Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe mar 11, 2005 12:44 am

samo še neki ne razumem (upam da ne bom ispadu i****)
Suma sumarum je?
hwala

aja pa ne sramujem se če nisem vedu kako oz. zakaj je olje bolj umazano z športnim zračnim filtrom, oz. da je to sploh možno. ker sem 100% da je takega folka tuki gor dost, sam nuben se nebi šou zapletat s tabo al pa z drugim, js sm se pa šou... zakaj? ker sem hotu neki nouga zwedet.
lp
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe mar 11, 2005 1:00 am

infiniti kako si pa spelu cev mim hladilnikov do odbijaca? js bi namrec rd tm k so lukne za meglenke eno lukno namenu cai, sam nemorm cev dobit mim hladilnika ker ni placa.

aja pa pozablate da je cilindr med delovanjem masine skos mastn, olje je na cilindru, in prah se prime nanj, z naslednim ciklom pa ta olje bat potegne dol in gor nanese novga, in ta se isto userje s prahom, in tko gre over and over again.

oljni in zracni filtr u bistvu igrata skor vso vlogo pri barvi olja. se en faktor so pa saje, ki ce je izgorevanje optimalno, se minimalno, a neizogibno vezejo na olje, tko da eventuelno rata olje temnejse pa kakorkoli, sam kok temno, pa kok cajta rabi da potemni, je pa odvisn od filtrov in kvalitete izgorevanja.

aja pa ne sramujem se če nisem vedu kako oz. zakaj je olje bolj umazano z športnim zračnim filtrom, oz. da je to sploh možno. ker sem 100% da je takega folka tuki gor dost, sam nuben se nebi šou zapletat s tabo al pa z drugim, js sm se pa šou... zakaj? ker sem hotu neki nouga zwedet.
lp

kul, tko se govori :)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe mar 11, 2005 1:52 am

Voith: Jaz sem kupil KN 57i Kit, ki pride z dodatkom te cevi in plastičnega dela za zajem zraka; zadevo si oglej tukaj: http://www.kandn.com/instructions/57-0383.pdf
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe mar 11, 2005 12:31 pm

Ja nejko da še jaz malo pametno izpadem, ko že nism tak stručko glede olja :P
No suma sumarum pomeni nekaj takega kot bi rekel: "na konc koncev" ali "če vse sešteješ"
suma je izraz za rezultat in ima poseben znak, ki ga na tipkovnici ni, je pa v excelu( podoben za 90 stopinj obrnjenemu M-ju) :D

Ne vem zakaj je zadnji čas vse narobe, če kdo kej vpraša.Takoj se začne eno podjebavanje pa uporabi google,yahoo...Nihče ne ve vsega...Zato pa je forum

No takih bedastih tem kakor so:sestra mi bo dala yugota in bom čez 5 let iz njega naredu spaceshuttle ali Nakup toyote twin turbo za getaway from šmarna gora... tudi jaz ne maram brat in smetijo vse skupi( no vsaj narežim se)

lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov