Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To feb 22, 2005 8:37 pm

Ceste pr nas so zdele (izven mesta) res peskokopi.
Slika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To feb 22, 2005 8:43 pm

Ja nekje je res tumač peska. Neveš a je makadam al cesta. Glede kamnčkov, ki pridejo v stik z avtomobili. Hm...kaj mi gre na živce..okej zadnjič čak kaj je blo..aja pač kamnčki so tko po sredini ceste ane..oz. pač tam kjer se vozi jih ni , med kolesnicami pa so. In pač tipo voz točn tko da vozi po kurčastih kančkih!....pa res nč leden alpa kej..pač sm popizdu in ga prehitu..nism mu pa tega vrnu..(razn mogoč k sm se uključeval nazaj) :P ;)

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Nuclear_ To feb 22, 2005 9:46 pm

Učer zvečer je pri nas sneg nametaval na polno... Zato smo po cest večinoma pelali 40km/h saj če si šel več te je že rotiral...in kaj se zgodi...za dvojnim ovinkom gre en tip mene prehitevat z GOLF II....tip je mel not 50km/h

in tko vozu 50 cirka 10 km :roll:

mislm da greš riskirat pa še v teh pogojih ti da 2x mislit kakšen folk ima vozniško dovoljenje.

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte To feb 22, 2005 10:16 pm

Nuclear_ je napisal/-a:Učer zvečer je pri nas sneg nametaval na polno... Zato smo po cest večinoma pelali 40km/h saj če si šel več te je že rotiral...in kaj se zgodi...za dvojnim ovinkom gre en tip mene prehitevat z GOLF II....tip je mel not 50km/h

mislm da greš riskirat pa še v teh pogojih ti da 2x mislit kakšen folk ima vozniško dovoljenje.

Ja, bogi bogi. Prehitel te je... s 50km/h! Zdaj samo še manjka podatek, da je imel Golf letne avtoplašče na platiščih. :roll:

Sploh pa, kako veš, da je 10km razdalje vozil 50km/h? Si vozil za njim? Kar pomeni, da si tudi ti pospešil na teh neverjetno nevarnih 50km/h...

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Re: zimsko prehitevanje

Napisal/-a xsAMOR Sr feb 23, 2005 12:24 pm

POWER MAX je napisal/-a:če bi imel močnej avto (on je imel 2.0) mu to grem nardit nazaj dobr de ni avto ne vem kva.

sklepam da tvoj avto ni ne vem kva(kot si napisal)

POWER MAX je napisal/-a:drgač me pa zlo zanima če bi vi imel audija A8 novga pa da bi en to vam naredu z enmu sfukanmu avtomobilom

kle pa lahk sklepam da je tvoj avto Audi A8 -->kar pa tak avto lahko prehiti eno "bogo mašinco" 2.0

Malo nejasen post je biu ta kjer si omenil audija.Saj vem da bi se vsak pizdil za audija...samo če tvoj avto ni ne vem kaj ga tut ne morš z A8-ko primerjat

Razjasni se

LP

Uporabniški avatar
Japan tuning
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Japan tuning Sr feb 23, 2005 12:49 pm

:o Fantje ni panike, vcasih nas speskajo vcasih pa mi koga ! Sej razumem da je komu beed, ko mu po avtu zaropotajo kamencki ampak to je davek katerega moramo placati, ce se hocemo hitro peljati :D Sicer mam pa jest tut uber speskan avto ker vecinoma prehitevam in ko se mu prbijes za rit je vse narejeno .... Ajd :D

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Sr feb 23, 2005 4:16 pm

...tut men se zdi da letos pretiravajo s posipanjem...mam obcutek ko bi se ze CELO ZIMO VOZU PO MAKEDAMU!!!

Ne vem ce se krivulja varnosti ne zacne obracat nazaj ce je prevec peska na asfaltu...??!!

LP
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Če feb 24, 2005 12:31 am

V torek so dolensko AC najprej plužl, 10 m zadi pa pesek trosil...

Danes sem pa videl, da so AC polival s tekočino proti zmrzovanju. To se mi zdi bl smiselno kot pesek.

Kamenči in folija na havbi... Ja, malo pomaga, vendar je meni folija v parih letih spremenila barvo, kar se na belem avtu kar pozna...
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Če feb 24, 2005 2:28 am

Torej... zamenjaj folijo. Saj zato si si jo dal gor, ne? Ceneje od novega barvanja. :roll:

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Če feb 24, 2005 2:40 am

pa kaj nekter mislte da je ta folija res kej vredna in kej pomaga :?:

a stekel žarometov ... prednje šipe ... prednga roba stebričkov in strehe .. barve na odbijaču pa še kje ni škoda ??? ... a to ni vaše ??? :roll:

na taki cesti prehitevam samo, če je dost prostora ... grem 20m prej na levi pas in se vrnem na svojga čim kasnej ... pa je za oba dobr ;)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če feb 24, 2005 3:46 am

NO jaz še sam čakam ko se bo najdu en in bo začel pizdit po forumu u kakih nemogočih razmerah ga je prehitela rdeča petka.... Enostavno mi gre na falus ko morm vozit po polno zasneženi cesti za kerim avtom.... pač bedn filing pa grem čimprej mimo.... poleg tega u takem vozim 50 in navzgor.... ponavad se pa kolone premikajo po 20-30......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če feb 24, 2005 6:53 am

POWER MAX je napisal/-a:
germancarfan je napisal/-a:ja dokler je pa on za tabo vozu si pa ti tujo lastnino uniceval ce tko ti gledas na to :P[/quote

eeee cel dan se po lublan pa po avtocest vozm pa tud en kamenček ni vame prletu.
tk de če ti ne veš kk je to bod pa tih, drgač me pa zlo zanima če bi vi imel audija A8 novga pa da bi en to vam naredu z enmu sfukanmu avtomobilom :?:

a mas novga avdija ? :)

nimam glih novga....pa se ne sekiram glih nevem kaj...pleh je pleh :oops:
bomo pomlad štrihal odbijač pa haubo.... :P
V8 POWER

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če feb 24, 2005 7:56 am

lisko je napisal/-a:NO jaz še sam čakam ko se bo najdu en in bo začel pizdit po forumu u kakih nemogočih razmerah ga je prehitela rdeča petka.... Enostavno mi gre na falus ko morm vozit po polno zasneženi cesti za kerim avtom.... pač bedn filing pa grem čimprej mimo.... poleg tega u takem vozim 50 in navzgor.... ponavad se pa kolone premikajo po 20-30......

:bow Dobro napisano.

Z dobrimi zimskimi gumami se pride kamor hoces. Sploh pa vecina tukaj pretirava!!! A mislte, da vsak kamencek pusti sled na barvi. Ma dejte se na realna tla postavt no. VECJI kamni puscajo sledi. Recimo kaksn kamen z 0.5 cm ali vec premera pusti sled na barvi! Predvsem pa ko ga izstreli izpod gume kakega tovrnjaka. Ne pa ta sodr. Itaq ste vsi neki pridni in rihtat avte pa polirate .. kwa se pol tolk sekirate. Moj avto je v devetih letih fasu ene 5 takih kamnckov, da mi je nardil pikco v barvi, pa bom pac letos dal zadevo popravt in spolirat.

Jao jao jao jao .. kam smo prsli.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Napisal/-a Mrcina Če feb 24, 2005 8:03 am

Ne vem, če vam je avta tako škoda, ga pustite v garaži.... Pač na cesti so kamenčki in proti temu se ne da pomagat. Delam zraven odgovornega za pluženje, pa bi včasih človek kar znorel. Najprej ljudje kličejo da ni dobro spluženo in da so v snegu ostali. Seveda imajo tisti, ki ostanejo večinoma letne gume. Potem jim plužiš in sipaš pa ti isti kličejo in tečnarijo, da jim sedaj pa kamenčki po avtu tolčejo. Ljudje preprosto niso zadovoljni z ničemer. Najrajši bi črno lepo suho asfaltirano cesto, ne glede na to, kako je zunaj...

Na našem koncu pluženje in posipavanje dela kot se šika. Letos mi ni še niti enkrat niti zagrozilo, da bi kje ostal, pa sem v vsakem najhujšem zunaj... Če vas pa kamenčki motijo, pa lepo folijo ali pa smrček gor, pa je...

Stisnt pa prdnit se pa ne da...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Ne feb 27, 2005 5:23 pm

kaj ko bi kar strehe nardil nad cestami??

s tem bi ble vse težave rešene, pa še nekaj delovnih mest bi se odprlo ...

:roll:

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Napisal/-a Nuclear_ Ne feb 27, 2005 5:48 pm

der_Alte je napisal/-a:
Nuclear_ je napisal/-a:Učer zvečer je pri nas sneg nametaval na polno... Zato smo po cest večinoma pelali 40km/h saj če si šel več te je že rotiral...in kaj se zgodi...za dvojnim ovinkom gre en tip mene prehitevat z GOLF II....tip je mel not 50km/h

Ja, bogi bogi. Prehitel te je... s 50km/h! Zdaj samo še manjka podatek, da je imel Golf letne avtoplašče na platiščih. :roll:

Sploh pa, kako veš, da je 10km razdalje vozil 50km/h? Si vozil za njim? Kar pomeni, da si tudi ti pospešil na teh neverjetno nevarnih 50km/h...

ne bom komentiral...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po feb 28, 2005 11:53 am

vesolc je napisal/-a:men se nasplosno zdi, da letos nasi cestarji pretiravajo s posipanjem s peskom!! vceraj zjutraj je bil po Kranju taprav kamnolom!! res too much :evil:

to pa res posipajo toti pesek da neveš več po čem se voziš!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov