Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe mar 11, 2005 7:16 pm

Malce pazi na živce ;) Takole razburjanje ni ravni priporočljivo ;)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 11, 2005 7:55 pm

s_mande je napisal/-a:
Nedavno sem pac bil v Slovenj Gradcu sem pac sel eni prijateljici na obisk ;) ,in normalno parkiram avto pred blokom in gledam da je nebo komu na poti inglej ga zlomka,iz sosednjega bloka iz 5.nastropja name sraja starejsi gospod oziroma dedek ces kaj imam jaz za tam parkirati...jaz sem se samo nasmejal in rekel dedku naj se ne razburja ker sigurno nebo vec dolgo zovel in naj uziva se to malo zivljenja,pa sem se se enkrat nasmejal.On pa ti smrkovcti,ti bom ze dal jaz,ce te doma niso naucil manire,pa rekel mi je da bo prisel dol da se pomenima...

svaka ti cast k si se tako spomnu!drgc se pa stinjam z vsem kar si napisu! 8)

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe mar 11, 2005 8:02 pm

Nimaš kaj. V MB pri preko Žoharja je ena mala gostilnica pred semaforjem (če greš v mesto) in je clovek bil star kakih 30, pa je pred mene vrgel kak meter :D
No, ker sem mel okno odprto,. ker sem glih kadil, sem se zadrl: Butec, kam mečeš....
kak bo potem mamika vedla, kaj ja in kaj ne :D
drugače pa jaz bi poklical policijo, če bi mel cajt, pa da mi v avto vrze.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Pe mar 11, 2005 8:04 pm

Prjavil bi jo ta plavim, kazen za fizične osebe (če mečeš sneg na cestišče ) je 60000. To bi ji šla glih cela penzija v k....! Kva bi jo zakrivil, k bi ji štrom izklopl. :P

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Pe mar 11, 2005 8:18 pm

Jah od šoferjev se pač pričakuje, da ustavijo in postavijo trikotnik za tisti časovni interval, ko se odločijo mamce in dedki pucat njihove vrtičke in balkone. Joj joj joj, ta naša mladina :cry _VeNoM_ s tisto mamco se pa ni za zajebavat veš, če ti je sneg na šipo vrgla, mora bit kr dost močna pa še oborožena z lopato za sneg... poceni si jo odnesel :pivo

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe mar 11, 2005 9:02 pm

Venom - mogu bi it do nje ji vzet lopato in ji našopat polno snega v glavo :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 11, 2005 9:05 pm

INFINITI je napisal/-a:Venom - mogu bi it do nje ji vzet lopato in ji našopat polno snega v glavo :lol:

jah babi je crto naredila,mogoce ji je juha kuhala pa ni imela cajta za kregat!!

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Pe mar 11, 2005 10:31 pm

A semogoče še spomneš kje točno v Sneberjah, da ni mogoče moja babica?
LP :roll:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 11, 2005 10:34 pm

Master7 je napisal/-a:A semogoče še spomneš kje točno v Sneberjah, da ni mogoče moja babica?

enosmerna ulica 8) bul bar

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Pe mar 11, 2005 10:39 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:
Master7 je napisal/-a:A semogoče še spomneš kje točno v Sneberjah, da ni mogoče moja babica?

enosmerna ulica 8) bul bar

Dobar, pol nisam kriv, ma da ti ta kraj točno ne poznam. Aja odločno ne podpiram tega kar ti je babica nardila, drugič pa ji uzam lopato pa ji vrni milo za drago. Sej veš kako ti to gre.
LP

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Pe mar 11, 2005 10:50 pm

pa kako so eni tko trapasti da ti vržejo sneg na avto? :?: mislm, kva če bi na motorista vrgla, pa bi se razkopov po celi cesti, pol pa ona ne bi bla nč kriva :evil:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm So mar 12, 2005 8:46 am

Ja pa če ona čisti, no. :roll: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po mar 14, 2005 8:12 am

Ej, ampak stari ljudje so res katastrofa. Meni poberejo živce sto na uro. Izgleda da mislijo, da če so stari jim ni treba nič več pravil lepega vedenja ipd upoštevati... Na cesto sploh ne bom razlagal, ker je bilo napisano že stokrat. AMpak, kaj vam ne opžre živcev če v trgovini stoji kaka stara teta pri blagajni pred tabo? Recimo ko grem na malico in imam v roki en sendvič ni šans da bi me spustila predse (jaz vedno spustim,če imam poln voziček, za mano je pa kdo z eno stvarjo). Pa dobro, ampak potem pa še nadleguje trgovko, naj ji gre iskat nekaj, kar je pozabila, pa če je oni kruh boljši od tega, joj, pol bi ga pa kar zamenjala, pa še nekaj bi vzela, da dobim še eno piko (mercatorjevo), joj kaj pa bi, ja ene čigume, samo katere, aha, hm kaj čem s kartico plačat ali rajši z gotovino...
Za znoret v glavnem...

Potem stari ljudje sploh ne hodijo po pločnikih (sedaj ko je sneg), ježeštana mam slabe kolke, pa se lahko polomim... Seveda pa ne pogrunta da je malo manjkalo da je jaz nisem polomil, ko sem komaj zmanevriral med njo in kamionom...

Seveda pa vedno tulijo na nas, kako smo nevljudni itd in kako je nam lepo v življenju, oni so pa državo gor zgradili... GRRRRRRRR!!!

V glavnem, Venom, jaz bi ji tisti sneg direktno nazaj pred vrata nametal... Če ne bi imel lopate s seboj, bi jo šel pa iskat...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Po mar 14, 2005 8:17 am

golf_c je napisal/-a:če maš veze na komunali....naroči dostavo par kubikov snega pred njena vrata :twisted:

ŠE bolj bo če maš veze na betonarni, 2 kubika betona, pa še kkšen star želez not zatlač. :twisted:

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po mar 14, 2005 11:58 am

Mah da ne bom nove teme odpiru bom kr tukaj malo zasmetil :x
Včeraj okoli 22.30 grem jaz na svoj vsako nedeljski čaj v kranj.lepo se počas peljem mimo mednega proti medvodam in mojem ljubemu čajčku.ko pridem do table medvode mi nasproti pripelje en tovornjak in vidim da mu nekaj dol leti :shock: in ene 2 metra pred mano zapelje tovornjak v eno lukno malo poskoči in se mi na avto usuje poln črepinj :shock: sploh nism mogu dojet.WTF!!sploh nism mogu verjet.cesta čez medvode je bla kot kongresni trg 1. januarja zjutraj.kaj bi bilo če bi mel cabrio???!!prekleta pišuka tovornjakarska!!! :evil:

grem pogledat zdele če se kej pozna na avtu

lp pa sory za offtopic sam sm mal razpizden :evil:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Po mar 14, 2005 12:17 pm

Vuso je napisal/-a:Mah da ne bom nove teme odpiru bom kr tukaj malo zasmetil :x
Včeraj okoli 22.30 grem jaz na svoj vsako nedeljski čaj v kranj.lepo se počas peljem mimo mednega proti medvodam in mojem ljubemu čajčku.ko pridem do table medvode mi nasproti pripelje en tovornjak in vidim da mu nekaj dol leti :shock: in ene 2 metra pred mano zapelje tovornjak v eno lukno malo poskoči in se mi na avto usuje poln črepinj :shock: sploh nism mogu dojet.WTF!!sploh nism mogu verjet.cesta čez medvode je bla kot kongresni trg 1. januarja zjutraj.kaj bi bilo če bi mel cabrio???!!prekleta pišuka tovornjakarska!!! :evil:

grem pogledat zdele če se kej pozna na avtu

lp pa sory za offtopic sam sm mal razpizden :evil:

registrsko upam da si si zapisu! :? :? pa pol samo lepo prijavi! 8)

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po mar 14, 2005 1:21 pm

Ja, tovornjakarjem (nekaterim) pa res na ovinkih dol iz cerade leti, ponavadi kakšni kosi ledu ... :shock: sploh ni dobro to.

Zadnjič sem tudi jaz doživel, da je en tipson v Lescah metal sneg na glavno cesto, peljal sem iz Bleda v Lesce in v Lescah 50m za semaforjem, torej takoj na začetku Lesc, meče tipson sneg na glavno cesto in se je celo potrudil, da ga je metal čez polovico ceste, tako da je osvinjal oba pasova, snega je bilo že kar lep kupček in še kar meče, čeprav so avtomobili vozili mimo in tudi jaz sem kasiral eno lopato snega v avto, samo ne na havbo ampak nekam ob strani .... sem samo 113 poklical :twisted: butl neumn si boš že zapomnil, sem si mislil, le kaj ti je osu zmešan. Ko sem se vračal, sta imela s policajem ravno debato .... Sej če ne bi kasiral snega v avto ne bi klical, tako pa, b**** neumni ...
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Po mar 14, 2005 5:47 pm

Js bi takim avtomobile zbral na nekem parkirplacu pa vanje z lopato metal sneg. Me prav zanima, kako bi bili kaj navdušeni.
Men bi tud sedl, da bi sneg lepo zmetu mal na cesto pa mal k sosedu na vrt, ne pa da ga je treba lepo ob strani zlagat da je pol komi plac za avtomobile. Enim pač ne špila vse v glavi.
Nevem a naša država tovornjakarje sploh kej nadzira, ker eni so tolk v pizdi da se čudiš, da sploh kaj tovora gor ostane. Zadnjič mi je en prnoru nasprot od medvod naprej in od njega je letel nek drek in whoosh sm mel takoj vso šipo zapacano da nism nč vn vidu. En dan prej sm cel avto v ročni avtopralnici opral temeljito, un faggot mi pa poserje celo havbo, šipo in levi del avtomobila. Pol sm tm pol ure drmu ročico za špricat vodo gor pa gledu u špegu unga kretena in ga klel da sm skori pozabu naprej gledat, kjer so se eni kreteni spomnl, da je na cesti z omejitvijo 90km/h zabavno vozt 55km/h in sm pol lahko lepo mal pakne zakuru, ker nism hotu unga gospoda upokojenca pred sabo zbudit s tem, da bi ga ruknu v zadnji odbijač. No v glavnem to ni bil moj dan. :P

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po mar 14, 2005 5:50 pm

zdj pa če je tebi nekdo na frišno opran avto zapacal bomo pa vsi mirno stal al kaj?? :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Po mar 14, 2005 6:10 pm

Ja seveda, kaj si pa mislu? :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov