Drugače pa, glede nesreče s pobegom, tudi, če pobegli ne bi znal ali mogel pomagati, ne more kar peljati naprej, kot da bi povozil žival ne pa človeka! Pa smo spet pri morali...
joke je napisal/-a:Slide na tvoj zadnji post bi imel eno pripombo. Mislim, da je vseeno razlika, če policaj povzroči nesrečo, sploh pa iz objestnosti, kot pa če jo civil. Namreč, on krši predpise za katere druge udeležence v prometu kaznujeTo je približno tako, kot če bi bil sodnik npr. razpečevalec droge ali ropar. Poleg kazenske odgovornosti mora biti tu še moralna. Prevečkrat vidim policaje, tako v civilu kot v službi, da divjajo po cesti, izsiljujejo itd. skratka zavestno kršijo predpise in ogrožajo druge udeležence, ker se verjetno zanašajo na to, da njih kolegi pa že ne bodo ustavili in kaznovali. V primeru iz Sl. Bistrice po moje povzročitelj ne bi smel več opravljati tega poklica. Ampak, žal morala na sploh pri nas nima neke veljave.
Drugače pa, glede nesreče s pobegom, tudi, če pobegli ne bi znal ali mogel pomagati, ne more kar peljati naprej, kot da bi povozil žival ne pa človeka! Pa smo spet pri morali...
Slide je napisal/-a:@Enak učinek je dosegel darkdog...ni napisal da je NEKDO nekoga zbil...ampak da je policaj zbil, kaj falus ma to veze, če je bil zaposlen v policiji. Treba ga je sankcionirat tko kot vsazga druzga pa fertik, ...
joke je napisal/-a:Slide je napisal/-a:@Enak učinek je dosegel darkdog...ni napisal da je NEKDO nekoga zbil...ampak da je policaj zbil, kaj falus ma to veze, če je bil zaposlen v policiji. Treba ga je sankcionirat tko kot vsazga druzga pa fertik, ...
Ja Slide se strinjam, mislim sem pa na to opazko, da nima veze če je policaj ali ne. Jaz pravim, da ima vezo oz. bi jo moralo imet. Saj ne rečem, tudi policaji so samo ljudje, ampak me pa razpi*** ko vidim, da me policaj prehiteva skozi naselje kjer je omejitev 50, jaz pa vozim 60In ga boli ku***! On je glavni in pika! Moj predlog (žal utopičen in neizvedljiv): za policaje bi veljale 2x kazni. Se spomnim, da je Zajc pred časom izjavil, da tudi njega včasih zanese in vozi prehitro
Ja halo! In to še javno pove? Zavestno krši predpise in istočasno žuga raji, kako jo bo brez milosti kaznoval za prekrške. Enostavno mi to ne gre skupaj.
maniac je napisal/-a:kar se tiče "plave zavese"-to je popolnoma logičen in splošen pojav, ljudje, ki skupaj delamo, se družimo, se poznamo,...si medsebojno pomagamo in prav tako polcaji!
tega jim ne gre zamerit, ker bi sam ravnal (pazi-do neke mere) zelo podobno, pri polcajih je pa tko, da jih nobedn ne mara, vsi jih zajebavajo v glavo, takšni in drugašni psihični pritiski,...in je čist logično, da so bolj povezani med sabo in ščitijo svoje!
Courage™ je napisal/-a:Ja, samo nekaj moremo razumet.
Vsi začnete pljuvat pa blesavit pa vse... Malo pomislimo vsi skupaj, vsi se strinjamo da je budala ker po naselju vleti z 80 km/h, ampak ko se je zgodlo kaj se pač je, noben ne more presodit kaj se je totemu vozniku odvijalo v glavi.
Možno je da je biu tak vžgan da ga je bolo kur@c, možno pa je enostavno da je pado v taki šok. Mogoče noben od vas tega ne pomisli, ampak šok je jebena stvar. Ko sem si pred leti zlomo roko na en krut način sem se dr ko da me koljejo, bolelo me nič ni, ampak zaradi šoka in ko sem vido roko zvito na neki čudni način .... Ko je šok mino, me je blo sram ker sem se dr pa biu ko neki froc...
V šoku delamo čudne stvari.
Je pa še ena stvar, jaz bi ga dal na hladno ker je pobegno s kraja nesreče, pa ZELO nasprotujem temu, ampak da pa rečete da je človek umrl ker je on pobegno iz kraja nesreče je pa bedno. Tudi če bi se ustavo, potem ko ga je zbil ne vem če bi lahko pomagal kaj več kot pa ste mu pomagali vi. Še manj če se mene vpraša, ker bi od šoka tak bedarije delal.
Sožalje, in naj žrtev počiva v miru, jaz pa upam da voznika izsledijo in mu naložijo plačilni nalog ki ga bo plačeval celo življenje, ob slabi vesti seveda.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov