Blazg je napisal/-a:a mi lahko en razlozi kako gre vsa tale zadeva...glih bom kupu nov avto (letnik 2004/2005) in bi ga mal polepšu...se pravi kupim nove fetne, take ki niso v homologaciji..jih montiram in grem tja (se pravi ce me ko se tja pelem policaji ustavjo sm najebu?)
kake zadeve je treba homologirat. A spojlerje tut? Ka pa če so orginalni oziroma majo tüv certifikat? Ka pa fedre (isto orginal recimo?)
HORSE je napisal/-a:Jaz pa sem bil pred dvemi dnevi (sreda) tam. Naročen ob 7:00, bil fertik ob 8:30. Ob prijavi mi je za fedre, amortizerje in feltne rekel ceno cca. 20.000sit, ko pa sem sedaj prišel na pregled, so mi računali 14.400, kjub temu, da sem jih opozoril, da homologiram dve zadevi (podvozje in feltne). Baje so neke nove cene...
MALIJOHN je napisal/-a:Dubu homologacijski kartonček 15.03 torej torej sm čaku 12 dni od datuma pregleda. Niti ni tok. Obliž na 2 uri čakanja na LPP. Moram pa rečt da mi je kartonček ful grd tak velk A4 format. Lepši je bil un prejšnji.
![]()
LP
Bor je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Jaz pa sem bil pred dvemi dnevi (sreda) tam. Naročen ob 7:00, bil fertik ob 8:30. Ob prijavi mi je za fedre, amortizerje in feltne rekel ceno cca. 20.000sit, ko pa sem sedaj prišel na pregled, so mi računali 14.400, kjub temu, da sem jih opozoril, da homologiram dve zadevi (podvozje in feltne). Baje so neke nove cene...
A to z novim kartončkom al brez?
Ker jst grem isto homologirat to sredo.
WRC555 je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:Dubu homologacijski kartonček 15.03 torej torej sm čaku 12 dni od datuma pregleda. Niti ni tok. Obliž na 2 uri čakanja na LPP. Moram pa rečt da mi je kartonček ful grd tak velk A4 format. Lepši je bil un prejšnji.
![]()
LP
Prejsni je bil veliko bolj prirocen...tega komaj v predal zbasem![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov