PureTNT je napisal/-a: Ko sem opravil z njim je vozil samo še po omejitvi.
Čudežno se mu je v trenutku zaljubilo mirne vožnje in izgubil željo po hitri vožnji

KenWa je napisal/-a:To si je vceraj, 16.2.05, mislil voznik svetlo modre alfe 156 (star model), ko je stisnil na gas, medtem ko je ze gorela rdeca luc in je neka gospa ze stopila na prehod za pesce ter zelela preckati cesto. Avto pa je zletel mimo semaforja naravnost proti gospe in jo zgresil za par dobrih centimetrov - zenski je plasc namrec skoraj odneslo! Ce bi prislo do nesrece, bi bila ta gotovo s smrtnim rezultatom na kraju mesta, saj je vozil neodgovoren lastnik avta vsaj s hitrostjo 100km/h in bi zensko kar odneslo v zrak ce bi jo zadel.
Poanta tega je...da ce je ta voznik slucajno del tega foruma... naj se zamisli sam nad sabo in kako vozi, ker ce bom se enkrat prica njegovi neodgovorni voznji, se bom dobesedno pritozila na policiji (ker ja, sem voznika potem se isti dan "izsledila" in imam zapisane vse potrebne podatke za anonimno prijavo!). Sem imela pac sreco in je parkiral svoj avto skoraj nasproti kopalisca Kodeljevo, da sem si podatke lahko zapisala, saj ga drugace zaradi njegove nore voznje tako ali drugace ne bi ujela.
Ob tem naj se zamislijo tudi usi ostali podobni vozniki in pomislite do cesa bi prislo, ce bi zensko avto tudi zbil...
killah bee je napisal/-a:Ja tega je velik,brezvestni vozniki, samo ne verjamem da je ta del tega foruma,no sej ne rečm da je sam normaln folk klele gor :P,sam tak d**** pa ne more bit
doli je napisal/-a:SCH-MM: Tam je bila tri dni nazaj prometna nesreča, kjer je en avto enga izsilu in ko sta počla, ju je vrglo na pločnik, kjer je ena 19 letna punca čakala na semafor in sta jo povozila do smrti. Čista tragedija. Tko mlada pa je mogla umret ker se je nekomu preveč mudilo oziroma je šel čez rdečo. Da bi ga jst dobu v roke bi.....
Zelo zelo žalostno
BojanI je napisal/-a:Živjo !
Res je, da policija na take klice reagira en ku... Pred leti se je pri men zgodilo, da je eno soboto vozil po Jurčkovi tovarnjak za razsut tovor (tko ene 20 x gor in dol), ki je po moji oceni vozil po 20 ton, da so se hiše ob cesti tresle kot ob potresu. Prijava na policijo, oni pa , da imajo drugje hujše probleme. Ob prijavah zaradi prometa ponoči, ko to cesto nekateri izkoriščajo za dirkališče enaki odgovori.
Naj ob tem omenim, da je to cesta na kateri je omejitev 50 in da so bile tam v zadnjih treh letih 3 smrtne žrtve med pešci, da ostalih nesreč niti ne omenjam.
U glavnem sem nad odzivnostjo policije v takih primerih čist razočaran, ker se jim po domače j...
Sploh pa se te dni na cesti že opaža, da se učinki novega zakona že počasi izgubljajo, davkoplačevalci pa zopet nič, spet plačujemo te riti zgoraj, ki potem svojega dela ne opravijo do konca.
Upam, da ta forum kdaj pogledajo tudi ljudje v modrem, pa naj se mal zamislijo nad tem, pa nad štosi, ki krožijo o njih, žal so to čisto resnične stvari.
LP, Bojan
INFINITI je napisal/-a:BojanI je napisal/-a:Živjo !
Res je, da policija na take klice reagira en ku... Pred leti se je pri men zgodilo, da je eno soboto vozil po Jurčkovi tovarnjak za razsut tovor (tko ene 20 x gor in dol), ki je po moji oceni vozil po 20 ton, da so se hiše ob cesti tresle kot ob potresu. Prijava na policijo, oni pa , da imajo drugje hujše probleme. Ob prijavah zaradi prometa ponoči, ko to cesto nekateri izkoriščajo za dirkališče enaki odgovori.
Naj ob tem omenim, da je to cesta na kateri je omejitev 50 in da so bile tam v zadnjih treh letih 3 smrtne žrtve med pešci, da ostalih nesreč niti ne omenjam.
U glavnem sem nad odzivnostjo policije v takih primerih čist razočaran, ker se jim po domače j...
Sploh pa se te dni na cesti že opaža, da se učinki novega zakona že počasi izgubljajo, davkoplačevalci pa zopet nič, spet plačujemo te riti zgoraj, ki potem svojega dela ne opravijo do konca.
Upam, da ta forum kdaj pogledajo tudi ljudje v modrem, pa naj se mal zamislijo nad tem, pa nad štosi, ki krožijo o njih, žal so to čisto resnične stvari.
LP, Bojan
Ma glavno da te oni po-fukajo v analno odprtino za 10 jurjev za meglenke, ko voziš sredi noči 30-40 kmh po prazni makadamski ceti skozi neko šumo v neki pripizdini. -To so res bolj pomembne stvari ja
Courage™ je napisal/-a:ja pa kje te živiš ti. Ne bom nič preko policije, vendar morem komentirat. Če ti misliš da bo policija na podlagi enega klica šla na dom nekomu in se z njim pogovarjala... ja seveda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov