Voith je napisal/-a:eh dej no lih komi cakajo policaji da bojo sli eni zenski morit ker je zmetala sneg na cesto.
v take stvari se ne mesa policije ker je to absurdno.
pac pejt do nje pa ji lepo razlozi da to ni kul ker teb pred vrata pol plug to zrine in jo povab na kavo in je problem resen. z lepo besedo se da ucasih marsikj dosect.
ce pa ne gre lepa beseda, pa gres pred njen uhod in ji skidas sneg pred vrata, ko bo naslednic zapadu in to je to.
sam a vi folk res za vsako stvar klicete policijo? js policijo klicem takrat ko je v igri kksno clovesko truplo, za vse ostalo se pa rajs zmenm kako ce se da, sele ce dogovori propadejo pol ajd ok policija. sj nismo v vrtcu da rabmo vzgojiteljco za vsak falus.
PureTNT je napisal/-a:Za to mislim, da obstaja kazen. Sicer pa je pločnik pred hišo vsak dolžen očistit sam. Če te res tako zelo moti, jo prijavi.
PureTNT je napisal/-a:Že res, ampak če bom jaz zadel zmrznjeno kepo snega, ki jo je na cesto zrinila takšna oseba, policija ne bo pisala samo kazni. Dejstvo je, da se je vedno treba poizkusit zmenit, ampak pri nekaterih ljudeh to pač ne gre, ker imajo glavo tako globoko v riti, da vidijo že lasten jezik in zobe...
Tomaz40 je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Hm zanimivo vprašanje![]()
če maš kam drugam metat že tja zmečeš,samo če pa nimaš je pa k*** vse skupi.mi mečemo sneg na cesto ko je od juga da ga hitrej pobere.mislim da naplužen sneg marsikoga razpizdi in ga zato nazaj zmeče.ti kidaš kot i**** in se pol ves vesel odvlečeš do avta in glej jih kurbe cestarske,zo mi že zaprl dostop do ceste z napluženim snegom ki je trd ko kamen in ga je praktično nemogoče odkidat.
jaz teh cestarjev letos preprosto ne razumem...ko ni bilo še nič snega so bili skoz na cesti in sipal sol okol da bi jo lahk z lopato pobiral in jim jo ob koncu zime prodal nazaj.zdej ko pa res sneži pa ni nobenga pluga nikjerčlovek dobi slab občutek, da jih vsako leto sneg preseneti.
Ja sej pol tist snegec lepo pnoči zmrzne, nardi se led in zjutri se kdo ki gre v službo zaleti, pokliče policaje, ki rečejo da ni prilagodila hitrosti razmeram na cesti, vi pa čez okno gledate ven se režite in mislte: ''evo spet baba za volanom''.
Tistim, ki mečejo na cesto bi blo treba kazni dat take da bi še 10 let kredit odplačval. S tem tvegajo tujo lastnino in tut življenje.
Ampak OK. To preživim. Kar gre pa meni na živce pri snegu je, da vsak 5. avto sploh ni spucan. Na strehi majo še cele kupe snega in se veselo furajo okol. Tistim bi pa vozniško vzel!!
maky je napisal/-a:ok zdej sm pa res razpizden in malo manjka pa bom šel uno sosedo usekat ene parkrat okol kepe. prede zdej spet plug (že 5ič pa je cesta čisto čista ampak ok) in edini sneg na cesti je od tiste babe. in kam g. Plugator spluži sneg? ja genau men pred vse vhode. pa naj gre v pi**o. matr če nebi že cel dan kidal bi šel ves ta sneg sosedi pred garažna vrata fuknt!!
killah bee je napisal/-a:maky je napisal/-a:ok zdej sm pa res razpizden in malo manjka pa bom šel uno sosedo usekat ene parkrat okol kepe. prede zdej spet plug (že 5ič pa je cesta čisto čista ampak ok) in edini sneg na cesti je od tiste babe. in kam g. Plugator spluži sneg? ja genau men pred vse vhode. pa naj gre v pi**o. matr če nebi že cel dan kidal bi šel ves ta sneg sosedi pred garažna vrata fuknt!!
zmeč ji ga nazaj na vrt,vzami so to v zakup ,da boš po tem dejanju bolj nabildan![]()
drgač sem pa jest enkrat kr u enga zapelu k je tko metu sneg na cesto, in to direkt na sredino ceste,jaz pa po levi u njega,pa hupa pa sredinc zraven,kaj si je mogu tip mislt
kljukec je napisal/-a:pa sej ni čudn da se sodedje strelajo v sloveniji
jao
pejt k bo naslednič metala sneg na cesto do nje pa ji razlož da tko ne gre
pa zmeč s ceste sneg
če ji nau kapnl še enkrat to nared
če ne pa se postav zraven, jo postran glej pa vsako lopato k vrže na cesto ti vrž tja k nobenga ne moti
maky je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:pa sej ni čudn da se sodedje strelajo v sloveniji
jao
pejt k bo naslednič metala sneg na cesto do nje pa ji razlož da tko ne gre
pa zmeč s ceste sneg
če ji nau kapnl še enkrat to nared
če ne pa se postav zraven, jo postran glej pa vsako lopato k vrže na cesto ti vrž tja k nobenga ne moti
se zajebavaš? že samo tisto, kar naj bi jaz spucal kidava 2 več ko uro. jaz nimam cajta da bom še kidal za nekom,ki je tako tup da ne razume da s tem naredi več škode ko koristi.smo tej babi tud že lani rekli da naj ne meče na cesto in s tem posledično pred vhod od mene in še enega soseda pa ne pomaga. sicer pa nisem edini sosed. samo vsi ostali so rajši tiho pa slajdajo po tistem snegu skoraj v mojo ograjo. pravzaprav kr čakam da en prleti v ograjo. ga bom kr lepo h sosedi napotu da naj se zmeni za plačilo škode.
maky je napisal/-a:mam tud frezo sam sm zadnjič nabasal na žebelj in kljub flikanju pri vulkanizerju pušča. tko da jo bo treba spet dati dol in zaflikat. sicer pa tud z frezo kako uro pucam. mogoče malo manjsamo če je pa moker sneg pol pa freza sux! se prehitro zamaši če je dosti snega.
NiceRice je napisal/-a:maky je napisal/-a:mam tud frezo sam sm zadnjič nabasal na žebelj in kljub flikanju pri vulkanizerju pušča. tko da jo bo treba spet dati dol in zaflikat. sicer pa tud z frezo kako uro pucam. mogoče malo manjsamo če je pa moker sneg pol pa freza sux! se prehitro zamaši če je dosti snega.
Nabavi si tole: http://www.hondapowerequipment.com/imag ... -large.jpg ...ko čiščenje snega postane užitek
kljukec je napisal/-a:freza ne sme met gosenc
oz takih frez ne rabmo
to je za ful snega
http://www.yardman.com/servlet/BrandPro ... =14&SUB=55
s tako je užitek kidat
tud z mokrim snegom ni problema
uglavnem ti si raj frezo zrihti in z njo res ni problema potegnt še na konc po cesti, in z nje zmetat sneg
kljukec je napisal/-a:NiceRice je napisal/-a:maky je napisal/-a:mam tud frezo sam sm zadnjič nabasal na žebelj in kljub flikanju pri vulkanizerju pušča. tko da jo bo treba spet dati dol in zaflikat. sicer pa tud z frezo kako uro pucam. mogoče malo manjsamo če je pa moker sneg pol pa freza sux! se prehitro zamaši če je dosti snega.
Nabavi si tole: http://www.hondapowerequipment.com/imag ... -large.jpg ...ko čiščenje snega postane užitek
freza ne sme met gosenc
oz takih frez ne rabmo
to je za ful snega
s tako je užitek kidat
uglavnem ti si raj frezo zrihti in z njo res ni problema potegnt še na konc po cesti, in z nje zmetat sneg
NiceRice je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:freza ne sme met gosenc
oz takih frez ne rabmo
to je za ful snega
s tako je užitek kidat
jah očitno še nimaš izkušenj z ameriškim crapom od tehnike, ker če bo človk nabavu to, kar si mu ti svetoval bo kmalu spet ročno kidal, ker zadeva ne bo vžgala takrat, ko jo bo najbolj rabu, če pa misliš, da je boljša kolesna freza ma pa honda tole: http://www.hondapowerequipment.com/imag ... -large.jpg
george_ je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:Za to mislim, da obstaja kazen. Sicer pa je pločnik pred hišo vsak dolžen očistit sam. Če te res tako zelo moti, jo prijavi.
ja poznamo budale ki kuj ko narediš neki dobrga vse pokvarjo. no naprimer jest plužim ulice pa prkirišča, pa k vidm kaj ljudje počnejo bi jih sam, pa eni se kregajo ker večina snega pade na njihovo stran pa to morte dožvet!
ja pločnike pa v našem koncu mi plužimo tko da se nobedn preveč ne zmatra![]()
lp, naftar
maky je napisal/-a:NiceRice je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:freza ne sme met gosenc
oz takih frez ne rabmo
to je za ful snega
s tako je užitek kidat
jah očitno še nimaš izkušenj z ameriškim crapom od tehnike, ker če bo človk nabavu to, kar si mu ti svetoval bo kmalu spet ročno kidal, ker zadeva ne bo vžgala takrat, ko jo bo najbolj rabu, če pa misliš, da je boljša kolesna freza ma pa honda tole: http://www.hondapowerequipment.com/imag ... -large.jpg
jo mamo že 2 leti pa je čisto vsakič vžgala. pred sezono jo zakurblamo. če ne užge ta drugič na roke dobi elektro šok pa je zadeva rešena.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov