Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po mar 21, 2005 10:08 pm

PiLLLe je napisal/-a:Okj recmo da je tole tecaj :) Kaj se zdogi ce si npr dobr so kake sanse da te nekdo ki ima prste umes vid pa da se ti rata ustult km?

LP PiLLLe :)

Na žalost je bl težka,ker pri nas nihče nič ne opazi,kdor pa te,te pa nima z čim podpret.V evropi(npr avstrija,nemčija) je dirkanje bolj(mnogo bolj) razvito,tam se lažje najde sponzorje...zdej odvisn kam bi rad pršu.Pri nas je uspeh že če dirkaš...kaj šele kakšn SNP al pa da ne govorimo o sp.

L.p Bistri...
555

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Po mar 21, 2005 10:08 pm

NeRo je napisal/-a:Toliko mene stane samo sezona brez avta. Gume, mehaniki, gorivo, prenočišča, hrana, deli itd. Da ne računam še kombija in prikolice.

Cenejšega dirkanja NI. To si zapominte!
Z dirkanjem lahko postaneš milijonar samo, če si bil prej milijarder!

Skratka, ko odšteješ sponzorje ti ostane tak znesek za pokrit ?
Slika

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Po mar 21, 2005 10:27 pm

NeRo je napisal/-a:
Vičo je napisal/-a:
NeRo je napisal/-a:Izbori za Seicento pokal so bili ravno to soboto v Krškem.

Tko ja, je biu prjatu gor. Ko je zvedu da so stroški za sezono cca 1,2 mio se je skori zjoku :)

Potem bi moral jaz narest samomor. :roll:
Toliko mene stane samo sezona brez avta. Gume, mehaniki, gorivo, prenočišča, hrana, deli itd. Da ne računam še kombija in prikolice.

Cenejšega dirkanja NI. To si zapominte!
Z dirkanjem lahko postaneš milijonar samo, če si bil prej milijarder!

Na žalost je res tako :( :x :cry:

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po mar 21, 2005 10:28 pm

@klemen: ja, trenutno je tako(govorim zase), da pokrivam vse te stroške sam. Upam bo med sezono kakšna finančna inekcija. Sponzorji so mi pomagali pri nakupu avta.
Slika

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo To mar 22, 2005 8:15 am

@ NeRo: Ja OK, sam veš kako je za enga mulca zdej se skeširat 1,2 mio? :? Ja jebiga, dirkanje ni za vsakega. Žal.
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To mar 22, 2005 8:30 am

Vičo je napisal/-a:@ NeRo: Ja OK, sam veš kako je za enga mulca zdej se skeširat 1,2 mio? :? Ja jebiga, dirkanje ni za vsakega. Žal.

Ja al pa izpit za avion - 25 jurjev na uro... Jebiga, take stvari niso poceni an, le kako bi lahko bile...
Slika

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To mar 22, 2005 9:27 am

Vičo je napisal/-a:@ NeRo: Ja OK, sam veš kako je za enga mulca zdej se skeširat 1,2 mio? :? Ja jebiga, dirkanje ni za vsakega. Žal.

Kako je bilo pa meni? Če ti je res toliko do tega boš vse naredil, da se vržeš v dirkanje. Tudi če je treba hodit prosit vsakega mehanika, ličarja, kleparja, smetarja ali slastičarja za 10.000 sit.
Slika

Uporabniški avatar
Diesel
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Diesel To mar 22, 2005 10:21 am

Bo kdo od forumcev tekmoval v seicento pokalu?
Slika

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z To mar 22, 2005 10:25 am

NeRo je napisal/-a:

Kako je bilo pa meni? Če ti je res toliko do tega boš vse naredil, da se vržeš v dirkanje. Tudi če je treba hodit prosit vsakega mehanika, ličarja, kleparja, smetarja ali slastičarja za 10.000 sit.

Je že NeRo lepo povedu, če je velika želja potem se jo da vedno uresničit, seveda ne bo takoj evo8, ampak za kakšno dirko se pa sigurno da našparat in dobit sponzorje.
ampak se je pa treba čemu drugemu zato odpovedat pa kak potovanje, žur... spustit ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov