Debate, ki niso vezane na ostala področja...

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Po feb 28, 2005 10:48 pm

men se pa dogaja pa tud ce ni tok mrzlo, sm da je mokro pa ce cez noc zategnem ročno mi zjutri kr drzi tud k jo spustim (pa ne rocka, ampak pr diskih neki)...ma kdo kasne ideje
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po feb 28, 2005 10:49 pm

Jutri bo -25? Lepo to bomo spet čez prtljažnike plezal v avte :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Po feb 28, 2005 10:50 pm

detroit91 je napisal/-a:men se pa dogaja pa tud ce ni tok mrzlo, sm da je mokro pa ce cez noc zategnem ročno mi zjutri kr drzi tud k jo spustim (pa ne rocka, ampak pr diskih neki)...ma kdo kasne ideje

zakaj pa morš ročno zategovat ;) sej če daš v prvo avto lih tko nikamor ne bo šel ali pač :?:

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po feb 28, 2005 10:50 pm

furious je napisal/-a:
detroit91 je napisal/-a:men se pa dogaja pa tud ce ni tok mrzlo, sm da je mokro pa ce cez noc zategnem ročno mi zjutri kr drzi tud k jo spustim (pa ne rocka, ampak pr diskih neki)...ma kdo kasne ideje

zakaj pa morš ročno zategovat ;) sej če daš v prvo avto lih tko nikamor ne bo šel ali pač :?:

no ja..samo to pa tud ni ravno najbolje da je pod velikim pritiskom v prestavi po mojem :roll: :?:

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Po feb 28, 2005 10:53 pm

ne sej u bistvu res ne bi rabu ker je ravnina;) ....navada ampak vseen question remains
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po feb 28, 2005 10:53 pm

pakne so mi zmrznile no! zgleda pa tako da ko ročno spustiš in malo štartaš
in spustiš gas ti avto takoj ustavi, bremza v glavnem. pusto avto eno uro pr miru in pol
je blo vse ql.

@dariooo: greš na benzinsko in kupiš zimsko čistilo za vetrobransko steklo,
tisto ulij in bo mir.

@zlatan_ 19 let imam a je kaj narobe s tem? :roll: in zvečer morem ročno zategnit.
pač nismo vsi z doline :D
Slika

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Po feb 28, 2005 10:55 pm

accim je napisal/-a:
furious je napisal/-a:

no ja..samo to pa tud ni ravno najbolje da je pod velikim pritiskom v prestavi po mojem :roll: :?:

se popolnoma strinjam samo ročne na ravnini in čisto rahlem klancu ni potrebno zategovat.sicer pa če je avto pod prevelikim pritiskom v prestavi jo avtomatsko zabriše v ler ;)

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po feb 28, 2005 11:00 pm

Mene pa ne skrbi ta minus(-25)to se -30 ni!Jaz imam RENAULT 5 pa ko ji zjutraj potegnem zauh in pokazem kljuc mora avo v luft skocit. ;)

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Po feb 28, 2005 11:01 pm

Človek pa to če maš avto na klancu ne pomen da morš ročno zategovat.Daj ga v prvo prestavo pa dva cegla fukn pred spredne gume,pa se nč bat ne ba avto pol nkamor zbežo. :D
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Po feb 28, 2005 11:24 pm

joj :jao: , mi pa jutr smučat na Krvavc, pa pele kolegica s petko, pa je rekla da ji naki kiler puše...sj varetn bomo pršl gor....... :pray:

lp soncy :D
Honda sedan- 6.gen.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po feb 28, 2005 11:30 pm

soncy je napisal/-a:joj :jao: , mi pa jutr smučat na Krvavc, pa pele kolegica s petko, pa je rekla da ji naki kiler puše...sj varetn bomo pršl gor....... :pray:

Lepo se smucajte,pa dobro se obleci ker sigurno nebo gretja v petkici...bo v vozilu bolj mrzlo kot zunaj. :?

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Po feb 28, 2005 11:45 pm

s_mande je napisal/-a:
soncy je napisal/-a:joj :jao: , mi pa jutr smučat na Krvavc, pa pele kolegica s petko, pa je rekla da ji naki kiler puše...sj varetn bomo pršl gor....... :pray:

Lepo se smucajte,pa dobro se obleci ker sigurno nebo gretja v petkici...bo v vozilu bolj mrzlo kot zunaj. :?

hehe...ma da jo že prej segreje predn mene pobere, pa ni važn kako!
(oblečena sm pa itak zmer k polh )
..pa kšn antifriz bi blo tut dobr sabo vzet, če ne za avto pa vsaj zame...aja, sj jst ga bom lhk tm dobla ;)

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo To mar 01, 2005 12:06 am

Dariooo je napisal/-a:aja?...buu...ne vem no...sicer js jo vedno zategnem...ne lih uno z vso silo...ampak lih malcek tko da mi nebi kdo avta zmaknu vn z garaze ......sicer tega nism vedu....ampak niti se mi ni nikoli to zgodilo...tko da.......buu
LP

mislim da boš prej ti zmrznu v bajti kot pa tvoja ročna v garaži

koji frik :) :lol:
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p To mar 01, 2005 12:12 am

Jst mam pa ob finem mrazu drug problem z mojim puntičem. Kjer delam je _RES_ celo noč čuden prepih in ob takem mrazu zjutraj ko grem iz službe doživim tole: se vsedem v avto. Vžge lepo iz prve. Stisnem sklopko, dam v rikverc da bi šel iz parkinga in sklopka kar obstoji notri, kot bi bla zmrznjena. Potem morm par minutk počakat, da se mal ogreje, pa potem parkrat sklopko pritisnem in spustim da se "uteče" potem pa gre. To sem letos opazil ob močnejšem mrazu zjutraj ko grem iz službe. Ve kdo, kako se tega zneb iti? Hvala.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To mar 01, 2005 3:07 am

V-i-p je napisal/-a:Jst mam pa ob finem mrazu drug problem z mojim puntičem. Kjer delam je _RES_ celo noč čuden prepih in ob takem mrazu zjutraj ko grem iz službe doživim tole: se vsedem v avto. Vžge lepo iz prve. Stisnem sklopko, dam v rikverc da bi šel iz parkinga in sklopka kar obstoji notri, kot bi bla zmrznjena. Potem morm par minutk počakat, da se mal ogreje, pa potem parkrat sklopko pritisnem in spustim da se "uteče" potem pa gre. To sem letos opazil ob močnejšem mrazu zjutraj ko grem iz službe. Ve kdo, kako se tega zneb iti? Hvala.

Sam res nekateri delate znanost iz tega da vam kaj zrmzne..... no pa si poglejmo zakaj.
Ročna je prek zajle ( pletenica po slovensk) In ker ta zajla ni u zraku ampak je v ohišju.... pride med to ohišje in zaljo voda ( logično zunaj na podvozju je zajla.... vožiš podnev prek luž in podobno.... že mal zlajhane gumice in vsa zaščita....) pride not voda in zrmzne...Ista fora je za kuplungo...... sej je na zajlo a ne?
No da se rešit to na tak način da se vzame zajlo dol in se jo prek noči pusti u nafti.... se lepo podmaže in ščisti.... pa ni več teh blemov. Za kulungo pa včasih že WD 40 dela čudeže....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To mar 01, 2005 6:56 am

pr keri temperaturi bencin zmrzne?

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To mar 01, 2005 8:06 am

Moj avtoček je pa termometer sam po sebi... Če je toplej kot -20 ni nibenih problemov... Če je čez -20 se pa začne... Daljinsko avta ne odklene, ga moram z ključem... Vžge šele po verglanju, ne na prvo... Sklopka je čigumasta in skače ko jo spustim.... servo je trd, kot da ga ne bi bilo...

Se vidi, da je avto prišel iz Primorske (KOpra) na mrzlo Kočevsko...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman To mar 01, 2005 8:17 am

A je mel ker smolo, da mu diesel ni uzgal? V LJ je blo -15 stopinj pa je slo pr men brez problema v prvo:) Upam, da nau juter se bolj mrzlo!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To mar 01, 2005 8:23 am

Total Offtopic sam nism mogu....
Infiniti ....huuuuuuda slika tega coupeja!!! :bow
Sori,nam več!
LP

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To mar 01, 2005 8:50 am

No, in vam je vzgal dons zjutraj? ;)

Men je prvo sam dvakrat "zakasljal" oz. "zajamral" :D pol sm ga pa rajs pustil se za ene pol ure in ga pol vzgal. Je pa res, da ni bil v garazi pa pod streho.
There is no time...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov