Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mojcka
Nov uporabnik

Napisal/-a Mojcka Po mar 21, 2005 7:41 pm

Darwin, hvala.Tut mene je sam to zanimal. :)

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Po mar 21, 2005 7:56 pm

sej to je to...en misl da bo povedu neki zanimivga pa se ga nadere, pol je pa vse kul :-P
zakon je zakon, špegle gor, jz brez njih ne vozim( jih mam skoz v avtu), pa ne zarad policaja ampak zarad sebe pa drugih, kr ko je tema...ne razločujem luči :P :P :P bolš za vse nas! :P

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Po mar 21, 2005 8:07 pm

Ja OK fino, policaj je pol zarad tega začetnik, dejmo ga na grmadi zažgat. Kaj bi pa za voznika rekli? Vozu se je s pozicijskimi in brez očal.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po mar 21, 2005 8:36 pm

Damjan19 je napisal/-a:sej to je to...en misl da bo povedu neki zanimivga pa se ga nadere, pol je pa vse kul :-P
zakon je zakon, špegle gor, jz brez njih ne vozim( jih mam skoz v avtu), pa ne zarad policaja ampak zarad sebe pa drugih, kr ko je tema...ne razločujem luči :P :P :P bolš za vse nas! :P

Stari pa ti si cev car!!! Ni blo niti mal tko mišln,že v osnovi sm to postavu kot uprašanje-kaj pravte na to situacijo(čeprov mogoče tko ne zgleda) in pol rata to kot je ratal,k ni bla u tem poanta da je policaj glup(in tud nimam nobenga za glupega-nasprotno mam par znancev policistov in eden je moj zelo dober prijatelj!!!),sam zanimala so me vaša mnenja in ne pametovanje,kaj lahko kdo kaj pa ne(to jst že vem),k stvar zdej tko deluje,k da ste vsi angelčki za volanom(jst nism pa to je moja stvar) in najbrž tud vsi z veseljem vzamete položnico in jo laufate plačat-ampak najbrž nikol ne dobite nobene kazni,najbrž nikol ne pozabte luči pržgat,al se pa prpet...lahko bi pisu še sto let pa ne bom k se mi zdi to stupid.

Lep pozdrav vsem skupaj Bistri...
555

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To mar 22, 2005 3:20 pm

Imam ocala ampak niso vpisana v voznisko. Dosedaj mi jih se ni bilo potrebno sneti in naprej voziti brez :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN To mar 22, 2005 9:56 pm

Glede leč je pa tako:
Če jih imaš v vozniški vpisane, lahko voziš z lečami ali očali, ker ti piše vozi z očali ali lečami. Če ti ne piše, da lahko voziš z lečami, pa tudi če jih imaš, si načeloma v prekršku in ti lahko napiše policaj kazen.
Pač zdravnici na pregledu rečeš, da ti dopiše vozi z lečami in urejeno.
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To mar 22, 2005 10:42 pm

X-Hair je napisal/-a:Imam ocala ampak niso vpisana v voznisko. Dosedaj mi jih se ni bilo potrebno sneti in naprej voziti brez :mrgreen:

stari vrjem ce te gdo prijav da vozis z ocali itd... ga bos nafuku posteno! 8)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To mar 22, 2005 10:43 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:
Damjan19 je napisal/-a:sej to je to...en misl da bo povedu neki zanimivga pa se ga nadere, pol je pa vse kul :-P

Stari pa ti si cev car!!! Ni blo niti mal tko mišln,že v osnovi sm to postavu kot uprašanje-kaj pravte na to situacijo(čeprov mogoče tko ne zgleda) in pol rata to kot je ratal,k ni bla u tem poanta da je policaj glup(in tud nimam nobenga za glupega-nasprotno mam par znancev policistov in eden je moj zelo dober prijatelj!!!),sam zanimala so me vaša mnenja in ne pametovanje,kaj lahko kdo kaj pa ne(to jst že vem),k stvar zdej tko deluje,k da ste vsi angelčki za volanom(jst nism pa to je moja stvar) in najbrž tud vsi z veseljem vzamete položnico in jo laufate plačat-ampak najbrž nikol ne dobite nobene kazni,najbrž nikol ne pozabte luči pržgat,al se pa prpet...lahko bi pisu še sto let pa ne bom k se mi zdi to stupid.

Lep pozdrav vsem skupaj Bistri...

mah kaj se sekiras saj a ne vidis da je pol folka debilov tuki gor!!!Ne se sekirat za ene posebneze ki so za .........

lp venom

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To mar 22, 2005 11:01 pm

Ne, leče se pa res ne vidijo...kje pa... :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov