Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr feb 23, 2005 1:38 pm

Ja ej, sej tud Injection (einsprtitz) niso izumli zato, da bi meli avti boljšo ekononomijo ampak so hotli z njim zanetit 3 svetovno vojno. ;)

Pa proizvajalci avtov vlagajo težke milione v razvoj lahkih trpežnih materialov predvsem zato, da imajo šiht in plačo, ne pa zato, da bi zmanjšali porabo motorja, ki je sestavljen iz takih materialov. Če bi vgradili tak magnetek nebi blo tolk zanimivo pa še takoj bi bli ob službe, ker pol nebi več meli kej za delat ;)

Matr, kjest bom kupu 2 taka magneta, enga bom dal pred vergaser, druzga pa že takoj na cev, ki gre vn iz tanka, da mi bo posortiral benz v cevi in zarad tega bom lahko kupil tanjšo cev za benz, ki bo tud cenejša in če bomo to nardili vsi, potem se bo podrla proizvodnja debeljših cevi za benz in iz tega lahko posledično pride do 3 svetovne vojne.
:EE :EE :EE :EE :EE
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead Sr feb 23, 2005 1:45 pm

kr neki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Sr feb 23, 2005 1:55 pm

Jaz sem ga dobil pred tednom dni na enomesečno testiranje (brezplačno). Kako se bo svar obnesla pa še bomo videli. Stvar stane 19.500 sit in ima GM cerfitikat.
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr feb 23, 2005 2:00 pm

No vsi tisti ki se bojite vojni vihr in izpada las zaradi 7h litrov porabe, naj vas potolažim. Mogoče bi si raje prebrali kako knjigo o principih motorja ali pa kar eno fizikalno. Ok, ena u izi razlaga:

1 sendvič ma določeno energijo, 1L bencina pa tud.
Men sendvič da tok energije recimo, da enga zmečem... Dobr, da Bandita, pol bi mogu recimo en orenk Big mac bit... Vglavnem - js ne vem kako lahko bluzite o tem, da bi lahko bencinski motor fuul mal pil..
Em, a je že kdo slišal, da ima avto ponavadi 1200kg? Pa da je treba to maso prestavit za 100km?
Ja, seveda, mazda izdela prenovljeno različico R4 16V 2.3L motorja z istimi konji, malo več navora in malenkost nižno porabo zato, ker če bi bila poraba ful nižja bi jih pogruntal.. Pol bi pa fasal po riti od naftarjev :D

Em, ja že so plinski avti - tud vi si jih lahko privoščite za par 100 evrov lahko predelate svojega, kaj vas ovira?? Prispevejte an.Aja, a uni ko črpajo nafto ne želijo da bi se povečala tudi poraba njihovega zemelskega plina?

Da se vrnemo nazaj na magnetke an. Da ne bojo izdelovalci teh magnetkov zdj dobili po riti an, če so tok hudi. Predlagam tud, da se nardi kak test če je kdo pripravljen an. Lah bi se to tud v kaki reviji opisalo, recimo avtomagazin, pa mal stestiralo.

Bandit, ti pa še športne ventile dej notr, da bo vse klapal :D
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Sr feb 23, 2005 2:08 pm

A če bom dal jst te magnetke notr se mi bo pol kr v kestlu delala nafta in bom hodu na bencinsko sam zato, da ga bom tam prodaju, ker mi že zdej tolk mal pokur, da mi bo pol kr v - porabo tolkl... :lol:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr feb 23, 2005 2:28 pm

@PUGI: Stari, jest sem že hotu pr moji mašini kar sesalne ventile ven pobrat pa jih namagnetit. A veš kwa bi to šele blo pol ql, ej.... Da bi se na vsakmu ventilu posebej sortirala mešanca ej, pa to bi mel avto namest 200 PS ziher 350 PS pa pokuru bi namesto 40 litrov samo ene 2 litra. ...sam me je strah, da nebi pol kšn šejk uletu kle gor pa mi lastnoročno zavil vrat, ker bi ga na kant spravu. :EE

Aja, pa bognedaj, da bi moj izum prišel do mehanikov v F1, ker pol bi formule pokurle tolk mal benza, da nebi več blo postankov za tankanje vmes pa pol nebi blo več zanimivo gledat..... skratka... KRIZA!!!
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr feb 23, 2005 2:36 pm

Okaaay, we get the point :-P zaklepam, če bo kdo kej stestiral in pokazu rezultat, je dobrodošel v njegovi novi debati ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov