Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Če mar 10, 2005 10:33 am

Vsakič ko vidiš nesrečo si dolžan počakat...drugače pa vpraši tiste ki so že zraven če je potrebna kkšna pomoč če kaj nucajo ali če je treba poklicat koga....
Drugače pelješ naprej....
Naživce mi gredo pa firbci ki firbcajo.

Pred dvema letoma sem na lastne oči doživel nesrečo v Kranju na koncu Partizanske ceste z stikom na Gregorčičevo. Mulc prileti z bicikolom derekt na sredo in ga zbije avto ki j roko na srce zlo počas prpelu, v glavnem mulc leži srdi ceste, kličemo rešilce in policijo, zavarujem kraj nesreče. Mulce je ležal kr dost na sredi ceste, no ampak Alpeturjev avtobusar je pa kr rinu mim kraja nesreče,....Haloooo.

Sicer sem vidu kako se je zadeva naredila, policajem sem samo povedal kar sem vidu vzamejo moje ime in številko od takrat nisem slišu več za zadevo...

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če mar 10, 2005 10:37 am

Šok dela svoje...valda da je dečko mahal kao ni treba ustavljat...
Tut sam enkrat po eni tekmi lansko leto: "ej coach se vidmo na treningu, zvecer pa sm komi dihu...diagnoza napokana prsnica in zlomljeno rebro :P :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če mar 10, 2005 10:17 pm

[LePP] hvala za razlago, kruto :cry:

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Po mar 14, 2005 10:45 pm

Fullback je napisal/-a:Šok dela svoje...valda da je dečko mahal kao ni treba ustavljat...
Tut sam enkrat po eni tekmi lansko leto: "ej coach se vidmo na treningu, zvecer pa sm komi dihu...diagnoza napokana prsnica in zlomljeno rebro :P :lol:

Jst sm tud bil v šoku k sm se razbol z biciklom in tovornjakar ustav in uprasa ce je vse ok jst valda v unem soku recem da je sam je vseen prsu do mene pa poklicu resilce no imel sm pa zlomljeno roko na treh delih pa kolen sm mel cist razčefukan... kr zaj**** ampak v tistem trenutku se mi je zdel kokr da mi ni nc! Tko da folk ne gledat na to ce vam kdo prav da je vse ok vseen pejte pogledat...nikol se ne ve
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov