Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Sr mar 09, 2005 10:30 am

Slide na tvoj zadnji post bi imel eno pripombo. Mislim, da je vseeno razlika, če policaj povzroči nesrečo, sploh pa iz objestnosti, kot pa če jo civil. Namreč, on krši predpise za katere druge udeležence v prometu kaznuje :!: To je približno tako, kot če bi bil sodnik npr. razpečevalec droge ali ropar. Poleg kazenske odgovornosti mora biti tu še moralna. Prevečkrat vidim policaje, tako v civilu kot v službi, da divjajo po cesti, izsiljujejo itd. skratka zavestno kršijo predpise in ogrožajo druge udeležence, ker se verjetno zanašajo na to, da njih kolegi pa že ne bodo ustavili in kaznovali. V primeru iz Sl. Bistrice po moje povzročitelj ne bi smel več opravljati tega poklica. Ampak, žal morala na sploh pri nas nima neke veljave.
Drugače pa, glede nesreče s pobegom, tudi, če pobegli ne bi znal ali mogel pomagati, ne more kar peljati naprej, kot da bi povozil žival ne pa človeka! Pa smo spet pri morali...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 09, 2005 10:43 am

joke je napisal/-a:Slide na tvoj zadnji post bi imel eno pripombo. Mislim, da je vseeno razlika, če policaj povzroči nesrečo, sploh pa iz objestnosti, kot pa če jo civil. Namreč, on krši predpise za katere druge udeležence v prometu kaznuje :!: To je približno tako, kot če bi bil sodnik npr. razpečevalec droge ali ropar. Poleg kazenske odgovornosti mora biti tu še moralna. Prevečkrat vidim policaje, tako v civilu kot v službi, da divjajo po cesti, izsiljujejo itd. skratka zavestno kršijo predpise in ogrožajo druge udeležence, ker se verjetno zanašajo na to, da njih kolegi pa že ne bodo ustavili in kaznovali. V primeru iz Sl. Bistrice po moje povzročitelj ne bi smel več opravljati tega poklica. Ampak, žal morala na sploh pri nas nima neke veljave.
Drugače pa, glede nesreče s pobegom, tudi, če pobegli ne bi znal ali mogel pomagati, ne more kar peljati naprej, kot da bi povozil žival ne pa človeka! Pa smo spet pri morali...

Nisi čist dojel bistva...
Seveda je razlika...ampak bluzenje o nekaznovanju in podobnem me je zmotilo.
Sej ponavadi odgovarja tudi disciplinsko in celo osebno poznam nekoga, ki je povzročil prometno s smrtnim izidom in je zato letel s policije, vem pa še za 2 taka primera...
Čudno da se tudi v primeru policista, ki je v svojem avtu vozil 3 mladoletne ni to zgodilo. Ampak to je disciplinska kazen. Normalno kazen pa zasluži povsem enako kot nek drug povzročitelj prometne nesreče in nenazadnje jo tudi dobi.
To da pa izkoriščajo svoj položaj pa nisem nikoli zanikal, celo napisal sem nekaj o tako imenovani "modri zavesi" ampak ko enkrat poči mu to da je policaj navadno nič ne pomaga, sploh če gre za hudo nesrečo.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Sr mar 09, 2005 10:56 am

Iskreno sožalje tud z moje strani. Res nepremišljena stvar oz prej rečeno živalska stvar kar je uni voznik napravu. :evil:
Že če ga ulovijo gre on recimo 10let u zapor pol pa je on spet vni.
Ampak a to povrne pole nazaj življenje nesečnega pešca? nažalost ne. Se res da gre on u zapor pa to.........ampak bolečina bližnih nebo nikoli izginila :? :huh: :sadd
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Napisal/-a joke Sr mar 09, 2005 10:58 am

Slide je napisal/-a:@Enak učinek je dosegel darkdog...ni napisal da je NEKDO nekoga zbil...ampak da je policaj zbil, kaj falus ma to veze, če je bil zaposlen v policiji. Treba ga je sankcionirat tko kot vsazga druzga pa fertik, ...

Ja Slide se strinjam, mislim sem pa na to opazko, da nima veze če je policaj ali ne. Jaz pravim, da ima vezo oz. bi jo moralo imet. Saj ne rečem, tudi policaji so samo ljudje, ampak me pa razpi*** ko vidim, da me policaj prehiteva skozi naselje kjer je omejitev 50, jaz pa vozim 60 :!: In ga boli ku***! On je glavni in pika! Moj predlog (žal utopičen in neizvedljiv): za policaje bi veljale 2x kazni. Se spomnim, da je Zajc pred časom izjavil, da tudi njega včasih zanese in vozi prehitro :!: Ja halo! In to še javno pove? Zavestno krši predpise in istočasno žuga raji, kako jo bo brez milosti kaznoval za prekrške. Enostavno mi to ne gre skupaj.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 09, 2005 11:03 am

joke je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:@Enak učinek je dosegel darkdog...ni napisal da je NEKDO nekoga zbil...ampak da je policaj zbil, kaj falus ma to veze, če je bil zaposlen v policiji. Treba ga je sankcionirat tko kot vsazga druzga pa fertik, ...

Ja Slide se strinjam, mislim sem pa na to opazko, da nima veze če je policaj ali ne. Jaz pravim, da ima vezo oz. bi jo moralo imet. Saj ne rečem, tudi policaji so samo ljudje, ampak me pa razpi*** ko vidim, da me policaj prehiteva skozi naselje kjer je omejitev 50, jaz pa vozim 60 :!: In ga boli ku***! On je glavni in pika! Moj predlog (žal utopičen in neizvedljiv): za policaje bi veljale 2x kazni. Se spomnim, da je Zajc pred časom izjavil, da tudi njega včasih zanese in vozi prehitro :!: Ja halo! In to še javno pove? Zavestno krši predpise in istočasno žuga raji, kako jo bo brez milosti kaznoval za prekrške. Enostavno mi to ne gre skupaj.

Se strinjam, nerodno sem se izrazil...bistvo je blo, da ko poči postanejo hitro tudi oni spet raja in nimajo nikakršnih ugodnosti pred zakonom, kot nekateri mislijo...dokler pa ne poči pa marsikdo izkorišča, se strinjam.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Sr mar 09, 2005 11:41 am

Jafak... :x
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr mar 09, 2005 11:58 am

Sam ej kaj folk dela :?

Kak človek je to da bo zbil enga in se odpeljal mim.

Sožalje...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr mar 09, 2005 12:05 pm

@slide:

kok hitr bi mene zasil ce bi na osvetljenem dvopasovnem kriziscu izsilu motorista? leto maximum. kok cajta se vlece tist z policajem? pa se velik pric je k znajo povedat da je ta tip prou loviu ta dva na motorju, pol ju je pa totalno namerno izsilu, in zdj je ze kr 8 let od tega, pa zihr bo se tok let enih cudnih napak, da bo zastaral, al se bo pa tip lepo pobrau nekam, kar bi se js v 8 letih sigurno ze.

pol je tle tist tipo ki je pomoril cel avto otrok, pol pa pobegnu. in zdj se zmer dela na policiji?? nemores. kaka disciplinska? nogo in nikoli vec policaj. on bo men teziu al kaj da nism za na cesto sam je pa uzeu 4 zivljenja pol pa se spizdu nabit k svina. nepristeven je biu ja.

pol policaj k je cist nabasan v lublani na zelezniski postaji kr tko mal za foro strelu v vrata. jah dobu je disciplinsko. kul drugic bom su js tja pa jim bom mal strelu v vrata, in ce nebom dobu metka v grlo, me bojo pa zaprl za ene par let, ker da sm ogrozal zivljenja, in se verjetno bi mi pripisal poizkus umora.

zadnic se pelem s kolegom katerega fotr je visok rank kriminalista, seveda v fotrovem avtu. in smo ga sli pit, in pol nas policija ustav, tip je biu kr uredu potrjen, pa se 30 prehitr se je prpelu, in pol k je policaj vidu avto in nalepke na spredni sipi, je reku fnt ne tko vozt k tvoj fotr, pa srecno. ja men kot civilistu se to ne dogaja.

modra zavesa katero si zgori omenu, deluje tud pol po tem ko poci. ze samo ta primer ki se vlece 8 let ti pove vse.

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio Sr mar 09, 2005 12:18 pm

stari kar si naredu je lepo od tebe tud sam sm bil preteklo leto prica 3smrtim ki jim nisem mogel pomagati (18.novembra lanskoleto sta umrla moja soseda oce in sin ki sta pospravljala svinjarijo za eg-jem bil sem slabih 5 metrov proc ko ju je ubil visokonapetostni kabel dobesedno ju je scvru pred mojimi ocmi in nisem mogel nc pomagat, en teden za tem pa sm pomagal v prometni nesreci ko je tovornjak dobesedno preklal avto in zensko v njem iz avta se je zacelo kaditi ker se je strom zacel zgat pa je ful folka zravn stal pa noben nc jz pa sem nekak snel hawbo in hotel dat +in - iz akuja a ni slo zato sm z lastnimi rokami potrgal kable iz akuja ampak se useno je zenska umrla pred mojimi ocmi )

kar hocem povedat po svojih najbolsih moceh si pomagal tako kot jaz a kljubtemu ni bilo pomoci res da se gotovo sprasujes zakaj nism bol pomagu itd ampak usoda je usoda ne mors nic konc koncev si pomagal in imas cisto vest vsaj to je nekej in ne obremenjuj se prevec LIFE GOES ON tistemu ki pa je cloweka zbil pa upam da se mu sfuka zaradi vesti nej se sekira cel lajf!!!!!!

aja pa sory za offtopic
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 09, 2005 12:24 pm

@voith
ne bom ti spet dopovedoval stvari, ker se ti jih itak ne da dopovedat. Ko poči poči in JE vseeno al si policaj al pa ne, tudi normalni primeri se ne razrešijo velikokrat zelo dolgo, ampak tistim nihče ne posveča pozornosti. Tukaj nabijaš samo o tistem primeru 8 let in o primeru kjer je pobil mladoletnike, koliko je takih kjer je normalen civilist ubil koga na cesti in mu nikol niso sodili...žmiljon, pa za njih ne vemo...a misliš da traja zato ker je policaj...Tukaj NI NAMEN zagovarjat policajev, če si kriv si kriv, normalno si tudi policist zasluži kazen, poleg običajne tudi disciplinsko, niti slučajno tudi NI prav da izkoriščajo položaj v smislu, "saj me ne bo noben kaznoval" ampak tisto kar si pa ti pisal je pa traparija...in mi je žal da nism bil kar tiho :roll:

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Sr mar 09, 2005 12:37 pm

po zakonu so kazni za policaji pri prekoračitvi njihovih pooblastil (ki nekomu povzročijo protipravno škodo oz. nekomu nezakonito kršijo ustavne pravice)
bolj strogo kaznovani!!! :!:
disciplinsko,
kazensko,
civilno-odškodninsko...
kako je pri prometnih nesrečah, ne vem.

kar se tiče "plave zavese"-to je popolnoma logičen in splošen pojav, ljudje, ki skupaj delamo, se družimo, se poznamo,...si medsebojno pomagamo in prav tako polcaji!
tega jim ne gre zamerit, ker bi sam ravnal (pazi-do neke mere) zelo podobno, pri polcajih je pa tko, da jih nobedn ne mara, vsi jih zajebavajo v glavo, takšni in drugašni psihični pritiski,...in je čist logično, da so bolj povezani med sabo in ščitijo svoje!

pri teh primerih pa mislim, da gre bolj za normalne pravne cake, kot za to, da država ščiti svoje!

zato tudi trdim, da nadzor nad državnimi organi (od policije do ministrov) ne more in ne sme biti "notranji" temveč izključno zunanji neodvisen organ ali institucija. :!:

moje sožalje za pokojnega in pohvala tebi, ker si ostal v taki situaciji trezne glave.

pobeg nikoli ni opravičljiv, je pa mogoč pri vseh nas. kot je že zgoraj eden napisu-šok je jebena stvar!

zdej morm pa še neki dodat:

kaj človek razmišlja, da hodi po cesti, poleg čisto dobrega pločnika, po možnosti ponoči in seveda v temnih oblačilih brez nekih svetil, pa še po narobe strani?!
-enako velja za kolesarje.
tega vidim vsak dan več in to zelo pogosto in prav nič hitro se ni treba peljati, da ga spregledaš!
poleg tega ljudje skačejo čez cesto, tam, kjer ni prehodov, ne pogledajo ne levo, ne desno, kr na cesto in boli njih k....!
...

jst mislim, da bi se lahko tudi sami dosti bolj zaščitili in, da ni vedno krivda na strani voznika!

pobeg pa ni opravičljiv, ker moreš vsakomur v težavah (sploh, če si jih ti povzročil) pomagat (tudi ena od zakonskih določil, odstop od tega je kazniv)!

lp

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Napisal/-a joke Sr mar 09, 2005 12:49 pm

maniac je napisal/-a:kar se tiče "plave zavese"-to je popolnoma logičen in splošen pojav, ljudje, ki skupaj delamo, se družimo, se poznamo,...si medsebojno pomagamo in prav tako polcaji!
tega jim ne gre zamerit, ker bi sam ravnal (pazi-do neke mere) zelo podobno, pri polcajih je pa tko, da jih nobedn ne mara, vsi jih zajebavajo v glavo, takšni in drugašni psihični pritiski,...in je čist logično, da so bolj povezani med sabo in ščitijo svoje!

Se ne strinjam, da je to logično in sprejemljivo. Policije se ne da primerjat z drugimi poklici (kvečjemu z vojsko). "do neke mere" je pa sploh problematično, ker si potem vsak posameznik postavlja mero po svoje. Je mogoče problem tudi v tem, da je razmeroma lahko priti do poklica policaja? Osebno jih poznam kar nekaj, ki so to postali takorekoč čez noč.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr mar 09, 2005 1:03 pm

Slide js bi reku da so policaji zaščiteni ko sibirski medvedi. Za dejanja ki ji nardijo mnogokrat neodgovarjajo. Res je sem iz Velenja in pred 8 leti je policijska marica zaprla pot motoristu s sopotnico brez čelade, da bi se ustavu.Ta se je logično zaletu v marico ker mu je zapeljala pred njega. Oba mlada velenjčana sta se na mestu ubila. Policaj še vedno dela svoje delo.

Tudi primer iz Slovenskih Konjic je tak, da policaj še vedno dela to kar je delal pred nesrečo, opravlja svoje delo.

Hočem povedat, da če bi recimo ta dva zaprli takoj, odstranili iz službe in jim naložili visoko odškodnino, bi tudi javnost drugače gledala na policijo z pozitivne strani, tako je pa pač očitno da policija ščiti svoje ljudi, čeprav včasih nardijo tako gnusno stvar.
To ni vredu in bi morala policija zaradi ohranitve lepega obraza to preprečiti.

tudi tisti mladi policaj ko je strelal na železniški postaji v LJ bi moral leteti iz službe, pa pač ni ane?

Js policiji nezaupam ker ščitijo svoje ljudi in ko bodo začeli tudi to uveljavljati jim bom verjel.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr mar 09, 2005 1:07 pm

nemores bit ti policaj, povzroct nesreco pobit4 ljudi in pijan zbezat pol pa se delat naprej kot policaj. to tko negre oz nebi smel it.

civil je neki druzga, pustimo civile. civil in policaj se nemoreta primerjat v tem ker policaj je tu zato da dela red, in ga kot tak nikakor ne sme krsiti. ce ni sposoben tega, so drugi ki so sposobni. prou zato bi mogl policaje ki naredijo pizdarijo obest na kriz. tko bi ljudje lahko zaupal policajem.

najbol da recem bogi policaj, ubiu je par ljudi in zdj se pa vsi spravljajo nanj. dejmo mu raje medaljo casti za tako hrabro bezanje.

pa tist z dodatno placo sm napisu bl v smislu sarkazma.

ok se opravicujem za offtopic bom tih zdej.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr mar 09, 2005 1:24 pm

U naši vasi je en vredu dečko povozil 10 letno punčko do smrti. Stopila je na cesto za avtom in on je ni mogel videt(pa je imel samo 40kim/h na števcu). Ko je prišel na pogreb, se mu je strgal - nič ni bil kriv , pritiska vesti, da je zbil otroka pa ni zdržal - zdaj je že 2 teden v psihiatrični bolnici ljubljana polje - najbrž se ne bo več popravil od tega - je očitno prehudo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr mar 09, 2005 1:45 pm

Poznam primer, kjer sta fant in punca dobila na posojo vikend njenega starega očeta, kjer sta nameravala praznovat novo leto. Ker je viken oddajen sta šla z avtom v mesto, vozila je punca, zapeljala na bankino, tip je trznu in prijel za volan in avto je odletel med drevje. Rezultat: Tip je umrl na mestu, ženski ni bilo nič in je skoraj pol ure čakala na rešilca poleg mrtvega fanta, sekira se že dobri 2 leti, pa še veliko se jih bo, star foter pa je glih komi obdržal razum, ker je razmišljal zakaj za boga jima je dal kluče od vikenda.

Drug primer:
Kolega je šel na morje z družino, ko je videl parkiran kamion na pol na cesti na pol dol z nje in razbit avto na polju. Na kamnu zraven je sedel šofer kamiona, jokal in zmajeval z glavo. Kolega je šel do kamionarja, ga butnu po rami in vprašal če je vse v redu. Tip ga tut opazu ni. Kolega gre naprej do avta, kjer je ležal moški ki mu je manjkalo pol glave. Za kaj se je šlo? Kamionar se je po polžje peljal v klanec, tip je z avtom prgonu iz ovinka in se zaletel v zadnji del kamiona.

In ko bereš take zgodbe se človek mora prašat: A je res treba tolk gont? A ni popolnoma zadost 140 po AC in 50 po naselju?

Zdej pa hitr pisat poste na temo: Rekord iz LJ v KP, hitrosti, in seveda tuning 300 konjskega motorja. :evil: :evil:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Sr mar 09, 2005 2:15 pm

Pobeg, ne glede na olajševalne okoliščine (šok) je neopravičljiv. Dejstvo je, da je tip peljal 80 km/h sredi naselja v razmerah s slabo vidljivostjo, zbil pešca in nato pobegnil. Če ga dobijo se močno zavzemam za obtožbo uboja iz malomarnosti. Sedel bi največ nekaj let, vendar bolje kot nič.
Se strinjam, da se pešci pogosto obnašajo, kot da je cesta njihova (črna oblačila sredi noči, nobene osvetlitve ali reflektivnih sredstev), hodijo po desni strani, čez cesto se spravi, ne da bi preveril, da je zrak čist, pa še kaj bi se našlo.
Glede opazke uporabnika glede gospoda Zajca, ki občasno tudi sam rad pritisne na plin pa je tako, da on osebno ni zagovornik novega zakona in zakon brani po službeni dolžnosti.

Tomaz40: Absolutna hitrost sama po sebi nima veliko opravit s prometno nevarnostjo, ima pa toliko bolj relativna. Veliko varneje je voziti 90 km/h po Celovški cesti v Ljubljani, kjer omejitev niha med 60 in 70 km/h, kot pa recimo po stari cesti proti Postojni, kjer je omejitev 90, pa sam ne bi vozil nad 70 km/h... Je tako, da kakor sam nasprotujem veliko omejitvam, podpiram smotrne omejitve in kakor je omenil nekdo pred mano, je neki voznik pri 40 km/h do smrti zbil otroka. Omejitev je lahko 50, vendar to ne pomeni, da je varno voziti več kot 30 km/h, prav tako pa je lahko omejitev 60, pa je varno voziti tudi 90 km/h. Vse je relativno.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 09, 2005 2:26 pm

@darkdog, policaj ki je strelal je letel iz službe...
Glede ostalega, sej sem povedal, maniac je še lepše...ni gre tok za to, da policija ščiti svoje ljudi, tukaj so bolj druge cake v zakonu, na katere se obesi še tisoče drugih ljudi, civilov, ampak nanje se noben ne buni, ker jim nihče ne posveča pozornosti, ko je pa policaj se pa govori...tako kot če novi M5 zariba :lol: Upam da veš kaj hočem povedat...to sta dva primera...koliko je takih v primeru civilistov...OGROMNO...in še enkrat, ne zagovarjam tukaj policajev...ampak ena lastovka ne naredi pomladi...sej sem povedal, jaz osebno pa poznam osebo ki so jo vrgli iz policije zaradi povzročitve hude nesreče in vem še za dva takšna primera, potem poznam osebo, ki se je zaradi zav. goljufije morala pospravit s policije in še kak bi se našel...(BTW:tudi sam menim da je to pravilen ukrep)...kaj pa je to potem? A zdaj sem te prepričal pa v delovanje takšnega sistema...močno dvomim, tako kot ne more na podlagi 2 primerov držat da NE deluje... Zakaj se to ni zgodilo v teh odmevnih primerih ne vem, ampak na podlagi teh 2 primerov ustvariti neko fiksno mnenje zna biti hudo zmotno. Samo to hočem povedat! In ne prezri odebeljenega malega teksta... :lol:

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Sr mar 09, 2005 3:28 pm

Courage™ je napisal/-a:Ja, samo nekaj moremo razumet.

Vsi začnete pljuvat pa blesavit pa vse... Malo pomislimo vsi skupaj, vsi se strinjamo da je budala ker po naselju vleti z 80 km/h, ampak ko se je zgodlo kaj se pač je, noben ne more presodit kaj se je totemu vozniku odvijalo v glavi.

Možno je da je biu tak vžgan da ga je bolo kur@c, možno pa je enostavno da je pado v taki šok. Mogoče noben od vas tega ne pomisli, ampak šok je jebena stvar. Ko sem si pred leti zlomo roko na en krut način sem se dr ko da me koljejo, bolelo me nič ni, ampak zaradi šoka in ko sem vido roko zvito na neki čudni način .... Ko je šok mino, me je blo sram ker sem se dr pa biu ko neki froc...

V šoku delamo čudne stvari.

Je pa še ena stvar, jaz bi ga dal na hladno ker je pobegno s kraja nesreče, pa ZELO nasprotujem temu, ampak da pa rečete da je človek umrl ker je on pobegno iz kraja nesreče je pa bedno. Tudi če bi se ustavo, potem ko ga je zbil ne vem če bi lahko pomagal kaj več kot pa ste mu pomagali vi. Še manj če se mene vpraša, ker bi od šoka tak bedarije delal.

Sožalje, in naj žrtev počiva v miru, jaz pa upam da voznika izsledijo in mu naložijo plačilni nalog ki ga bo plačeval celo življenje, ob slabi vesti seveda.

a veš kva ti povem....tist človk k je to pizdarijo naredu je mogu bit preklet priseben da se je odpelu naprej....pa isto un policaj k je darkdog omenu....zlo pr seb je biu če je pobegnu....kašn šok?....to je samo lukna v zakonu na katero se zgovarjajo nekateri k vidjo da je to zadnja možnost za rešitev....pa tut za take primere bi js najdu zdravila....brez skrbi.....če se že nekdo zmaže na račun tega da je za par minut zgubu razsodnost...in s tem ubil človeka al pa krkol že....pol ga pa oprostijo kao da je biu neprišteven.....takih se je za bat....kaj če bi tak človek slučajno ratu "neprišteven" ob srečanju s tabo in bi te kresnu po betic....tacga človeka k se je rešu na račun neprištevnosti bi js iz "varnostnih" razlogu vtaknu v eno psihiatrično bolnco za ene pol leta...pol pa še sedet za par let.....in v tiste pol leta bi vidu kva hudiča pomen bit neprišteven :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 09, 2005 3:34 pm

ja dobro jaz sem že bil v šoku pa vem da takrat nisem nič vedo kaj delam.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov