Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Hitri in drzni v Kamniku!

Napisal/-a Sale Po jun 10, 2002 9:39 am

GFors pravi:
Ti 4sale že veš :D. Poznamo mi take kot si ti: rdeča...rumena...zelena pol pa GAAAAASSSSAAAAA :D

V resnic gre tko:
rdeča...ru... pa GAAAAAAASSSSAAAAAAA :D :D :D
Slika Slika

G-4S

Re: Hitri in drzni v Kamniku!

Napisal/-a G-4S Po jun 10, 2002 2:45 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po jun 10, 2002 3:44 pm

Hja, pol pa najbolš, da se še mi začnemo kje dobivat ob petkih in sobotah ob osmih zvečer pa bomo vidl kva je na stvari. :D :D ;)

Sej se zajebavam, da ne bo kdo resno mislu. :)
Slika Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Po jun 10, 2002 4:45 pm

Jst se pa ne zajebavam!!! Resno, je kdo zato, da se dobimo in si skupaj ogledamo tisto traparijo??
Žua d vivre...

seven
Nov uporabnik

Napisal/-a seven Po jun 10, 2002 6:45 pm

Sem iz Kamnika in sem bil že parkrat zraven, ko se je to dogajal in sploh ni tko slabo, je kar zabavn. Avtomobili pa pridejo vseh vrst in verjamem da se najde kakšen tudi hitejši od tvojga! Zbirajo se pa vsak petek in sobot nekje od 9ih zvečer naprej! Za več informacij mail me!

LP

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino Po jun 10, 2002 9:03 pm

Lahko se zmenimo in se skupaj smejemo tem Kamniškim b*****m. V glevnem dirke potekajo vsak petek in soboto.
Kar je dobro ni slabo!

Clementino
Nov uporabnik

Re: Re: Hitri in drzni v Kamniku!

Napisal/-a Clementino Po jun 10, 2002 9:07 pm

seven pravi:
Sem iz Kamnika in sem bil že parkrat zraven, ko se je to dogajal in sploh ni tko slabo, je kar zabavn. Avtomobili pa pridejo vseh vrst in verjamem da se najde kakšen tudi hitejši od tvojga! Zbirajo se pa vsak petek in sobot nekje od 9ih zvečer naprej! Za več informacij mail me!

LP

Kak avto maš? Ziher te poznam! Se mi zdi da si po razmišljanju enak unim pocarjem iz Kamnika. Bote vidli ko se bo ena pizdarija naredila da bo vsem žal ! Sicer sem se pa z enim policajem menil in vam bojo v kratkem naredili rastur. Baje da imajo že dogovor z Ljubljansko prometno da povečajo kontrolo ob vikendih. Pol se bote pa lahko smejal. In baje da vas kontrola v civilu čaka tak da ne bote vedli da so sploh tam!

Aja še to za informacijo. Pridite 22. junija v Postojno na gorsko hitrostno preiskušnjo in bote vidli kdo so res pravi HITRI IN DRZNI! Pravi fantje ki imajo j***a na pravem mestu, ne pa vaški posebneži ki se na 100 metrov ravnine (poudarek: ravnine) podijo. Ja za posrat no!
Kar je dobro ni slabo!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po jun 10, 2002 9:40 pm

OK,sam da se ne bo to v vsesplošni prepir razvil. Sej ne bi rad tuki pameti solil, sam tega kreganja pa negativizma je že povsod preveč (po drugih forumih). Pol pa ne bo več fino na tem forumu, k bo vsak sam gledu kje bo koga v qrc poslal. Moje mnenje pač. ;)
Slika Slika

seven
Nov uporabnik

Napisal/-a seven Po jun 10, 2002 9:58 pm

Men je vsen kako se vam to zdi... najboši avto je bil 911 turbo, če vas že zanima, ravnina ni nič novega, take stvari imajo v ameriki že dolgo časa. sicer pa stvar vsega je zabava in da se mamo dobr in kšno rečemo!

soru81
Nov uporabnik

Napisal/-a soru81 Po jun 10, 2002 10:26 pm

Jaz sicer nisem se nikoli bil prisoten, tako da ne vem kaj imajo, se mi pa ne zdi slaba ideja. Pa ne zaradi drag duelov, temvec zaradi druzenja, menjave mnenj, izkusenj, in nenazadnje tudi primerjave pospeskov (ni nujno da je drag). Pac nabiras izkusnje, se ucis (ipaq celo zivljenje), dobis ideje za tuning, pa najbrz se se prou fajn mas. Pomoje bi se splacal it pogledat - itaq nimas kej zgubit - ce vidis da so pa sami kretenkoti, pac ne prides vec.

Sej forumi so qul, ampak se pa najde par motenih osebkov, ki zaserjejo cel forum, tako da se folk samo krega (recimo mobisux). In to se v zivo ne more zgodit - (no vse je mozno) - ker vseeno je lazje bit pametn pa nesramen pa bedarije tipkat, kot se kaj prevec kurcit v RL. To je seveda IMHO.
lp.soru.

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino To jun 11, 2002 7:51 am

Fantje! Ne me narobe razumet! Tud jaz nimam nič proti tuning shodom, ker se vsakega udeležim, če je le organiziran tko kot je treba. Tisti ki je bil v Kamniku in je malo bolj podrobno pogledal stvari mu je jasno o čem govorim.

1. publika stoji čisto zraven proge in če slučajno komu narobe gume zagrabi (veste o čem govorim ane?) ga bo odneslo med ljudi in bo huda pizdarija (isto je z avtomobili, ki so prav tako parkirani čisto ob cesti). Sej boste rekli v filmu je blo isto! Samo to ni film.

2. če še ne veste je kar nekaj stanovalcev na Kamniški obvoznici, ki bi radi tud kaj spali, kar je pa nemogoče pri tem kurjenju gum in pribijanju muzike

3. govoril sem z nekom, ki mi je povedal da se ne upa več priti na pijačko na obovoznico, ker se neki divjaki podijo (problem je v tem, ker se ti zanesnjaki potem podijo še tudi izven takoimenovane proge).

4. pista ni dolga niti 100 m, tko da dober avto (nekdo je prej omenil Porsche 911 (vem keri je bil - srebrna carrera letnik 98´)) niti v drugo prestavo ne prestavi do konca proge. Smisel takih tekmovanj pa je v tem, da se pokaže kdo zna prav prestavljat in ne kdo zna orenk v prvi gas tišat.

5. si je kdo od Kamničanov zadnje dni ogledal asfalt na obvoznici? Ravno smo dobili nove KamBus garaže in je ves asfalt zažgan od gum.

Nekaj predlogov vam dam fantje. Probajte si omislit kak nov kraj, kjer ne boste nikogar motili in vam ne bo nihče po glavi skakal. Ste pomislili na ogromen parkirni prostor pred interierjem? tam je ravnine preko 200 m. Pa še zastonj vam ga bodo dali.
Ali pa še boljši predlog. Zberite denar od stav ki ga porabite tam in si najamite za celo popoldne Mobikrog v Cerkljah ali dirkališče na Grobniku. Tam se boste lahko pomerili tko v ravini kot v ovinkih.

Upam da se z svojimi priznam kar hudimi izjavami nisem nikomur zameril. Razumite me, da sem eden od tistih ki je pač zadevo premislil z druge plati in se mu enostavno ne zdi primerna. Če se bo zadeva organizirala tko kot se gre se je bom z veseljem tudi jaz udeležil z svojim strojem (in resno mislim strojem - 172 ks) in se pomeril z kom sebi primernim. Že zadnjič, ko sem se samo mimo peljal sem požel mnogo začudenja, ker se je nekdo zadrl naj se na črto postavim in sem rekel da, če se gremo pomerit nekje na samem ali na kakih ovinkih, kjer se bo izkazal kdo je res car. In pol so me gledalo kot žaba jajce. Vsak izmet tistih, ki je imel možnost izkusiti dirkaško življenje bo vedel o čem govorim. Namreč o tem da pravi adrenalin ni na ravnini ampak na ovinkih. Zato ne zamudim nobene dirke za državno prvenstvo. In tud WRC tekem sem si že kar nekaj ogledal.

Še enkrat se vam opravičujem za nekaj hudo izrečenih besed, ker vem da forum ni namenjen prepiranju in tud jaz sem takega mnenja.
Kar je dobro ni slabo!

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino To jun 11, 2002 7:52 am

Fantje! Ne me narobe razumet! Tud jaz nimam nič proti tuning shodom, ker se vsakega udeležim, če je le organiziran tko kot je treba. Tisti ki je bil v Kamniku in je malo bolj podrobno pogledal stvari mu je jasno o čem govorim.

1. publika stoji čisto zraven proge in če slučajno komu narobe gume zagrabi (veste o čem govorim ane?) ga bo odneslo med ljudi in bo huda pizdarija (isto je z avtomobili, ki so prav tako parkirani čisto ob cesti). Sej boste rekli v filmu je blo isto! Samo to ni film.

2. če še ne veste je kar nekaj stanovalcev na Kamniški obvoznici, ki bi radi tud kaj spali, kar je pa nemogoče pri tem kurjenju gum in pribijanju muzike

3. govoril sem z nekom, ki mi je povedal da se ne upa več priti na pijačko na obovoznico, ker se neki divjaki podijo (problem je v tem, ker se ti zanesnjaki potem podijo še tudi izven takoimenovane proge).

4. pista ni dolga niti 100 m, tko da dober avto (nekdo je prej omenil Porsche 911 (vem keri je bil - srebrna carrera letnik 98´)) niti v drugo prestavo ne prestavi do konca proge. Smisel takih tekmovanj pa je v tem, da se pokaže kdo zna prav prestavljat in ne kdo zna orenk v prvi gas tišat.

5. si je kdo od Kamničanov zadnje dni ogledal asfalt na obvoznici? Ravno smo dobili nove KamBus garaže in je ves asfalt zažgan od gum.

Nekaj predlogov vam dam fantje. Probajte si omislit kak nov kraj, kjer ne boste nikogar motili in vam ne bo nihče po glavi skakal. Ste pomislili na ogromen parkirni prostor pred interierjem? tam je ravnine preko 200 m. Pa še zastonj vam ga bodo dali.
Ali pa še boljši predlog. Zberite denar od stav ki ga porabite tam in si najamite za celo popoldne Mobikrog v Cerkljah ali dirkališče na Grobniku. Tam se boste lahko pomerili tko v ravini kot v ovinkih.

Upam da se z svojimi priznam kar hudimi izjavami nisem nikomur zameril. Razumite me, da sem eden od tistih ki je pač zadevo premislil z druge plati in se mu enostavno ne zdi primerna. Če se bo zadeva organizirala tko kot se gre se je bom z veseljem tudi jaz udeležil z svojim strojem (in resno mislim strojem - 172 ks) in se pomeril z kom sebi primernim. Že zadnjič, ko sem se samo mimo peljal sem požel mnogo začudenja, ker se je nekdo zadrl naj se na črto postavim in sem rekel da, če se gremo pomerit nekje na samem ali na kakih ovinkih, kjer se bo izkazal kdo je res car. In pol so me gledalo kot žaba jajce. Vsak izmet tistih, ki je imel možnost izkusiti dirkaško življenje bo vedel o čem govorim. Namreč o tem da pravi adrenalin ni na ravnini ampak na ovinkih. Zato ne zamudim nobene dirke za državno prvenstvo. In tud WRC tekem sem si že kar nekaj ogledal.

Še enkrat se vam opravičujem za nekaj hudo izrečenih besed, ker vem da forum ni namenjen prepiranju in tud jaz sem takega mnenja.
Kar je dobro ni slabo!

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst To jun 11, 2002 9:25 am

Dobr si povedu :)

kaksnega stroja pa mas to ?

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino To jun 11, 2002 9:32 am

Clio RS 2.0 16v l. 00´, z nekaj manjšimi predelavami. Vidim da maš ti tud kar dobro makino. Moj mehanik ima isti model samo verjetno ne z takimi modifikacijami. Huda zadeva moram rečt. Lahk bi se zmenili in organizirali en resen Drag racing nekje, ne pa da gledamo in čakamo kdaj se bo ena tragedija zgodila. Kaj meniš?
Kar je dobro ni slabo!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jun 11, 2002 10:08 am

Če ne drugega bi se lohk vsaj kr tko zmenil pa dobil sej ni nujno, da je glih kakšno dirkanje zraven. (moja mašinca ma samo 105 konjev,hehe)

Sicer bo pa v kratkem kakšen tuning show, kjer bi se lohk mal dobil, sam sva z GForsom ugotavljala kako bi se sploh memberji tega foruma med sabo spoznal med vsem tem folkom. ;)
Slika Slika

seven
Nov uporabnik

Napisal/-a seven To jun 11, 2002 10:25 am

Pred interjerjem je slab asfalt... Naj ti povem, da je na obvoznci trenutno samo eno stanovanje. Ne pretiravej v vseh stvareh clementino, prav pa imaš da je nevarno in če te zanima, stav se ne pobira! Poleg sive carrere je tudi črna 911 turbo, ki je stara kakšno leto! Sicer pa ne gre za tolk za dokazovanje kot za druženje in zanimivo da kljub različnim družbam, ki pridejo ni nobenih prepirov, ki so drugače velikrat prisotni!

Ubistvu men je vsen kakšno mate vi mnenje... ampak o tem res ni treba pisat na forumu. To je stvar domačinov in tistih, ki so tm, ti pa se samo pelji mimo, če ti kaj ni všeč. Če pa koga zanima je pa dobrodošel da pride pogledat!

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino To jun 11, 2002 11:39 am

Zanimivo! Ravno v soboto mi je nekdo ponudil da gre dirkat z menoj za 5000 sit. To niso stave al kaj? Ne vem no meni že delujejo tko. Poznam pa lastnika črnega in sivega Porscheja in se mi čudno zdi da se onadva udeležujeta takih stvari.
Seveda je zdaj zanimivo, ko bo pa pizdarija boste pa spet vsi po policiji pljuvali da ni nič ukrenila. Želim ti samo da ne boš takrat ob progi stal ko bo en avto narobe odneslo.
Se ne bom več prepiral tukaj na tem forumu o teh stvareh, ker vidim da nekateri še niso dovolj odrasli da bi razumeli kako nevarne so te igrice.

Aja pa tolko za informacijo! Na obvoznici (s tem mislim prav TPC) je trenutno prijavljenih za bivanje 26 ljudi, ki pa se mi zdi da nekako ne morejo vsi v samo eno stanovanje ane?

Kar pa se tiče strojev sem pa res videl kar nekaj lepih bavarcev, vendar so v večini še vedno prevladovali avtomobili razreda 1.6 in manj.
Kar je dobro ni slabo!

MMBLY
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a MMBLY To jun 11, 2002 12:10 pm

Ja vidm da mate zelo velik za povedat...

Ubistvu ne ves za kaj se gre, dokler ne gres pogledat ane..
Jst mislm da "dirke" sploh niso na prvem mestu, ampak se tm zbiramo zato da nam ni dolgcajt, da mamo drzbo in da pac mal poklepetamo.
Dirke so se pa pojavle kot stranski produkt in se to samo za stos.
In glede na to, da je v nekaj tednih iz 5 folka k se je tm zbral stevilo naraslo na cca 100 al pa se vec, se mi zdi da je kr zanimiv.

Grega

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino To jun 11, 2002 12:21 pm

Kot sem že rekel se ne bom več prepiral o tej stvari. Hitreje kot je ratalo zanimivo bo ratalo nezanimivo, verjemite!
Kar je dobro ni slabo!

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino To jun 11, 2002 12:22 pm

Aja pa če smo že tolk otročji da gremo vse po filmih. Zakaj nebi šli v kino gledat Spidermana in gremo pol po WTC skakat! Hehe
Kar je dobro ni slabo!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov