Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To mar 15, 2005 10:00 pm

po mojih izkušnjah (pa jih nimam mal, čeprav imam komaj eno leto izpit :D) so bili do mene vsi policaji uvidevni, včasih smo tud kako zanimivo rekl. Mam pa slabo izkušnjo z policajo, pa še to samo zato ker mi je dala pihat in sem napihal :) :P
EJ6

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To mar 15, 2005 10:03 pm

Z moje strani še nisem imeu slabih izkušenj, (trk,trk,trk) in sm prou veseu za to :lol:

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Re: Ena pohvala našim plavčkom

Napisal/-a misty Pe mar 18, 2005 6:35 pm

stealth je napisal/-a:... njegov kolega je sicer neki pametoval, da nimam original evro tablice, ker ima pač ta črni rob, moral bi imeti pa zelenega , pa se je potem vmešu ta in se postavil na mojo stran - hvalabogu. ...

kaj pa je narobe s tablico s črnim robom?
meni so tako dali na UE.
a jih na črno delajo in niso originalne? :roll:

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe mar 18, 2005 8:39 pm

[quote="kaWsk"]po mojih izkušnjah (pa jih nimam mal, čeprav imam komaj eno leto izpit :D) so bili do mene vsi policaji uvidevni, včasih smo tud kako zanimivo rekl. Mam pa slabo izkušnjo z policajo, pa še to samo zato ker mi je dala pihat in sem napihal :) :P[/quote]

In potem si kr obdržal vozniško in se še zej voziš okol al kok je to zej...če maš sam en let izpit pa si že napihal...jz sem jo raje popihal ko smo mel probleme ;) ;) :P

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe mar 18, 2005 8:43 pm

no drgač pa tut jz nimam slabih izkušenj...ker jih še nism mel...enkrat sm mel kontrolo...klučno je blo pa kot sem že omenu tis,t ko sem pobrisu potem, ko sm kušnu odbijač nekomu pol se nas je pa par komadov step lin je 2 dneva kasnej cel nasmejan kiflc pršu in začel debato z mano o etiki...

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Pe mar 18, 2005 8:43 pm

Kljub čez 200 jurjov skupaj vrednim kaznim imam še vedno pozitiven odnos do policajev. Sej sem bil sam kriv(da sem šel čez rdeče, dvojne črte, enojne, prehitro).Nikoli pa nisem napihal, kljub temu da imam že 4 leta izpit.
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris Pe mar 18, 2005 8:53 pm

takole bom rekel, v familiji smo trije sinovi, torej mam jaz enga brata in enga policaja,.. :lol:

tudi sam mam nekaj kazni ( hitrost je tu pa tam moja strast, alkohol za volanom nikoli!), in se nisem nikol zgovarjal na veze v familiji, saj plačo jih tud nisem, kaj ko pa sem študent 8)
Tu velja najbolje pravilo, ki ga ponavljam od ostalih, bodite korektni en do drugega, objasnite situacijo z razumnimi argumenti, če to ne pali pa se ne razburjat, pol bo še samo slabši.

peace my brothers
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim So mar 19, 2005 5:38 am

Alfa-boxer je napisal/-a:Kljub čez 200 jurjov skupaj vrednim kaznim imam še vedno pozitiven odnos do policajev. Sej sem bil sam kriv(da sem šel čez rdeče, dvojne črte, enojne, prehitro).Nikoli pa nisem napihal, kljub temu da imam že 4 leta izpit.

lepo, lepo, vsako leto vsaj 50 tisoč SIT za kazni, tebe pa mora država biti vesela :P
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mike_E_ So mar 19, 2005 8:57 am

pilgrim je napisal/-a:
Alfa-boxer je napisal/-a:Kljub čez 200 jurjov skupaj vrednim kaznim imam še vedno pozitiven odnos do policajev. Sej sem bil sam kriv(da sem šel čez rdeče, dvojne črte, enojne, prehitro).Nikoli pa nisem napihal, kljub temu da imam že 4 leta izpit.

lepo, lepo, vsako leto vsaj 50 tisoč SIT za kazni, tebe pa mora država biti vesela :P

50ksit na leto ubistvu ni tok.. če si "priden" lahko tok od enkrat nabereš :lol:

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So mar 19, 2005 9:01 am

Jaz imam večinoma slabe izkušnje. Večinoma ko so me ustavil je nastopil nekakšen podcenjevalni odnos, češ kaj boš ti mulac v takem avtu. Okoliški policaji mi je že pred leti zabrusil, da vas opazujemo. :?
Potem mi je lani iz same jeze v okolici Vojnika očital prehitevanje v škarje, ker mu je ušel tip za mano, ki je dejansko prišel v škarje z Policijskim avtomobilom. Svetla izjema je bilo zadnje ustavlanje, ko sem bil z fotrovim avtomobilom brez vozniške ali osebnih dokumentov samo 1 km od doma. Sem pobožno rekel, da lahko foter pripelje vozniško, je samo malo obhodil avto in dejal, srečno vožnjo.
Drugače, pa se že bojim kako bo čez 10 dni. ;)

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber So mar 19, 2005 9:22 am

Jaz imam tudi eno pohvalo policajem, saj so me predvčerajšnjim ustavili, seveda oba z ženo nisva bila privezana, ko vidiva policaje se hitro priveževa, najbrž pa je to opazil tudi policaj in naju ustavil. Pravi kontrola dokumentov, mu dam dokumente, pogleda nalepko in pravi čez par dni imate registracijo, mu odgovorim, da je zavarovanje že plačano in da uredim samo še na tehničnem, potem pa da dokumente nazaj in pravi: pripenjanje med vožnjo je nevarno naslednjič se pripnite doma in pa srečno vožnjo. Jaz mu rečem najlepša hvala in nasvidenje. :) Pohvala ne zato ker ni dal kazni (no, mogoče ni bil čisto siguren kaj je videl) ampak zato, ker je bil res prijazen, opozoril na registracijo...
To so bili naši policaji na Bledu, ustavili pa so me 1km od doma, seveda pa se po Bledu skoraj nikoli ne pripnem, oziroma se pripnem na hitro, ko jih zagledam. Mislim, da dobra beseda več zaleže in da ni vse v kaznovanju in to nekateri policaji dobro vedo.
No, saj imam v glavnem vedno dobre izkušnje s policaji, tudi takrat, ko fašem kazen za neprivezovanje, saj se mi je enkrat zgodilo, da me je ustavil en policaj ker nisem bil privezan, bil sem tudi brez dokumentov, pa je za to dal opozorilo in rekel da ni nič hudega, ampak da naj se le privežem, in da imajo akcijo ... Ja no, njegova služba pač, opravljal je svoje delo in nimam se kaj pritoževati, če fašem kazen, moja krivda. Tudi če dajo kazen so še vedno v redu in imajo profesionalen odnos do ljudi, kdor ima pa nasprotne izkušnje, pa to običajno ni kar brez veze, nekje je vedno vzrok...
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Pifi
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Pifi So mar 19, 2005 11:06 am

torej včeraj popoldan se peljem čez naselje, nakar mi pred avto skoči pes in ga nagazim.rezultat: zvita tablica, sprednja mreža malo potisnjena proti mašini(p206).seveda takoj pride lastnik tega 'ščeneta' in mi pravi da naj ne kličem policije, da je vse ok, da ma zavarovanega psa pa rneki.mu povem, da sem že poklical policijo in da meni se negre za psa, ampak za avto :).v glavnem pridejo plavi, in tip se smeji ko gre proti mojemu avtu.pol se vrže na tla prime mrežico, jo potegne proti sebi in popravi nazaj na prvotno mesto.vzame še tablico, malo zravna in reče, da je mel on isti primer, da je bil včasih mehanik pri 'Peugeotu' in da tudi on vozi 206.potem reče, da če hočem lahko lastnikom psa napiše kazen za 50k, lahko pa se mi zmenimo med sabo, ker pač nič ni narobe z avtom razen tablica malo zvita.ker sem pač poznal one ljudi, sem rekel da pač kazni nerabi pisat, nakar rečeta moža postave lep dan še naprej in nasvidenje.in sem bil pozitivno presenečen nad policaji.prvič. :)
Slika
The Good, The Bad, The Ugly
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov