Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če feb 24, 2005 8:31 am

Vsem fanom Alf iskreno sožalje! Upejmo da bodo nekaj zrihtali :(

Zdaj ko bo GM izdeloval motorje pa tud ne bo za prihodnost nič kaj dobro poskrbljeno, General Motors gre tud počas v ku*ac :?
Če je ravno, ni zabavno.

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Če feb 24, 2005 8:36 am

Ne vem no. Men gre kr mal na jok. Čeprav trenutno nimam Alfe pa so se obudili spomini na mojo 33-ko, pa na 155 V6 :tomidelej:, pa na 164 turbo.
Kva bo pa zdej crkval? Najlepš na Alfi je to, da zmeri ko se kam peleš na koncu odpreš havbo pa vidiš tiste lepe lepe lepe kromirane kolektorje. Mamicu jim Taljansku, še edin zvok ki je spominju na simfonični orkester mi bojo uničl.
Upam, da bojo vsaj kakšnega V8 od Maseratija not dal :twisted: :twisted: .

Očitno se je za zaprisežene alfiste zaključilo obdobje lepega zvoka. Ta prav zagrizen Alfist bo še leta 2050 kupil staro 155 V6 zaradi zvoka. :D :D

LP Luka

Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Novinec

Napisal/-a GEISTERFAHRER Če feb 24, 2005 8:39 am

@rok: to dejstvo je ze staro, kje te ti živiš!? ;) Stari V6 motor je bil v izdelavi od 1979-2004 tako, da razvoj gre naprej, a ne! Paleta GM motorjev za Alfe bo segala od 185KM do 280 KM. GTV bo kasneje gnal tudi turbo V6 motor s 400 KM in bo prva serijska Alfa, ki bo dosegala 300km/h. Za Alfe samo smetana! :clapclap
Alfa-146 BOXER, za dušo in telo!
Slika

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Če feb 24, 2005 9:26 am

:shock: :lol:

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Če feb 24, 2005 9:30 am

Pa sej to ni nč novega, to se že ve pol leta, V6 bloki bodo pa holdnovi.

Ampak samo blok motorja vse ostalo bo pa alfino, (glava,gredi,bati) na italispeedu je pisalo da bodo alfini inžinirji poskrbeli za zvok in konje tko da ni panike kar se tega tiče. :D

To se pa zdej že vidi pri novi breri in 159 gta verzija 408km in680 nm (3.2 V6 jts bitrubo) :twisted:

lp
kris

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če feb 24, 2005 9:49 am

RR je napisal/-a::shock: :lol:

Sam sicer nocem slisati o tem da bi kdorkoli od nasih domov pripeljal ALFO bi jih dobil po glavi :/:o:/ !Kaj naj recem meni ni vsec,ne tako ne drugace,vam ALFISTOM pa samo iskreno sozalje!Se bo ze uredil...Jaz se naprej hrepenim po BMW sestcilindirskim motorjem! :EE

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Jap

Napisal/-a Aichi Če feb 24, 2005 9:50 am

Res, zadeva ni tragična v smislu motorjev, že zdaj je cela paleta bencinskih motorjev za Alfo 159 narejena pri Holdnu (bloki!!!), elektronika, glave in tist kar je pomembno pa logično, da je in bo vedno ostalo Alfino. Gre sam za znižanje stroškov te grobe "livarske" tehnike.

Problem se pojavi nekje drugje: 800 delovnih mest in zaprtje tovarne!

Uporabniški avatar
Major9
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a Major9 Če feb 24, 2005 9:50 am

zakaj napihujete stvari. saj ni sel cel koncern v k***** ampak, bodo samo motor v6 nadomestili z GM-ovim, ker je alfin v6 motor ze rahlo zastarel, ceprav se zmerom dober motor. :twisted:

Uporabniški avatar
Major9
Novinec

Napisal/-a Major9 Če feb 24, 2005 9:52 am

Alfe so bile in bodo vedno nekaj posebnega in drugacnega. Nekateri jih ne marajo zato nekateri pa jih ne marajo iz zavisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če feb 24, 2005 10:30 am

s_mande je napisal/-a:

Sam sicer nocem slisati o tem da bi kdorkoli od nasih domov pripeljal ALFO bi jih dobil po glavi :/:o:/ !Kaj naj recem meni ni vsec,ne tako ne drugace,vam ALFISTOM pa samo iskreno sozalje!Se bo ze uredil...Jaz se naprej hrepenim po BMW sestcilindirskim motorjem! :EE

Ti mamica ni dala prevec ljubezni v otroštvu, pa morš zdej posod iskat pozornost s provokacijo. We love you as you are, so don't try so hard, because you are going to sweat. :)=(:

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če feb 24, 2005 10:41 am

Dejch je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:

Ti mamica ni dala prevec ljubezni v otroštvu, pa morš zdej posod iskat pozornost s provokacijo. We love you as you are, so don't try so hard, because you are going to sweat. :)=(:

Pa kaj je z tabo clovek,kdo provocira?SVASTA!!!Sem samo napisal svoje misljenje,in izrekel iskreno sozalje!Ves kaj ti mi je prav vseeno za ALFO ROMEO pa naj se se zgodi kar se hoce!Ce pa tebe to tako zelo boli je pa cisto tvoj problem,lahko me pa me kontaktiras na PM ce ti se kaj nebo prav!Lep dan zelim se naprej!

Admin... in mojstrom tega foruma se pa opravicujem sa offtopic!NOCEM SE PREPIRATI TI JE JASNO!!!

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Če feb 24, 2005 10:41 am

s_mande je napisal/-a:

Oprosti, ampak mislim, da tu teče debata o avtomobilih, ne o tankih in zafrustriranih lutenent gruberjih!

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Če feb 24, 2005 11:10 am

Nekateri tukaj pišete oslarije kljub temu, da vam je več osebkov napisalo, da bodo samo bloki od GM-a. Sam nekateri pač ne znate brati. Drugače pa lahko rečem samo to, da so se pri Fiatu končno lotili stvari odločno in začeli klestiti stroške tako kot se spodobi. Zdaj pa naj se Berlusconi j**e z tistimi odpuščenimi ljudmi, ko je imel tako velik gobec.
Tistim pa ki izrekate neka sožalja in podobno sranje. Kaj bi bilo potem potrebno reči za motorje, ki jih skupaj delajo PSA IN Toyota, pa PSA in BMW. Aje za njih to tudi konec. :roll: :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Major9
Novinec

Napisal/-a Major9 Če feb 24, 2005 11:31 am

Jaz mam enga bmw-ja doma 320i (vrstni sestcilindrski motor), pa mi veckrat po petih kot pa po sestih lavfa! :wink: :wink:

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če feb 24, 2005 12:43 pm

:shock:
Ja najbolš je počakat pa videt kaj bo...upajmo na najboljše

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če feb 24, 2005 12:55 pm

GEISTERFAHRER je napisal/-a:@rok: to dejstvo je ze staro, kje te ti živiš!? ;) Stari V6 motor je bil v izdelavi od 1979-2004 tako, da razvoj gre naprej, a ne! Paleta GM motorjev za Alfe bo segala od 185KM do 280 KM. GTV bo kasneje gnal tudi turbo V6 motor s 400 KM in bo prva serijska Alfa, ki bo dosegala 300km/h. Za Alfe samo smetana! :clapclap

no zdj si me pa mal potolažu ;) hvala ti :D :pivo

LP
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Če feb 24, 2005 12:56 pm

ta ladja se že precej časa potaplja... :sadd
bilo je samo še uprašanje časa.

zdaj je fiat na vrsti za utonit :cry:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če feb 24, 2005 1:13 pm

TommyGun je napisal/-a:ta ladja se že precej časa potaplja... :sadd
bilo je samo še uprašanje časa.

zdaj je fiat na vrsti za utonit :cry:

alfina ladja ne bo potonila,vrjem da ne,če ne druzga bo oblikovno vedno ostala,pa tud to kakor zgleda ni tko use črno ;) hvala bogu

LP
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če feb 24, 2005 1:23 pm

s_mande je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:

Pa kaj je z tabo clovek,kdo provocira?SVASTA!!!Sem samo napisal svoje misljenje,in izrekel iskreno sozalje!Ves kaj ti mi je prav vseeno za ALFO ROMEO pa naj se se zgodi kar se hoce!Ce pa tebe to tako zelo boli je pa cisto tvoj problem,lahko me pa me kontaktiras na PM ce ti se kaj nebo prav!Lep dan zelim se naprej!

Admin... in mojstrom tega foruma se pa opravicujem sa offtopic!NOCEM SE PREPIRATI TI JE JASNO!!!

Dej smiri z klicaji, k delujes k en defekt. Pa nehi grozit, k izpades skrajno papkasto ze zaradi tega in razum kej hec, ker ce ga ne, si res boga osebnost in se mi kar orng smilis. Pa boli me falus a je teb alfa vsec ali ne, je pa jasno da ce ti ni, ne pisat v topice, ki so za Alfo romeo. So tudi topici za BMW pa si kje mene vidu pisat oslarije kot jih ti. :roll: Pa raj ne odgovarji vec, ker si resnicno delas sramoto s takimi odgovori upam da se saj to zavedas. :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov