lp
Prosko
borut007 je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Ko se peljem mimo kakšne radarske kontrole, ali pa zgolj mimo kontrole prometa, sem do zdaj redno blendal nasproti vozečim. In ne malo krat se zgodi, da blendam divjaku, kar se zgodi tudi danes.
In potem razmišljam, zakaj za vraga blendam...
Če bi si natančno prebrali moj post, bi opazili da tudi jaz redno blendam. Tako, da me zdaj ni treba zmerjat z nikomer.
Mi je pa današnja izkušnja dala malo mislit, o smiselnosti blendanja. Komu z blendanjem pravzaprav delam uslugo? Če jo naredim kakšnemu dirkaču ali pijancu, je to medvedja usluga.
COSWORTH LOOK je napisal/-a:a veš da majo največji dirkači za sabo ziher kakega policaja ki jim zrihta položnice ki jih dobijo tolk da če bomo nehal blendat bomo uslugo nardil idin policiji ki pa nas ze tko preveč j**e v glavo in bo policija mastno služila jaz sem zmeraj blendov in zmerej bom
pa če si namo blendal k bo kakšen radar bomo tako rečeno drug druzga v drek potlačil
pomisli na tole KJER SE PREPIRATA DVA TRETJI DOBIČEK IMA in ta tretji je v našem primeru policija
dunker je napisal/-a:Čist na hitro.
Dobimo plačo.
40% je vzame država. Ostane nam 60%.
Karkoli kupimo, ima 20% davka v povprečju. Torej lahko efektivno uporabimo 48% svojega denarja. 48% !!!
Včasih so pa delali kmečke upore zaradi desetine!
Torej - v taki kur*** državi bom jaz poskusil rešiti kazni čisto vsakega pa me prav malo briga, kaj s tem dosežem. Now go and bite my shiny metal ass!
george_ je napisal/-a:dunker je napisal/-a:Čist na hitro.
Dobimo plačo.
Karkoli kupimo, ima 20% davka v povprečju. Torej lahko efektivno uporabimo 48% svojega denarja. 48% !!!
Torej - v taki kur*** državi bom jaz poskusil rešiti kazni čisto vsakega pa me prav malo briga, kaj s tem dosežem. Now go and bite my shiny metal ass!
evo vsaj edn pametn. no sej vs je več sam ti si najbol povedov
Voith je napisal/-a:dunker je napisal/-a:Čist na hitro.
Dobimo plačo.
no vsaj en k razmislja s svojo glavo.
zalostno da ns je takih sam par procentov populacije.
pol k bomo mel sam se 5% svojga dnarja pol se bo raja zacela bunit, sam rahlo prepozno ce mene kdo uprasa.
kar se pa tice te teme, to kar tle pisemo je kompletn idiotizem. vsak nej blenda komur hoce.
js recimo blendam tud tistim k grejo velik prevec, ampak to tud ce ni policajev.
hocm mu povedat: HEJ, si ti normaln??!?
on pa to razume : policaji v blizini.
in zmanjsa, in se pele par km pocas. torej pri dirkacih povzrocis z blendanjem da gre po omeitvi, in naredis boljse delo kot policaj, ki ga oglobi za 40k. ker zarad blendanja gre dejansko pocasnej zarad radarja pa ne.
zarad radarja samo placa kazen, kar pa ni nujno da je dobr za kogarkol razn drzavo oderusko.
se enkrat: vozniki bi mogl skp drzat in si delat usluge tako na cesti kot tle gor.
isto bi se dal rect za ljudstvo slovenije. ce bi se enkrat vsi zdruzl in sli razfukat in zazgat parlament, bi naslednja vlada cist drugacno politiko ubrala.
pišuka kje je tito ko ga folk potrebuje
bratstvo i jedinstvo ne pa ta pofukana turbokapitalizacija ki vodi v to da majo trije ljudje vse, ostale miljarde pa stradajo. jebes tak sistem.
Voith je napisal/-a:nevem no sj men je useen kam ti blendas, sam mors vedt pa to da sam nisi popoln, se bol se mors pa zavedat tistga reka:
what goes around, comes around.
BlackWind je napisal/-a:Je pa tkole: ce te dobijo da si blendal je baje tudi kaznivo!
tko da podnevi itak nemogoce da bi policaj opazil blendanje, ker se prvic peljes ze mimo, drugic pa je prevec svetlo podnevi da bi opazil.
torej ponoci, ce te dobijo z blendanjem, kar je tudi tezko. razen cebi sel za teboj, ali ce bi se nekako zapomnil registersko, ko bi peljal mimo njega...samo brez razloga pa tudi ne bo gledal registersko, saj ne bo vedel ali bos komu blendal
no newem kaj pa vi mislite o taksnjem kaznovanju?
Voith je napisal/-a:tomaz hvala da si potrdu mojo poanto. 95% vs je zabitih ko tele.
sicer pa kdo sm js da bi tebe razsvetljeval. ti bo ze kapnl kj slej ko prej, brez skrbi.
drgac pa kaj mi bojo gasilci in policaji ce vrzem POLOVICO!!!!! zivljenja v smeti zarad tega??? pol pa zdignejo penzijo za 500 sit. ne sam da jebejo v zdravo pamet, se kislo sarkasticni so zravn.
j**e se mi za pozare in za kraje, sam po drugi strani da me pa guljo do kosti ceu lajf pa jebejo v glavo, za to se mi pa ne j**e.
itak nevem zakaj tuki lulam proti vetru ker itak ni nobene koristi od tega.
cajt bo pa pokazu kako in kaj.
PERSIL Alpine Fresh & calvo saves
borut007 je napisal/-a:Ko se peljem mimo kakšne radarske kontrole, ali pa zgolj mimo kontrole prometa, sem do zdaj redno blendal nasproti vozečim. In ne malo krat se zgodi, da blendam divjaku, kar se zgodi tudi danes.
In potem razmišljam, zakaj za vraga blendam. S tem pomagam enemu debilnemu divjaku, da se izogne (že 100x) zasluženi kazni, s tem omogočam enemu debilnemu pijancu, da se izogne pihanju (saj hitro zavije s ceste in gre raje v kako gostilno počakat, da se policaji spokajo), ...
Če ne bi blendali, bi policija že davno zjemala vozniške najhujšim prekrškarjem, v Sloveniji sploh ne bi bile razmere v prometu tako žalostne, država se sploh ne bi rabla ukvarjat s prometno problematiko in v nedogled višat kazni.
Tako sem prišel do sklepa in odločitve, da od danes naprej blendam le še za neprižgane luči in nepripet varnostni pas. S tem pomagam policiji, da lažje ulovi dejanske prekrškarje , da končno začne kasirat ogromne kazni od le teh in ne bo rabla pobirat kazni od tistih, ki vozijo do 10km/h prehitro ali pa imajo nehomologirano dišečo smrekico.
Če kdo vidi v mojem razmišljanju preveč egoizma, naj poda utemeljeno razlago.
P.S. Od 1.1. se vozim vedno bolj strogo po predpisih (pa ne ker bi imal kakšno slabo izkušnjo, predvsem z kaznijo) in ob tem moram povedati, da prav lepo uživam v vožnji.
BMW Motorsport je napisal/-a:To morš gledat s pozitivne strani: Vsako blendanje ima le pozitivno stran.
Vsak ki je zablendan bo zihr mal zmanšu hitrost pa še hvaležen ti bo ker si mu pač pomagu se znebit zanj mogoče usodne kazni, a ni res.. Konc koncev smo vsi ljudje!
Aja drugače pa jst osebno ne blendam voznikom ameriških, francoskih, in italijanskih avtomobilov... Kaj pa vem zakaj, pač mi njihovi avti niso všeč...
BlackWind je napisal/-a:je pa tkole: ce te dobijo da si blendal je baje tudi kaznivo!
sasiti je napisal/-a:Pa tud ni preveč pametn - efektivno razpoložljiva plača je 50% in ne 48% (ker je v 60 že vštet davek).
Sm zatežu a....... sam k*** gleda tak je
borut007 je napisal/-a:Tako sem prišel do sklepa in odločitve, da od danes naprej blendam le še za neprižgane luči in nepripet varnostni pas. S tem pomagam policiji, da lažje ulovi dejanske prekrškarje , da končno začne kasirat ogromne kazni od le teh in ne bo rabla pobirat kazni od tistih, ki vozijo do 10km/h prehitro ali pa imajo nehomologirano dišečo smrekico.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov