lenivec je napisal/-a:zoom je napisal/-a:čak sm nekaj, če mam homologirano dimenzijo 195/50/15 dam lahko gor katerekoli litke v tej dimenziji? Tle mi nekaj ni čist jasn.....
ja ker ti ne homologiraš felne ampak dimenzijo gume
lenivec je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:zoom je napisal/-a:čak sm nekaj, če mam homologirano dimenzijo 195/50/15 dam lahko gor katerekoli litke v tej dimenziji? Tle mi nekaj ni čist jasn.....
ja ker ti ne homologiraš felne ampak dimenzijo gume
Zakaj potem rabiš tuv od feltn in ne od gum?
Tikaj je en paradox... Dejasnko moraš ti homologirat feltne...
ja ampak kdo bo tebe pol vprašal če maš felne homologirane? vsak policaj se bo dimenzijo gum pikno
itak je pa vse skup eno sranje.
včeraj sem mel homologacijo platišč in plačal 15.900sit![]()
me prav zanima na podlagi česa je zaj moj avto tehnično izpravn ko prej ni bil... tut sam znam pogledat če se številke na felnah ujemajo z tistimi na tuv in če felne ne gledajo iz blatnika....
Fullback je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Kje si bil to RTIju.
Jst sem na lppju za feltne + fedre + nov kartonček dal 14400 SIT. Bi se ti že skor v LJ splačalo pridet. :P
točno tole kar si napisal čaka mene prihodnji mesec!
Vitek je napisal/-a:offtopic:
Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukale vprašal!
Stric ima Seat toledo l.2002. Gor je dal gume 225/55 R 17". V homo kartončku ima napisane mere: 205/?/17.... zanima me če bo lahko naredil homo, in kakšna bo cena letegale. ????
Hvala in LP
deo je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Kje si bil to RTIju.
Jst sem na lppju za feltne + fedre + nov kartonček dal 14400 SIT. Bi se ti že skor v LJ splačalo pridet. :P
točno tole kar si napisal čaka mene prihodnji mesec!
in mene...Koliko točno te tri stvari kaj pridejo na RTI-ju v MB? ... da vidim razliko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov