furious je napisal/-a:detroit91 je napisal/-a:men se pa dogaja pa tud ce ni tok mrzlo, sm da je mokro pa ce cez noc zategnem ročno mi zjutri kr drzi tud k jo spustim (pa ne rocka, ampak pr diskih neki)...ma kdo kasne ideje
zakaj pa morš ročno zategovatsej če daš v prvo avto lih tko nikamor ne bo šel ali pač
accim je napisal/-a:furious je napisal/-a:detroit91 je napisal/-a:men se pa dogaja pa tud ce ni tok mrzlo, sm da je mokro pa ce cez noc zategnem ročno mi zjutri kr drzi tud k jo spustim (pa ne rocka, ampak pr diskih neki)...ma kdo kasne ideje
zakaj pa morš ročno zategovatsej če daš v prvo avto lih tko nikamor ne bo šel ali pač
no ja..samo to pa tud ni ravno najbolje da je pod velikim pritiskom v prestavi po mojem![]()
s_mande je napisal/-a:soncy je napisal/-a:joj, mi pa jutr smučat na Krvavc, pa pele kolegica s petko, pa je rekla da ji naki kiler puše...sj varetn bomo pršl gor.......
![]()
lp soncy
Lepo se smucajte,pa dobro se obleci ker sigurno nebo gretja v petkici...bo v vozilu bolj mrzlo kot zunaj.
Dariooo je napisal/-a:aja?...buu...ne vem no...sicer js jo vedno zategnem...ne lih uno z vso silo...ampak lih malcek tko da mi nebi kdo avta zmaknu vn z garaze ......sicer tega nism vedu....ampak niti se mi ni nikoli to zgodilo...tko da.......buu
LP
V-i-p je napisal/-a:Jst mam pa ob finem mrazu drug problem z mojim puntičem. Kjer delam je _RES_ celo noč čuden prepih in ob takem mrazu zjutraj ko grem iz službe doživim tole: se vsedem v avto. Vžge lepo iz prve. Stisnem sklopko, dam v rikverc da bi šel iz parkinga in sklopka kar obstoji notri, kot bi bla zmrznjena. Potem morm par minutk počakat, da se mal ogreje, pa potem parkrat sklopko pritisnem in spustim da se "uteče" potem pa gre. To sem letos opazil ob močnejšem mrazu zjutraj ko grem iz službe. Ve kdo, kako se tega zneb iti? Hvala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov