Voith je napisal/-a:pa kot je ze de tomaso povedu, ta avto je prilagodljiv, ce ga prilagodis driftu bo driftal bolje kot un hachiroku al kva je ze stavm 1:10.
Jest se ne bom trudil kot iKst, bom pa samo tole napisal:

Voith je napisal/-a:pa kot je ze de tomaso povedu, ta avto je prilagodljiv, ce ga prilagodis driftu bo driftal bolje kot un hachiroku al kva je ze stavm 1:10.
D.J. je napisal/-a:Nekje konc 80ih.
Voith je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Nekje konc 80ih.
a se sam men zdi al ti kr mal strelas tko od oka? ne avto ni bil narejen konec 80ih ampak je bil narejen konec 90ih fyi. pa se ene par informacij polek letnika si probi kje najt pa prebrt, pol se pa pogovarji, ker ti garantiram, da nebo tok smesno izpadl ce bos govoru o stvareh k so ti saj tko prblizn jasne.
tista karjola je serijski potniski avto, to pa je avto ki so ga delali najboljsi inzinirji na svetu, samo z razlogom, da pozre konkurenco. in ne skrbi, karjolo poje za dobrojutro pa ne sam karjolo, tud se vse drugo, res dvomim da obstaja na planetu se kksn avto ki bi se lahko kosal s tem.
De_Tomaso je napisal/-a:ECV1 je bil narejen 1986, CEV2 pa dosti kasneje.![]()
In govorimo o ECV2.
Voith je napisal/-a:88 je definitivno bolj konec devedesetih let kot pa konec osemdesetih ne?
Slide je napisal/-a:Mislim da je prišlo tako med tabo kot med mano in D.J-jem do nesporazuma glede osemdesetih...jaz sem smatral za to obdobje od 1980-89...ti pa meniš da so to devetdeseta...
D.J. je napisal/-a:voith: nauči se osnovnih pravil pisanja slovenskega jezika in mi potem govori, da nabijam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov