s_mande je napisal/-a:
Nedavno sem pac bil v Slovenj Gradcu sem pac sel eni prijateljici na obisk,in normalno parkiram avto pred blokom in gledam da je nebo komu na poti inglej ga zlomka,iz sosednjega bloka iz 5.nastropja name sraja starejsi gospod oziroma dedek ces kaj imam jaz za tam parkirati...jaz sem se samo nasmejal in rekel dedku naj se ne razburja ker sigurno nebo vec dolgo zovel in naj uziva se to malo zivljenja,pa sem se se enkrat nasmejal.On pa ti smrkovcti,ti bom ze dal jaz,ce te doma niso naucil manire,pa rekel mi je da bo prisel dol da se pomenima...
_VeNoM_ je napisal/-a:Master7 je napisal/-a:A semogoče še spomneš kje točno v Sneberjah, da ni mogoče moja babica?
LP
enosmerna ulicabul bar
Vuso je napisal/-a:Mah da ne bom nove teme odpiru bom kr tukaj malo zasmetil![]()
Včeraj okoli 22.30 grem jaz na svoj vsako nedeljski čaj v kranj.lepo se počas peljem mimo mednega proti medvodam in mojem ljubemu čajčku.ko pridem do table medvode mi nasproti pripelje en tovornjak in vidim da mu nekaj dol letiin ene 2 metra pred mano zapelje tovornjak v eno lukno malo poskoči in se mi na avto usuje poln črepinj
sploh nism mogu dojet.WTF!!sploh nism mogu verjet.cesta čez medvode je bla kot kongresni trg 1. januarja zjutraj.kaj bi bilo če bi mel cabrio???!!prekleta pišuka tovornjakarska!!!
![]()
grem pogledat zdele če se kej pozna na avtu
lp pa sory za offtopic sam sm mal razpizden
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov