Zdaj ko bo GM izdeloval motorje pa tud ne bo za prihodnost nič kaj dobro poskrbljeno, General Motors gre tud počas v ku*ac

s_mande je napisal/-a:RR je napisal/-a::shock:
Sam sicer nocem slisati o tem da bi kdorkoli od nasih domov pripeljal ALFO bi jih dobil po glavi!Kaj naj recem meni ni vsec,ne tako ne drugace,vam ALFISTOM pa samo iskreno sozalje!Se bo ze uredil...Jaz se naprej hrepenim po BMW sestcilindirskim motorjem!
Dejch je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:RR je napisal/-a::shock:
Sam sicer nocem slisati o tem da bi kdorkoli od nasih domov pripeljal ALFO bi jih dobil po glavi!Kaj naj recem meni ni vsec,ne tako ne drugace,vam ALFISTOM pa samo iskreno sozalje!Se bo ze uredil...Jaz se naprej hrepenim po BMW sestcilindirskim motorjem!
Ti mamica ni dala prevec ljubezni v otroštvu, pa morš zdej posod iskat pozornost s provokacijo. We love you as you are, so don't try so hard, because you are going to sweat.
s_mande je napisal/-a:RR je napisal/-a::shock:
GEISTERFAHRER je napisal/-a:@rok: to dejstvo je ze staro, kje te ti živiš!?Stari V6 motor je bil v izdelavi od 1979-2004 tako, da razvoj gre naprej, a ne! Paleta GM motorjev za Alfe bo segala od 185KM do 280 KM. GTV bo kasneje gnal tudi turbo V6 motor s 400 KM in bo prva serijska Alfa, ki bo dosegala 300km/h. Za Alfe samo smetana!
s_mande je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:RR je napisal/-a::shock:
Ti mamica ni dala prevec ljubezni v otroštvu, pa morš zdej posod iskat pozornost s provokacijo. We love you as you are, so don't try so hard, because you are going to sweat.
Pa kaj je z tabo clovek,kdo provocira?SVASTA!!!Sem samo napisal svoje misljenje,in izrekel iskreno sozalje!Ves kaj ti mi je prav vseeno za ALFO ROMEO pa naj se se zgodi kar se hoce!Ce pa tebe to tako zelo boli je pa cisto tvoj problem,lahko me pa me kontaktiras na PM ce ti se kaj nebo prav!Lep dan zelim se naprej!
Admin... in mojstrom tega foruma se pa opravicujem sa offtopic!NOCEM SE PREPIRATI TI JE JASNO!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov