Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz So mar 08, 2003 7:59 pm

Pri Boltezu v kranju mi je naredu optiko za 3800sit. nevem kje ste vi pobral 40000cukov pa to?? Je pa res da mam mal skrivljen amortizer tko da bom mogu najprej to postimat da bo 0.00, mam pa se zmer v mejah dovoljenega.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So mar 08, 2003 8:04 pm

jaz tud ne vem od kod je oni to pobral na integri v mb, da bi me 40k prišla optika
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So mar 08, 2003 8:20 pm

Jst sm danes klicu na AMZS in pri njih optika pride 6500 SIT, sem pa klicu se v Profil, tam majo pa optiko za 5900 SIT.

LP ;)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So mar 08, 2003 8:25 pm

Pred kratkim je moj kolega sel na optiko pa je v ptuju dal 4k!!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne mar 09, 2003 9:51 am

s vem da ni drago.. sam sm mislu da pri prej ze mal doma nastimov... kajpavem :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Ne mar 09, 2003 12:51 pm

Ej technoboy a milslis da bos lahko malo naklon kolesa popravil??
TE povej ker meni tudi fajn visi!!!
Dirkaski feling!!! hehe! kot pri turing avtih!!!

---
Novinec

Napisal/-a --- Ne mar 09, 2003 6:01 pm

nevem ce se nagib pri jugotu da stelat...ce se da vzames "vaservago" z nekimi home made nastavki ki ju polozis med rob platisca in "vaservago". nastavka morata biti povsem enaka! pol pa gledas mehurcek na vagi in se spanas spodaj z stelanjem :wink: za stek koles pa rabis eno zelo zelo ravno lato (fosn, deska,lata...) in pa ta velko zidarsko "vaservago" , meter, konjske živce in en kubik volje do dela. pa lepo vse nastavis pomeris pa je. stek koles zadaj naj bo ravno (0,00) spredaj pa naj bosta kolesi malo na noter.

tak sem jaz kolegu naredo pa je vse v nuli. res!

lp :wink:

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Ne mar 09, 2003 6:19 pm

Permanent je napisal/-a:nevem ce se nagib pri jugotu da stelat...ce se da vzames "vaservago" z nekimi home made nastavki ki ju polozis med rob platisca in "vaservago". nastavka morata biti povsem enaka! pol pa gledas mehurcek na vagi in se spanas spodaj z stelanjem :wink: za stek koles pa rabis eno zelo zelo ravno lato (fosn, deska,lata...) in pa ta velko zidarsko "vaservago" , meter, konjske živce in en kubik volje do dela. pa lepo vse nastavis pomeris pa je. stek koles zadaj naj bo ravno (0,00) spredaj pa naj bosta kolesi malo na noter.

tak sem jaz kolegu naredo pa je vse v nuli. res!

lp :wink:

Tnx permanent da si povedal! Mogoce bom se potreboval tvoj nasvet! :wink:

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi Po mar 10, 2003 6:36 pm

Pred dvemi leti sem moral na katrci zamenjat gume ker je stare čisto po robu pobralo in sem se odločil za zimske! Takoj ko se bile gume gor sem šel na AMZS na Dunajsko kjer so se me eno uro veselo izmikali za ceno nekaj čez 6 ksit al kolk je že blo. Po eni uri cukanja za rokave se vsedem in odpeljem v Panadrio v stegne! Za 4 ksit mi je naredil optiko, nastavil volan, ker pa mu je bilo očitno dolgčas mi je še gratis stestiru amortizerje in bremze! Ker sem firbčen in hočem vsako malenkost vedet sva praktično skupaj delala optiko medtem ko kje niti čez okno ne smeš gledat.
Na vsako vprašanje sem dobil odgovor delal pa je s pomočjo zrcal.
Na AMZS mislijo da so Boga za jaj.a prjel če so kao " državna " služba! Not for me :evil:
Katrca pa se še danes pelje kot se mora!
Sonce naj sveti vsak dan!

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Po mar 10, 2003 6:58 pm

na AMZS sem jaz jim pomagal šraufat, ker so nekega vajenca z nežnimi rokami meli in ni mogel odtegnit kontra matice :P , delajo pa vse nekaj prek računalnika, samo trajalo je pa hudo dolgo. Drugače je pa dobro opravljeno delo, je kasneje prišel majster, ko je vido da jaz šraufam avto :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po mar 10, 2003 7:00 pm

pa so ti dali vsaj kaj popousta? 8)

v racunalnik pa pogleda predvsem "tovarnisko" dolocene nastavitve (mojega valda ni bilo not :evil: )
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Po mar 10, 2003 7:03 pm

Hehe, nič popusta, jaz sem bil srečen da sem lahko plačal in se končno odpeljal :wink:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov