Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe feb 25, 2005 5:49 pm

Voith je napisal/-a:pa kot je ze de tomaso povedu, ta avto je prilagodljiv, ce ga prilagodis driftu bo driftal bolje kot un hachiroku al kva je ze stavm 1:10.

Jest se ne bom trudil kot iKst, bom pa samo tole napisal: :rofl bwahahahahahaha :lol:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Pe feb 25, 2005 9:02 pm

Avtomobil, ki je tako prilagodljiv kot je ta , se da za drift nastavit.

Po domače.

300Kg uteži spredaj, torej enako kot da bi imel motor spredaj, pogon pa 100% pošlješ nazaj. Pa podvozje še nstaviš posebej za točno določeno progo za driftanje (po izbiri pač), ker lahko menjaš vse od vodil, stabilizatorjevi, premnikov, pač vse, ker ima na šasiji samo prostor za obese in ni nikakršnih omejitev (če se naredijo primerne pritrditvene točke se lahko uporabi tako obese iz F1 ali pa poltogo premo iz golfa, spet po želji pač) in si vse nastaviš po svojih željah.

Potem je lahko to brez zadržkov tudi ultimativni drifter.

Kar se pa drifta tiče in mene, pa je itak vseeno kar bi se tu pisalo. ;)
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So feb 26, 2005 1:45 am

D.J. je napisal/-a:Nekje konc 80ih.

a se sam men zdi al ti kr mal strelas tko od oka? ne avto ni bil narejen konec 80ih ampak je bil narejen konec 90ih fyi. pa se ene par informacij polek letnika si probi kje najt pa prebrt, pol se pa pogovarji, ker ti garantiram, da nebo tok smesno izpadl ce bos govoru o stvareh k so ti saj tko prblizn jasne.

tista karjola je serijski potniski avto, to pa je avto ki so ga delali najboljsi inzinirji na svetu, samo z razlogom, da pozre konkurenco. in ne skrbi, karjolo poje za dobrojutro pa ne sam karjolo, tud se vse drugo, res dvomim da obstaja na planetu se kksn avto ki bi se lahko kosal s tem.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So feb 26, 2005 10:46 am

Voith je napisal/-a:
D.J. je napisal/-a:Nekje konc 80ih.

a se sam men zdi al ti kr mal strelas tko od oka? ne avto ni bil narejen konec 80ih ampak je bil narejen konec 90ih fyi. pa se ene par informacij polek letnika si probi kje najt pa prebrt, pol se pa pogovarji, ker ti garantiram, da nebo tok smesno izpadl ce bos govoru o stvareh k so ti saj tko prblizn jasne.

tista karjola je serijski potniski avto, to pa je avto ki so ga delali najboljsi inzinirji na svetu, samo z razlogom, da pozre konkurenco. in ne skrbi, karjolo poje za dobrojutro pa ne sam karjolo, tud se vse drugo, res dvomim da obstaja na planetu se kksn avto ki bi se lahko kosal s tem.

Avto je bil narejen 1986 leta...
Zadnjič spremenil Slide, dne So feb 26, 2005 1:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 10:48 am

Bwahahahaha :lol: Zgleda, da bolj cilam od oka, kot ti iz knjige :P

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso So feb 26, 2005 12:49 pm

ECV1 je bil narejen 1986, CEV2 pa dosti kasneje. ;)

In govorimo o ECV2.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So feb 26, 2005 1:07 pm

De_Tomaso je napisal/-a:ECV1 je bil narejen 1986, CEV2 pa dosti kasneje. ;)

In govorimo o ECV2.

Zakaj se potem povsod postavlja zraven letnica do 90...kar sem šel gledat je blo 86 največ 88 ipd...nikjer čez 90...
Oziroma tkole...ECV1 1986, ECV2 pa 1988...to je najkasnejša letnica, ki jo zasledim...
Razen če je 88 konec 90ih... :ue
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So feb 26, 2005 2:58 pm

leta 86 so naredl ECV
leta 88 pa so iz ECV naredl ECV2

88 je definitivno bolj konec devedesetih let kot pa konec osemdesetih ne?

d.j. get your facts straight. ker nabijas.

temu avtu v tehnicnem smislu noben avto ne seze do gleznjev, pa boli me falus kva bo zdj replay, tisti k vejo o cem se gre pri tem avtu pac vedo zakaj so mu rekl rallying equivalent of starwars.
Zadnjič spremenil Voith, dne So feb 26, 2005 3:08 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso So feb 26, 2005 3:01 pm

Mislim, da so zadnje prototipe ECV2 izdelali tik pred začetkom 90tih, tako da se je voith zatipkal glede konca 90tih.

Vseeno večino ostalega napisanega glede tega avtomobila velja.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So feb 26, 2005 3:05 pm

Voith je napisal/-a:88 je definitivno bolj konec devedesetih let kot pa konec osemdesetih ne?

Mislim da je prišlo tako med tabo kot med mano in D.J-jem do nesporazuma glede osemdesetih...jaz sem smatral za to obdobje od 1980-89...ti pa meniš da so to devetdeseta...

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg So feb 26, 2005 3:07 pm

sam naslov" ultimativni drifter" pa niti priblizno ne vela.. :P
Slika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 3:11 pm

Slide je napisal/-a:Mislim da je prišlo tako med tabo kot med mano in D.J-jem do nesporazuma glede osemdesetih...jaz sem smatral za to obdobje od 1980-89...ti pa meniš da so to devetdeseta...

Em, mislim, da ima voith rahle probleme z letnicami. Po njegovem sistemu se delijo stoletja, ne pa desetletja. Tako, da sva midva imela popolnoma prav.

voith: nauči se osnovnih pravil pisanja slovenskega jezika in mi potem govori, da nabijam.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So feb 26, 2005 3:14 pm

sam sm res zabluzu. ja prou si meu d.j. avto je res z konca 80ih oz zacetka 90ih.

in js sm zabluzu s tem pojmovanjem, ker me mede. se posujem s pepelom.

sam vseen pa sm preprican da bi ti koristu kksn podatek vec o tem avtu.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 3:16 pm

Hvala :D

Če me bo avto kdaj bolje podrobno zanimal, se bom definitivno poučil o njemu. Zaenkrat mi je dovolj to, da vem, da je višek tehnologije in da je narejen proti koncu 80ih let ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So feb 26, 2005 3:22 pm

D.J. je napisal/-a:voith: nauči se osnovnih pravil pisanja slovenskega jezika in mi potem govori, da nabijam.

hehe nebos vrjeu ampak lih pred par dnevi sm naredu izpit iz slovenscine, z odliko, pa ceprou sm ga su iz prve delat cist popolnoma na blef. sam ker tud v realnem lajfu ne govorim slovnicno pravilno, tud tle nebom, ker pisem pogovorno, s pridihom kmeckega slenga :lol: ce bom kdaj kksne knjige pisu, al pa kksne uradne dokumente, pol bom pa pisu slovnicno pravilno. ;)

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 3:27 pm

Mislu sem na poimenovanje desetletij in stoletij ;) :jao:

Uporabniški avatar
Japan tuning
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Japan tuning So feb 26, 2005 3:29 pm

:D Fantje sami pri sebi morate razcistiti kaj je za koga drift !! Glede lancie je pa to da je bila skonstruirana da se cim hitreje pelje skozi ovinke neglede na to ali si sledi vec kratkih zaporednih ovinkov ali so to dolgi in zaprti ali na koncu odprti ovinki!! Z avtomobili so pa med dirkami Rally-i drseli zato ker so vozili na meji drsenja in pa zaradi stalnega 4×4 z popolnimi zaporami diferenciala in je vbistvu avto nemogoce gladko in ravno peljati skozi ovinek in se je treba posluziti z drsenjem !! To je moje mislenje mogoce se pa motim, ker se nisem imel moznosti da bi jo peljal in da bi potem razlagal kaksni so obcutki za volanom !! Drugace je pa to proti strup za kljukaste ovinke in fogle :D
Cim hitreje skozi ovinke !!!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So feb 26, 2005 4:00 pm

no kakorkoli, dejstvo je da lancie ECV nebomo v zivljenju po vsej verjetnosti niti vidl, kaj sele vozil. tud ce bi mel vec miljonov kot spermijev v jajcih, obstaja zlo mejhna verjetnost da bi to kksn lastnik tud prodau, tko da to je totalno totalno redka exotika, in blagor tistim k so mel priloznost to vozt.

drgac pa recimo ce bi meu js zdele ene par miljonckov eurou viska, bi si sigurno omislu tole: http://www.walkers-garage.co.uk/s4_new.htm

ni lih ecv, sam je pa cestna verzija predhodnice :D

aja pa tist podatek od 0-100 so se zmotil pomoje, ker kokr vem ma cestna verzija 6 sekund do 100.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 4:20 pm

Tole je tud moral bit zanimiv za vozit ja :twisted:

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave So jul 30, 2005 12:50 pm

No jaz tud nocem bit pametn, ampak vsi ste pametni glede driftanja, to je zdej spet kr ena moda, da vsi driftajo pa so frajerji u resnic pa noben pojma nima... rajs si kaksn film poglejte INITIAL D, pa bo bols za vas in za vase avtomobilcke...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov