Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe feb 25, 2005 2:37 pm

eh dej no lih komi cakajo policaji da bojo sli eni zenski morit ker je zmetala sneg na cesto.

v take stvari se ne mesa policije ker je to absurdno.

pac pejt do nje pa ji lepo razlozi da to ni kul ker teb pred vrata pol plug to zrine in jo povab na kavo in je problem resen. z lepo besedo se da ucasih marsikj dosect.
ce pa ne gre lepa beseda, pa gres pred njen uhod in ji skidas sneg pred vrata, ko bo naslednic zapadu in to je to.

sam a vi folk res za vsako stvar klicete policijo? js policijo klicem takrat ko je v igri kksno clovesko truplo, za vse ostalo se pa rajs zmenm kako ce se da, sele ce dogovori propadejo pol ajd ok policija. sj nismo v vrtcu da rabmo vzgojiteljco za vsak falus.

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC Pe feb 25, 2005 2:43 pm

vi ste tak nori...

maky, ti se zmeni s sosedo da skupaj snega nameceta na kup, ga cez poletje posušita, pa ga mata naslednjo zimo za kurit...

simpl ko turbino na gokart zašravfat :lol:
Govoril sem...

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Pe feb 25, 2005 2:49 pm

Voith je napisal/-a:eh dej no lih komi cakajo policaji da bojo sli eni zenski morit ker je zmetala sneg na cesto.

v take stvari se ne mesa policije ker je to absurdno.

pac pejt do nje pa ji lepo razlozi da to ni kul ker teb pred vrata pol plug to zrine in jo povab na kavo in je problem resen. z lepo besedo se da ucasih marsikj dosect.
ce pa ne gre lepa beseda, pa gres pred njen uhod in ji skidas sneg pred vrata, ko bo naslednic zapadu in to je to.

sam a vi folk res za vsako stvar klicete policijo? js policijo klicem takrat ko je v igri kksno clovesko truplo, za vse ostalo se pa rajs zmenm kako ce se da, sele ce dogovori propadejo pol ajd ok policija. sj nismo v vrtcu da rabmo vzgojiteljco za vsak falus.

Že res, ampak če bom jaz zadel zmrznjeno kepo snega, ki jo je na cesto zrinila takšna oseba, policija ne bo pisala samo kazni. Dejstvo je, da se je vedno treba poizkusit zmenit, ampak pri nekaterih ljudeh to pač ne gre, ker imajo glavo tako globoko v riti, da vidijo že lasten jezik in zobe...

Uporabniški avatar
george_
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a george_ Pe feb 25, 2005 2:50 pm

PureTNT je napisal/-a:Za to mislim, da obstaja kazen. Sicer pa je pločnik pred hišo vsak dolžen očistit sam. Če te res tako zelo moti, jo prijavi.

ja poznamo budale ki kuj ko narediš neki dobrga vse pokvarjo. no naprimer jest plužim ulice pa prkirišča, pa k vidm kaj ljudje počnejo bi jih sam :bonk , pa eni se kregajo ker večina snega pade na njihovo stran pa to morte dožvet!
ja pločnike pa v našem koncu mi plužimo tko da se nobedn preveč ne zmatra :evil:

lp, naftar

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe feb 25, 2005 2:51 pm

PureTNT je napisal/-a:Že res, ampak če bom jaz zadel zmrznjeno kepo snega, ki jo je na cesto zrinila takšna oseba, policija ne bo pisala samo kazni. Dejstvo je, da se je vedno treba poizkusit zmenit, ampak pri nekaterih ljudeh to pač ne gre, ker imajo glavo tako globoko v riti, da vidijo že lasten jezik in zobe...

hehe dobr povedan :D

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe feb 25, 2005 2:57 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
Vuso je napisal/-a:Hm zanimivo vprašanje :D
če maš kam drugam metat že tja zmečeš,samo če pa nimaš je pa k*** vse skupi.mi mečemo sneg na cesto ko je od juga da ga hitrej pobere.mislim da naplužen sneg marsikoga razpizdi in ga zato nazaj zmeče.ti kidaš kot i**** in se pol ves vesel odvlečeš do avta in glej jih kurbe cestarske,zo mi že zaprl dostop do ceste z napluženim snegom ki je trd ko kamen in ga je praktično nemogoče odkidat.
jaz teh cestarjev letos preprosto ne razumem...ko ni bilo še nič snega so bili skoz na cesti in sipal sol okol da bi jo lahk z lopato pobiral in jim jo ob koncu zime prodal nazaj.zdej ko pa res sneži pa ni nobenga pluga nikjer :roll: človek dobi slab občutek, da jih vsako leto sneg preseneti.

Ja sej pol tist snegec lepo pnoči zmrzne, nardi se led in zjutri se kdo ki gre v službo zaleti, pokliče policaje, ki rečejo da ni prilagodila hitrosti razmeram na cesti, vi pa čez okno gledate ven se režite in mislte: ''evo spet baba za volanom''.

Tistim, ki mečejo na cesto bi blo treba kazni dat take da bi še 10 let kredit odplačval. S tem tvegajo tujo lastnino in tut življenje.

Ampak OK. To preživim. Kar gre pa meni na živce pri snegu je, da vsak 5. avto sploh ni spucan. Na strehi majo še cele kupe snega in se veselo furajo okol. Tistim bi pa vozniško vzel!!

:D :D :D pa se mi je čudno zdelo kako da se spomlad same babe za volanom okol naše bajte vozjo.cesta na kateri pražmo sneg je ravna,široka in tudi ne namečemo 1 m snega gor.vsake tok vržeš eno lopato gor.mene to ne moti.je pa res da je zoprno, ker nekateri mečejo sneg v ovinke kar ni več tako prijazno.
največji žur pa je, kot si rekel ko se folku ne da snega pucat dol z avta.sej baje je ena kazen za take.
ta sneg je sranje u glavnm.komunalci ne plužjo,vse drsi,mularija ga meče z mostov nad obvoznco......

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe feb 25, 2005 2:58 pm

maky je napisal/-a:ok zdej sm pa res razpizden in malo manjka pa bom šel uno sosedo usekat ene parkrat okol kepe. prede zdej spet plug (že 5ič pa je cesta čisto čista ampak ok) in edini sneg na cesti je od tiste babe. in kam g. Plugator spluži sneg? ja genau men pred vse vhode. pa naj gre v pi**o. matr če nebi že cel dan kidal bi šel ves ta sneg sosedi pred garažna vrata fuknt!!

zmeč ji ga nazaj na vrt,vzami so to v zakup ,da boš po tem dejanju bolj nabildan :D

drgač sem pa jest enkrat kr u enga zapelu k je tko metu sneg na cesto, in to direkt na sredino ceste,jaz pa po levi u njega,pa hupa pa sredinc zraven,kaj si je mogu tip mislt :D
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe feb 25, 2005 3:03 pm

killah bee je napisal/-a:
maky je napisal/-a:ok zdej sm pa res razpizden in malo manjka pa bom šel uno sosedo usekat ene parkrat okol kepe. prede zdej spet plug (že 5ič pa je cesta čisto čista ampak ok) in edini sneg na cesti je od tiste babe. in kam g. Plugator spluži sneg? ja genau men pred vse vhode. pa naj gre v pi**o. matr če nebi že cel dan kidal bi šel ves ta sneg sosedi pred garažna vrata fuknt!!

zmeč ji ga nazaj na vrt,vzami so to v zakup ,da boš po tem dejanju bolj nabildan :D

drgač sem pa jest enkrat kr u enga zapelu k je tko metu sneg na cesto, in to direkt na sredino ceste,jaz pa po levi u njega,pa hupa pa sredinc zraven,kaj si je mogu tip mislt :D

nč dobrga... :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Pe feb 25, 2005 3:21 pm

pa sej ni čudn da se sodedje strelajo v sloveniji
jao
pejt k bo naslednič metala sneg na cesto do nje pa ji razlož da tko ne gre
pa zmeč s ceste sneg
če ji nau kapnl še enkrat to nared
če ne pa se postav zraven, jo postran glej pa vsako lopato k vrže na cesto ti vrž tja k nobenga ne moti
pa to ponavli pa zraven jamri
tko kot da bi psa dresiru :lol:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe feb 25, 2005 4:48 pm

kljukec je napisal/-a:pa sej ni čudn da se sodedje strelajo v sloveniji
jao
pa zmeč s ceste sneg
če ne pa se postav zraven, jo postran glej pa vsako lopato k vrže na cesto ti vrž tja k nobenga ne moti

se zajebavaš? že samo tisto, kar naj bi jaz spucal kidava 2 več ko uro. jaz nimam cajta da bom še kidal za nekom,ki je tako tup da ne razume da s tem naredi več škode ko koristi.smo tej babi tud že lani rekli da naj ne meče na cesto in s tem posledično pred vhod od mene in še enega soseda pa ne pomaga. sicer pa nisem edini sosed. samo vsi ostali so rajši tiho pa slajdajo po tistem snegu skoraj v mojo ograjo. pravzaprav kr čakam da en prleti v ograjo. ga bom kr lepo h sosedi napotu da naj se zmeni za plačilo škode.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe feb 25, 2005 4:55 pm

men gre tut to na ku*ac da folk kida izpred bajte na cesto!! ne boste verjel kva se mi je dons nardil...jest normalno pelem po ulici, pa sem vidu nekej snega na cest, ceprov je bla spluzena in sem si mislu, spet je en kidov sneg na cesto in nobenga cloveka bliz. In jest zapeljem mim, pa slisim TUP v bok avta...ustavm in grem ven in vidm ata izza ograje metov sneg na cesto in sploh ni gledov ce kdo pele al ne!! ej podn..... :evil:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe feb 25, 2005 6:27 pm

maky je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:pa sej ni čudn da se sodedje strelajo v sloveniji
jao
pa zmeč s ceste sneg

se zajebavaš? že samo tisto, kar naj bi jaz spucal kidava 2 več ko uro. jaz nimam cajta da bom še kidal za nekom,ki je tako tup da ne razume da s tem naredi več škode ko koristi.smo tej babi tud že lani rekli da naj ne meče na cesto in s tem posledično pred vhod od mene in še enega soseda pa ne pomaga. sicer pa nisem edini sosed. samo vsi ostali so rajši tiho pa slajdajo po tistem snegu skoraj v mojo ograjo. pravzaprav kr čakam da en prleti v ograjo. ga bom kr lepo h sosedi napotu da naj se zmeni za plačilo škode.

torej maš za skidat kolk 1000m2+ al kaj
jst vem kolk lahko skidam v 1 h
uglavnem če maš tolk za skidat pa mal pršpari pa si kup frezo
je supr zadevca, pa boš lahko tud za sosedo kidu
vsi sosedje se namente pa ji pejte povedat, ampak čist vsi
pa a si že kje vidu kakšno sosesko, kjer so vsi ''normalni'', prej najdeš kraj kjer so sami idioti

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe feb 25, 2005 7:34 pm

mam tud frezo sam sm zadnjič nabasal na žebelj in kljub flikanju pri vulkanizerju pušča. tko da jo bo treba spet dati dol in zaflikat. sicer pa tud z frezo kako uro pucam. mogoče malo manj ;) samo če je pa moker sneg pol pa freza sux! se prehitro zamaši če je dosti snega.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
NiceRice
Nov uporabnik

Kraj: Ho(nda)land

Napisal/-a NiceRice Pe feb 25, 2005 7:52 pm

maky je napisal/-a:mam tud frezo sam sm zadnjič nabasal na žebelj in kljub flikanju pri vulkanizerju pušča. tko da jo bo treba spet dati dol in zaflikat. sicer pa tud z frezo kako uro pucam. mogoče malo manj ;) samo če je pa moker sneg pol pa freza sux! se prehitro zamaši če je dosti snega.

Nabavi si tole: http://www.hondapowerequipment.com/imag ... -large.jpg ...ko čiščenje snega postane užitek ;)
Why you feel faster when you eat rice?
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe feb 25, 2005 8:48 pm

NiceRice je napisal/-a:
maky je napisal/-a:mam tud frezo sam sm zadnjič nabasal na žebelj in kljub flikanju pri vulkanizerju pušča. tko da jo bo treba spet dati dol in zaflikat. sicer pa tud z frezo kako uro pucam. mogoče malo manj ;) samo če je pa moker sneg pol pa freza sux! se prehitro zamaši če je dosti snega.

Nabavi si tole: http://www.hondapowerequipment.com/imag ... -large.jpg ...ko čiščenje snega postane užitek ;)

freza ne sme met gosenc
oz takih frez ne rabmo
to je za ful snega
http://www.yardman.com/servlet/BrandPro ... =14&SUB=55
s tako je užitek kidat
tud z mokrim snegom ni problema
uglavnem ti si raj frezo zrihti in z njo res ni problema potegnt še na konc po cesti, in z nje zmetat sneg

Uporabniški avatar
NiceRice
Nov uporabnik

Kraj: Ho(nda)land

Napisal/-a NiceRice Pe feb 25, 2005 9:42 pm

kljukec je napisal/-a:freza ne sme met gosenc
oz takih frez ne rabmo
to je za ful snega
s tako je užitek kidat
uglavnem ti si raj frezo zrihti in z njo res ni problema potegnt še na konc po cesti, in z nje zmetat sneg

jah očitno še nimaš izkušenj z ameriškim crapom od tehnike :roll: , ker če bo človk nabavu to, kar si mu ti svetoval bo kmalu spet ročno kidal, ker zadeva ne bo vžgala takrat, ko jo bo najbolj rabu, če pa misliš, da je boljša kolesna freza ma pa honda tole: http://www.hondapowerequipment.com/imag ... -large.jpg
Why you feel faster when you eat rice?
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe feb 25, 2005 10:00 pm

kljukec je napisal/-a:
NiceRice je napisal/-a:

freza ne sme met gosenc
oz takih frez ne rabmo
to je za ful snega
s tako je užitek kidat

LOL!
kero naklučje. točno tako imam :lol: :lol:
samo 6 je res za suh sneg in še to ga ne sme bit preveč ker drugače ga ne sfolga tolk hitro vn metat. in tud kle je problem ker "curek" snega leti max. 10 m stran. ponavadi me ograje zjebejo tko da večkrat naprej mečem pol pa šele stran. sam v tem primeru grem samo čez pločnik vsaj 4x. zdej pa pločnik je kar dolg tko da gre že kle ene 15-20 min. pol je pa še cesta pa pred garažami pa za bajto pa si spet pri več o 1 uri. res pa je da ponavad še mal sosedam stran odmečem in da res celo dvorišče spucam ;)

aja še tole:
Chute Clearing Device Included
tole je navadna palica z nosilci :lol: :lol: :lol: high-tech :lol: :lol:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe feb 25, 2005 10:01 pm

NiceRice je napisal/-a:
oz takih frez ne rabmo
to je za ful snega
s tako je užitek kidat

jah očitno še nimaš izkušenj z ameriškim crapom od tehnike :roll: , ker če bo človk nabavu to, kar si mu ti svetoval bo kmalu spet ročno kidal, ker zadeva ne bo vžgala takrat, ko jo bo najbolj rabu, če pa misliš, da je boljša kolesna freza ma pa honda tole: http://www.hondapowerequipment.com/imag ... -large.jpg

jo mamo že 2 leti pa je čisto vsakič vžgala. pred sezono jo zakurblamo. če ne užge ta drugič na roke dobi elektro šok pa je zadeva rešena. ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Pe feb 25, 2005 10:11 pm

george_ je napisal/-a:
PureTNT je napisal/-a:Za to mislim, da obstaja kazen. Sicer pa je pločnik pred hišo vsak dolžen očistit sam. Če te res tako zelo moti, jo prijavi.

ja poznamo budale ki kuj ko narediš neki dobrga vse pokvarjo. no naprimer jest plužim ulice pa prkirišča, pa k vidm kaj ljudje počnejo bi jih sam :bonk , pa eni se kregajo ker večina snega pade na njihovo stran pa to morte dožvet!
ja pločnike pa v našem koncu mi plužimo tko da se nobedn preveč ne zmatra :evil:

lp, naftar

Vozis plug? Pol si ti tud enden od unih k.... ki sveze skidan izhod iz privat parkinga lepo zapluzis s snegom s ceste? Take bi postrelu (in tovrstno pocetje prepovedal) ...
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe feb 25, 2005 10:49 pm

maky je napisal/-a:
NiceRice je napisal/-a:
oz takih frez ne rabmo
to je za ful snega
s tako je užitek kidat

jo mamo že 2 leti pa je čisto vsakič vžgala. pred sezono jo zakurblamo. če ne užge ta drugič na roke dobi elektro šok pa je zadeva rešena. ;)

mi mamo tud tako, al pa zlo podobno
pa nobenih problemov
jst sm hotu sam povedat da za naše razmere niso na gosence
jo maq kolega in sicer yamahino- podn od podna- hitrej na roke, k se skoz zabasuje
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov