Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Če feb 17, 2005 10:27 pm

PureTNT je napisal/-a: Ko sem opravil z njim je vozil samo še po omejitvi.

Čudežno se mu je v trenutku zaljubilo mirne vožnje in izgubil željo po hitri vožnji :EE :har

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio Če feb 17, 2005 10:38 pm

jah take mamo ja
Slika

koki81
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a koki81 Če feb 17, 2005 10:45 pm

tud pri nas v MB se dogajajo taksne stvari. Tako da taksnih norcev je kr nekaj na cesti samo majo vedno sreco :/:o:/
VW

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Re: "Rdeca luc, gas do konca, pesci pazite se me!"

Napisal/-a pilgrim Pe feb 18, 2005 6:27 am

KenWa je napisal/-a:To si je vceraj, 16.2.05, mislil voznik svetlo modre alfe 156 (star model), ko je stisnil na gas, medtem ko je ze gorela rdeca luc in je neka gospa ze stopila na prehod za pesce ter zelela preckati cesto. Avto pa je zletel mimo semaforja naravnost proti gospe in jo zgresil za par dobrih centimetrov - zenski je plasc namrec skoraj odneslo! Ce bi prislo do nesrece, bi bila ta gotovo s smrtnim rezultatom na kraju mesta, saj je vozil neodgovoren lastnik avta vsaj s hitrostjo 100km/h in bi zensko kar odneslo v zrak ce bi jo zadel.

Poanta tega je...da ce je ta voznik slucajno del tega foruma... naj se zamisli sam nad sabo in kako vozi, ker ce bom se enkrat prica njegovi neodgovorni voznji, se bom dobesedno pritozila na policiji (ker ja, sem voznika potem se isti dan "izsledila" in imam zapisane vse potrebne podatke za anonimno prijavo!). Sem imela pac sreco in je parkiral svoj avto skoraj nasproti kopalisca Kodeljevo, da sem si podatke lahko zapisala, saj ga drugace zaradi njegove nore voznje tako ali drugace ne bi ujela.

Ob tem naj se zamislijo tudi usi ostali podobni vozniki in pomislite do cesa bi prislo, ce bi zensko avto tudi zbil... :evil:

KenWa, lepo pozdravljena na forumu, takšne potrebujemo - krasen post :clapclap
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Davor ///AMG Pe feb 18, 2005 7:18 am

Banda! :evil:
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Pe feb 18, 2005 7:45 am

Tkega cigana je treba prec prjavit na policijo. Policija mora odreagirati na vsako prijavo. Če ne kaj drugega, bodo šli na njegov dom in opravili z njim temeljit razgovor. Včasih že to pomaga, de se bo mogoče ta potencialni morilec mal zamislil.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe feb 18, 2005 8:07 am

ja pa kje te živiš ti. Ne bom nič preko policije, vendar morem komentirat. Če ti misliš da bo policija na podlagi enega klica šla na dom nekomu in se z njim pogovarjala... ja seveda.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Pe feb 18, 2005 9:20 am

bla bla bla policija tuki u sloveniji raj ustavla naprimer mene in me sprašuje če mam homologirane šipe, feltne, bla bla bla kot pa da bi lovila take norce zakaj bi se mučl pa lovil ene budale če je velik laži ustavt enga k tm počas fura pa mu nabit kazn k nima original platišč na avtu kr neki ta policija u sloveniji ni vredna da jo poščijem :x
....

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Pe feb 18, 2005 9:33 am

Živjo !

Res je, da policija na take klice reagira en ku... Pred leti se je pri men zgodilo, da je eno soboto vozil po Jurčkovi tovarnjak za razsut tovor (tko ene 20 x gor in dol), ki je po moji oceni vozil po 20 ton, da so se hiše ob cesti tresle kot ob potresu. Prijava na policijo, oni pa , da imajo drugje hujše probleme. Ob prijavah zaradi prometa ponoči, ko to cesto nekateri izkoriščajo za dirkališče enaki odgovori.

Naj ob tem omenim, da je to cesta na kateri je omejitev 50 in da so bile tam v zadnjih treh letih 3 smrtne žrtve med pešci, da ostalih nesreč niti ne omenjam.

U glavnem sem nad odzivnostjo policije v takih primerih čist razočaran, ker se jim po domače j...

Sploh pa se te dni na cesti že opaža, da se učinki novega zakona že počasi izgubljajo, davkoplačevalci pa zopet nič, spet plačujemo te riti zgoraj, ki potem svojega dela ne opravijo do konca.

Upam, da ta forum kdaj pogledajo tudi ljudje v modrem, pa naj se mal zamislijo nad tem, pa nad štosi, ki krožijo o njih, žal so to čisto resnične stvari.

LP, Bojan

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe feb 18, 2005 9:34 am

ja pogledajo ze tale forum, ampak se nic ne zamislijo glede takih talentov!! bolj iscejo pozicije za je*anje v glavo glede homolomo!! :x :x

doli
Nov uporabnik

Napisal/-a doli Pe feb 18, 2005 10:02 am

SCH-MM: Tam je bila tri dni nazaj prometna nesreča, kjer je en avto enga izsilu in ko sta počla, ju je vrglo na pločnik, kjer je ena 19 letna punca čakala na semafor in sta jo povozila do smrti. Čista tragedija. Tko mlada pa je mogla umret ker se je nekomu preveč mudilo oziroma je šel čez rdečo. Da bi ga jst dobu v roke bi.....
Zelo zelo žalostno :cry:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Pe feb 18, 2005 10:02 am

killah bee je napisal/-a:Ja tega je velik,brezvestni vozniki, samo ne verjamem da je ta del tega foruma,no sej ne rečm da je sam normaln folk klele gor :P :D ,sam tak d**** pa ne more bit ;)

Lohk je lohk. Jest sem komaj preprečil nesrečo, ki jo je izzvala opica za volanom bele Honde Integre, ki ima po celi strani tatoo, parkiran pa je pogosto pred Yulonom. Ni sicer na tem forumu, je pa na mobisux-u se mi zdi.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe feb 18, 2005 10:17 am

doli je napisal/-a:SCH-MM: Tam je bila tri dni nazaj prometna nesreča, kjer je en avto enga izsilu in ko sta počla, ju je vrglo na pločnik, kjer je ena 19 letna punca čakala na semafor in sta jo povozila do smrti. Čista tragedija. Tko mlada pa je mogla umret ker se je nekomu preveč mudilo oziroma je šel čez rdečo. Da bi ga jst dobu v roke bi.....
Zelo zelo žalostno :cry:

Tkole - to lih ni čist res.
En tip se je postavil preveč v levo in nasproti vozeči avto se ni mogel umakniti in je počil vanj - ker je bil trk zelo hud,je odneslo avto na pločnik kjer je nabil nič hudega slutečo 19 letno dekle.

Kenwa - lahko pokličeš policijo in jim povej da naj malo opazujejo ta avto, ker brezglavo vozi skozi rdeče luči in ogroža promet - povej tudi vse podatke policajem, ker si oni to beležijo in ko ga bodo enkrat dobili, bo kazen malo hujša, zaradi teh beležk - recimo če nimaš nobenih prekrškov in nobenih zabeleženj, potem lahko da policaj najnižjo kazen in ponavadi jo tak odnese z 7,5 ali pa 15k sit, če pa imaš dosti zabeleženj in kazni že od prej, pa policaji radi nabijejo kakih 30k ali več za kazen.
Old subarus never die, they just get faster!

doli
Nov uporabnik

Napisal/-a doli Pe feb 18, 2005 10:27 am

Pardon :oops:
Dejstvo pa je da je ugasnilo nedolžno mlado življenje

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe feb 18, 2005 10:36 am

BojanI je napisal/-a:Živjo !

Res je, da policija na take klice reagira en ku... Pred leti se je pri men zgodilo, da je eno soboto vozil po Jurčkovi tovarnjak za razsut tovor (tko ene 20 x gor in dol), ki je po moji oceni vozil po 20 ton, da so se hiše ob cesti tresle kot ob potresu. Prijava na policijo, oni pa , da imajo drugje hujše probleme. Ob prijavah zaradi prometa ponoči, ko to cesto nekateri izkoriščajo za dirkališče enaki odgovori.

Naj ob tem omenim, da je to cesta na kateri je omejitev 50 in da so bile tam v zadnjih treh letih 3 smrtne žrtve med pešci, da ostalih nesreč niti ne omenjam.

U glavnem sem nad odzivnostjo policije v takih primerih čist razočaran, ker se jim po domače j...

Sploh pa se te dni na cesti že opaža, da se učinki novega zakona že počasi izgubljajo, davkoplačevalci pa zopet nič, spet plačujemo te riti zgoraj, ki potem svojega dela ne opravijo do konca.

Upam, da ta forum kdaj pogledajo tudi ljudje v modrem, pa naj se mal zamislijo nad tem, pa nad štosi, ki krožijo o njih, žal so to čisto resnične stvari.

LP, Bojan

Ma glavno da te oni po-fukajo v analno odprtino za 10 jurjev za meglenke, ko voziš sredi noči 30-40 kmh po prazni makadamski ceti skozi neko šumo v neki pripizdini. -To so res bolj pomembne stvari ja :?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Pe feb 18, 2005 10:47 am

INFINITI je napisal/-a:
BojanI je napisal/-a:Živjo !

LP, Bojan

Ma glavno da te oni po-fukajo v analno odprtino za 10 jurjev za meglenke, ko voziš sredi noči 30-40 kmh po prazni makadamski ceti skozi neko šumo v neki pripizdini. -To so res bolj pomembne stvari ja :?

Bojan, novi zakon nikoli ni imel kakršnegakoli blagodejnega učinka. Edini učinek, ki sem ga sam opazil, je bila upočasnitev prometa včasih kar krepko pod omejitev. V ZDA je sistem tak, da te lahko policisti oglobijo na osnovi prijave. Po mojem mnenju bi se ceste kar lepo očistile takšnih bedakov. Me pa malce skrbi, kaj bi bilo, ko bi prehitel nekega zelo počasnega voznika, ta pa bi klical policijo, da divjam... Že tako mi na magistralkah pogosto blendajo, češ, divjak (to, da vozijo 60 in jaz kanček pod 100 ni omembe vredno...).
Imam pa predlog: naslednjič, ko vidiš takega norca, dobi nekaj prič in kličite policijo. To morajo upoštevat in mu lahko napišejo kazen za prevoženo rdečo luč in ogrožanje varnosti.

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Pe feb 18, 2005 11:00 am

glede prometa in zakona je slovenija čistu k..... državi se gre samo za keš pa čist nč druzga :x jeb.. se njim za norce . :evil:
....

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe feb 18, 2005 11:12 am

Glede prijav: velikokrat prijavljam idiote v tovornjakih, ki veselo vozijo zemljo ali kamenje po obvoznici ali avtocesti in pri tem vse leti od njih...

Primer nedolgo nazaj: Naložen tovornjak z zemljo vozi po obvoznici-od njega vse leti-za njim vozi nova petica (BMW), za njo pa jaz.
Kar naenkrat pade kepa zemlje na lepo spoliranega-črnega bmw-ja (na predel sprednje maske), tip ga je sicer samo prehitel...mene pa je to razpištolilo do konca...

tko da upam da te prijave res kej pomagajo...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
KenWa
Nov uporabnik

Napisal/-a KenWa Pe feb 18, 2005 11:20 am

1. Sm tut doma povedala kaj je blo pa d bi poklicala polcijo pa prjavla sam so mi rekl d bojo sam problemi, tm pa itak naujo nc nardil zarad ene prijave, ker pac nimam dokaza itd. Tko da to je res problem.

2. Alfa nima nobenega velikega spojlerja zadaj. Lahko pa napisem sem registracijo avta, pa se nevem..izogibajte avta na cesti al pa k vidte avto pa mate velik casa pa dost "j**c" pocakite voznika (en tip je) :twisted: Registracija je LJ Y2 45H, ze na novi tablici. Ce ma kdo dobre kolege na policiji :P lahk mau zatezi za kak nadzor al pa kej...tut en dan bo dost, ker pomojem bojo ze v 10 minutah nabral dost prekrskov za odvzem vozniske!

3. Pille, sm una KenWa ja, sj prej sm bla na tem forumu kot uLtRa sam mi neki pass zajbava pa sm se na novo registrirala :)

Skratka...mate prou da se skor usak dan zgodi kej podobnega...nimas kej...sam upas lahk d nau noben zadet in bo naje** zarad kasnega takega voznika.

LP

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Pe feb 18, 2005 12:09 pm

Courage™ je napisal/-a:ja pa kje te živiš ti. Ne bom nič preko policije, vendar morem komentirat. Če ti misliš da bo policija na podlagi enega klica šla na dom nekomu in se z njim pogovarjala... ja seveda.

Ja seveda, seveda. Jst vem, ne pa mislim. Ne me žalt, kje živim in to...sm okusil na lastni koži. Mene je en kmet prjavu, ko sm fu.no petardo v njegovo goščo, pa me sploh ni vidu, je samo neki slišu en pok, sm mel pa avto v bližin parkiran in si je zapisu registrsko. Pol so pa polcaji klicali domov moje starce, jst pa že davno ne živim več pr njih in jih neki pedrirali da so dobil kao prjavo in je zgledalo kot da sm najmanj že koga ubil in pol sm klical na policijsko postajo, da sm jim obrazložil situacijo. Tolk o tem...Človek bi sedaj mislu, da policija obravnava vse enako, če smo v pravni državi, ne glede na to kakšna je teža prekrška.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov