LP
mistervegas je napisal/-a:ojoj 70let. Samo kaj je 60.000SIT za nasprotnjo vožnjo proti živlenju 1 človeka ????![]()
mogli bi ločit enosmerno v mesti in izven 60k kazen, na avtocesti pa kar 600.000SIT.
pravi srečneš si.
Samo mam pa eno vprašanje. Če se spiščas 160 se lahko tudi po desnem pasu in v tvojem primeru sklepam da nisi mel desno avta ker si prek potegno. V glavnem hočem povedat da se tudi hitro lahko desno voziš, in z tem bi se lahko celi danger, na srečo lucky situacije rešo .
Sicer sam veš če je bil car al ne
maestro je napisal/-a:Se absolutno ne strinjam z vami.
Pri mojih skoraj dveh desetletjih vožnje sem neštetokrat naletel na odbite mulce, ki sicer zase mislijo da so kakor frajerji. Divjaki na cesti, mogoče tudi zadrogirani, pijani skoraj gotovo ali pa na poti k ljubici. Taki primerki, velikokrat s spuščenimi in navitimi avti povzročijo neprimerljivo več nesreč, škode in stroškov na cesti, kot starejši vozniki.
In vsem nadutežem, ki bi vse 70-letnike obsodili na ponovni izpit ali preizkus znanja, jaz sploh ne bi dal izpita pred 30-om letom.
maestro je napisal/-a:Se absolutno ne strinjam z vami.
Pri mojih skoraj dveh desetletjih vožnje sem neštetokrat naletel na odbite mulce, ki sicer zase mislijo da so kakor frajerji. Divjaki na cesti, mogoče tudi zadrogirani, pijani skoraj gotovo ali pa na poti k ljubici. Taki primerki, velikokrat s spuščenimi in navitimi avti povzročijo neprimerljivo več nesreč, škode in stroškov na cesti, kot starejši vozniki.
In vsem nadutežem, ki bi vse 70-letnike obsodili na ponovni izpit ali preizkus znanja, jaz sploh ne bi dal izpita pred 30-om letom.
Tomaz40 je napisal/-a:Po mojem mnenju je imate vsi prav in tudi noben nima prav. Ne da se posploševat. Niso vsi stari ati nevarni in niso vsi smrkavci nevarni.
Tut meni je en ata pripeljal na silvestrovo nasproti na rondoju tomačevo, tam kjer zaviješ proti Trzinu. Torej ata je mogu v nasprotno smer vozit že kar nekaj časa da je prišel do rondoja.
Drugač pa roko na srce veliko več je smrkavcev, ki ogrožajo promet kot starih atov. V naselju te lahko prehiti samo smrkavec, na AC se preko 200 kmh vozijo samo mozoljavci v starih BMW-jih al pa avtih od svojih starcev.
Če smo mal samokritični: 95% ljudi na tem forumu misli, da so čudoviti, najboljši in sploh popolni vozniki. Zato pol vidiš teme kot so: peta- prsti in podobno! Ma ljudje najprej se naučte vozit, naberte par kilometrov izkušenj pol se pa u detajle spuščajte.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov