav. Kolikor berem tele vase poste, so vam plavi ze marsikaj tudi spregledali, ce se je voznik lepo obnasal in s predelavami ni prevec pretiraval... tudi to morate upostevati, preden jih simfate vse po vrsti in pocez ;)

Dobro napisano 8) Tudi jaz sem enakega mnenja, ker meja nekje mora biti.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel To feb 15, 2005 11:28 am

acid je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

Dobro napisano 8) Tudi jaz sem enakega mnenja, ker meja nekje mora biti.

jst se tudi podpišem ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov