Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris Pe mar 18, 2005 9:50 pm

sem tud a agipu enkrat tankal, samo ne vem ali so meli 98, ki jo tudi preferiram zaradi boljšega izgorevanja, večja moči in posledično manjše porabe.

Drugače pa sem vozil včasih dizla, in sem pozimi preventivno dolival aditive, da se mi ja ne bi kje zagozdlo med ventili :roll: , pa itak sem točo cvička, priznam 8)

Sem pa zato da probate tudi druge pumpe, saj nimate kaj zgubit, jaz tud pijem več vrst piva, svetlo, temno,....pa še kar brcam okol :lol:
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Pe mar 18, 2005 9:50 pm

bencin je boljsi tako so rekli tudi motoristi za nafto pa nisem vedu da je tud (skos kaj novega zves) :D

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a Bosko001 Pe mar 18, 2005 10:02 pm

Če vrjamete al ne, sem dva dni nazaj tankal smrdlivca na petrolu (k sreči sam za 2000 sit), pa je avtu padu prosti tek za 200 obratov, pa tud moči ni blo prave. Sem že klel, da je kaj avto začel srat, danes pa spet tankam (spet petrol sam druga bencinska), pa so simptomi čudežno izginl! Zdaj pa ne vem al je blo naključje, al je blo pa res kaj z nafto narobe! Sicer pa večkrat tankam na tisti bencinski, pa ni blo do sedaj nobenih težav.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Pe mar 18, 2005 10:18 pm

Fotrov stari bencinc (frgazar) je zmeri s petrolovim bencinom nadležno cukal in se vlekel, če je pa tankal na istranbenzu je blo pa ok. Zakaj ne vem povedat.

Uporabniški avatar
peroo
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a peroo So mar 19, 2005 12:11 am

Demo je napisal/-a:Sicer pa tud mene zanima kdaj bo možno kupiti 100-oktansko gorivo pri nas tko kot je že nekdo spraševal.

Dobiš ga na vsakem letališču. Sam mal se je treba zmenit.
toyota RULZ!!!!!!!!!!

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So mar 19, 2005 2:52 am

men se zdi da je petrol(pa je*i to da je slo firma)zaendrek...ko grem na omv gre jajček bolje, mirnejši je, pa se ziba po cestah že 14let...ko sm pa na agipu tanku je blo pa u nulo bolš...mislim da agip rula čeprav je od celja oddaljen 10km, glde na to da sm pa v lj čez tedn pa nimam blage kje v lj je

ABT173
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ABT173 So mar 19, 2005 3:57 am

Agip maš na letališki zravn skladišča od Spara,ubistvu maš zravn in Petrol in OMV,in še zdj mi ne gre ta poteza na Letališki v glavo,zakaj so te pumpe ena zravn druge,čudna zadeva.Js drgač skos tankam na Petrolu, k mam dva zravn mene,pa zaenkrat cool,za Agip sm slišu ful pohval,tut bratranc skos hod tja tankat.Z OMV mam pa slabe izkušnje,enkrat se mi je mudil pa sm prvič tanku na OMV,to je blo tut zadnič in mi je avto cuku ene par mescov in sm čist obolu,gruntu sm clo da bi jih tožu,pol sm menju filter za gorivo,pa je šele čez par tednov nehal cukat,zdj je pa cool.Tko da vidm da bo treba še Agip probat :D .
LP

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice So mar 19, 2005 4:54 am

Kaj nam na Gorenjskem ostane če je Petrol tko u badu kot se piše, Lesce in Cerklje? ;) je mogoče še kakšna, trenutno še ne spomnim...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri So mar 19, 2005 8:25 am

Nasplošno bi se morali potrošniki bolj zbunit(sicer nevem kako ampak nekaj se mora spremenit) , če že plačujemo tako dosti za dizel (211 sit), naj bo tudi kvaliteta temu primerna.

Imam strica, ki živi v Avstriji (malo pred mejo z Švico) pa pravi, da vedno ko tukaj (v Sloveniji) tanka gre avto dosti slabše. Pravi da ropota dosti bolj in da nikam ne potegne (115 TDI PD VW).
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So mar 19, 2005 2:11 pm

Jst se izogibam OMV-ja, odkar mi je ribnu motor, takrat ko sm tam tanku... :x
Petrol je bil skos kulj, zadnje cajte sm pa skos na agipu, čeprav ne dela tam nobena fajna biatch :?

hehe :lol:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa Ne mar 20, 2005 2:45 pm

Ja nevem.....
Sm slišu ja da je agip bolš, samo zanč sva s fotrom tankala na Agip-u(dizl) in od takrat avto ropato veliko bolj kot pa prej, pa tudi potegne manj. Nebi vedu pa zakaj, ker smo že doskrat tankal na Agip-u pa je blo vse vredu. Drgač pa tut na OMV-ju ni blo nobenih problemov.

Aja pa še tole
... Petrol in OMV Slovenija pa sta se tudi v najhujši zimi držala "priporočenih" -15 stopinj in voznikom svetovala uporabo aditivov...

Nevem kako lahko svetujejo dodajanje aditivo, ko pa na na uradnih servisih visijo table, ki opozarjajo da je dodajanje aditivov v sododbe dizelske agregate škodljivo in ga odsvetujejo.

Lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne mar 20, 2005 3:43 pm

ABT173 je napisal/-a:Agip maš na letališki zravn skladišča od Spara,ubistvu maš zravn in Petrol in OMV,in še zdj mi ne gre ta poteza na Letališki v glavo,zakaj so te pumpe ena zravn druge,čudna zadeva.Js drgač skos tankam na Petrolu, k mam dva zravn mene,pa zaenkrat cool,za Agip sm slišu ful pohval,tut bratranc skos hod tja tankat.Z OMV mam pa slabe izkušnje,enkrat se mi je mudil pa sm prvič tanku na OMV,to je blo tut zadnič in mi je avto cuku ene par mescov in sm čist obolu,gruntu sm clo da bi jih tožu,pol sm menju filter za gorivo,pa je šele čez par tednov nehal cukat,zdj je pa cool.Tko da vidm da bo treba še Agip probat :D .
LP

V LJ je Agip pumpa tut na Rudniku, bliz Rutarja, sej se z obvoznce vid.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Napisal/-a CST™accim Ne mar 20, 2005 3:53 pm

fljaf..nam je Santa Fe CRDi zmrznu :) amm mislm da je blo cca. 15.000 sit za tist filtr pa še en aditiv. Je*** ti petrol :)

sam kaj češ ko je skor povsod petrol. da najdeš agip na poti..kje maš pa voljo pa čas.. :) tko pač je..

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne mar 20, 2005 11:30 pm

Kaj pa MOL ??
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov