G0lden je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Čudežov res ne moreš pričakovat. Če pa stvar res pospeši razgradnjo alkota je pa dobr. Recimo greš na fešto ga pijete do 5tih in se odločiš da boš prespal ker si velik spil. En deci te pjače spat do 9-10tih pa če si takrat dobr za v avto je čist ql.
Ja saj s tem se strinjam, ampak tak vsi vemo kako naiven je folk...bo spil 1dcl čudežnega napitka se bo vsedo "trezn" v avto pa se zaletel v prvega reveža ki mu bo prekrižal pot..
Jaz še vedno zagovarjam "nepitje" če že voziš, j**eš pač si žrtev tisti večer...
M3 je napisal/-a:šumeča tableta od magnezija po moje naredi isti efekt.
smarty je napisal/-a:hm....no jest in moji frendi smo to pijačo pili že lansko leto in smo naredili preizkus.....
ker v našem lokalu imamo alkotester smo s tem lahko opravili dejansko učinkovitost...
iz naših ugotovitev vam jamčim da pijača res zmanjša vsebino alkohola v zadahu....
kolega je prvič pihnu 1,3 promil in je nato popil ta napitek, vendar moraš počakati cca. 15 min za pravilno učinkovitost, in je nato napihal 0,7 promila v zadahu...
tak da je delovalo....sicer pa to ni nikakršn izgovor voznikom ki po pitju alkohola še vedno sedejo za volan....
skratka pa folk ne po pamet ampak po cesti an ....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov