Debate, ki niso vezane na ostala področja...

kaj bi raje vozili?

toyoto yaris d4d
48
77%
renault modus 1,5dci
14
23%

Skupaj glasov : 62

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} Ne feb 20, 2005 7:43 pm

Metachlone je napisal/-a:Glede radia je tko, da se ti vbistvu ful bolj splača neoriginalnega kupit, ker so original radii vedno ful precenjeni. Je pa fora v tem, da ti originala najbrž ne bojo skušal ukrast, druzga pa skor zihr :x LP

Velik boljš je originalen radio, ti ni treba vsakič ploščice dol jemat; ojačevalec, cd-changer, mp3 player lahko pa vseeno dodatno vgradiš. Jaz sem kupil rabljen avto, ki je prejšnji lastnik zamnejal original radio in zdaj iščem originalnega, ravno zato, ker se mi ne ljubi skrbeti in ploščice vsakič odstranjevati ...

Blazg
Nov uporabnik

Napisal/-a Blazg Ne feb 20, 2005 11:44 pm

mah..to mi nic ne pomaga ce imam original doma in mi stoji na polici da se prah gor nabira...tole z akustiko bom ze resil ni problema.se bom pozanimal, če je ze kdo vgradil mp3 changer pa take zadeve...morem najprej avto kupit pa se bom pol sekiru zarad radia...

bolj me zanima kolk so dejansko slabsi pospeski...ker ce je to zelo malo opazno pol bi mogoce vseeno dal homologirat 15"...izgled mi veliko pomeni (studiram arhitekturo...tako da si lahko mislite da mi izgled veliko pomeni)...ce bo pa se bremzal boljse....glede na to da z maminim pridem do malega losinja pa nazaj v malo vec kot pol tanka(2/3).al pa recimo ce ga teram z enim tankom....mendem ko mora vecina vmes tankat...se ne sekiram ce se poraba malo zveča...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov