Debate, ki niso vezane na ostala področja...

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Če mar 24, 2005 9:32 pm

krt206 je napisal/-a:Enmu iz Komende je dolg časa nazaj zgoru na Črnem Kalu Ferrari, zdej si je pa kr svojga naredu: MM Šinkovec-prava rumena raketa, če kdo pozna
Sam ta avto je pa res hud, a mogoče veš kolk časa ga je delal?

Uporabniški avatar
prasec
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a prasec Če mar 24, 2005 9:41 pm

Ferrari je avto, ki ga v nedeljo peleš na pisto, nardiš par krogov, ga goniš ko norca, uživaš v vožnji....pa še kej. V ponedeljek pa na servis :P Pol se pa čez teden z golfom enko dizl voziš.
Leva, desna, pazi KURNIK!!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če mar 24, 2005 9:41 pm

M3 je napisal/-a:a ni en tak ferrari u sloveniji ki je kopija, oz. replica narejena iz nekega nissana,
pa mislim da je ravno takšna, da ni to ta :D :D :D :D

En Slovenec je delal replike tut iz Lebaronov. :lol: :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
jus85
Nov uporabnik

Kraj: okolica Kranja

Napisal/-a jus85 Če mar 24, 2005 10:12 pm

krt206 jst pa mislm da ti ne veš preveč o tem šinkovcu!!!
človk kr jst vem ni mel nikol ferarija ampak je bil to projekt njega in njegovga očeta. mislm da se je delal okol 7 let al neki tacga (če ne več), poganja ga pa BMW-jev 3.5 literski ALPINA motor s tam okol 280 konji, pa prenos preko predelanga renojevga menjalnika na gume (nism prepričan) končna hitrost pa okoli 250 (preizkušeno). če pa sm se kj zmotu, me nj pa kdo poprav.

Slika
Slika
Zadnjič spremenil jus85, dne To apr 12, 2005 8:22 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
dajmo, smejmo se vsi v en glas!!:)

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Če mar 24, 2005 10:24 pm

To sem jest slišu, da mu je zgoru ferrari, k cela Komenda to govori.Sem se pa res že dolg cajta nazaj pogovarju z njim, k sm šou avto gledat, pa ma res od alpine motor, govoru je pa tut, da hoče dat od diablota, ampak mislm, da ni blo pol nč od tega.

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Če mar 24, 2005 10:26 pm

Pa nima sam tega ferdota, ...ma se porheja GT, ene par corvet, par merckotov, pa se neki malga ameriskih dzipov , pa se limmota , se neki os vozil, ...ne vem tocno na pamet, ma pa orenk delavnico , pa kr neki zaposlenega osebja , ... ja pa osebno ga poznam , je pa pr koncni 14-ki v Savljah , ...aja na kak giro pa ne racunaj , k takih k si ti pa jest je fuuuuul velik...tko ,da ... :jy
LP.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne mar 27, 2005 6:47 pm

pi je napisal/-a:V naši občini je župan zakon (ima svoje podjetje)
Njegova vozila, ki sem jih že videl:

- Novi A8 (4.2)
- Porsche Cayenne (nevem točno če ma njegov brat ali on)
- Porsche 911 Turbo (nevem če še ma, ker se zdaj vozi z ----
----- Ferrari Modena (mislim da se je končno odločil za pravo vozilo ne pa da se vedno vozi z Porschi :P
Njegov sin pa ima Mercedesa razreda C AMG (dizla)

Kr neki! :lol:

UPS narobni podatki. Ferrari je F430 in ne modena :P
Slike so pa tukaj :shock: :

http://www.mobisux.com/album/showgaller ... 03&cat=500

Slikal ga je brat v Zavrču pri Ptuju. Se je peljal mimo naše koče, sam svina ni hoto stisnit. :evil: sam je vseeno bobnelo :-P
Sem se že mislil vrečt na cesto, da bi se stavo, samo sem bil prepozen 8) .

Uporabniški avatar
xopy
Novinec

Kraj: Vipavska dolina

Napisal/-a xopy Ne mar 27, 2005 7:01 pm

za intermezzo

Včeraj ob 13ih sem se pelal na obalo in v kozini (po cestninski postaji) ko pridem ven iz tunela zagledam nek avto, ki je stal sredi ceste. Ob strani ceste zagledam potolčene bankine in malo trave na cesti, opa zabremzam in tisti nek avto se je od blizu spremenil v zelo fejst strupanega ferrarija. Sem se vstavil malo pogledal, voznik in voznica sta že pobirala plastiko po cesti. Naredim znak (od daleč) če je ok, in žalostno prikimata, da bo vredu. Se odpelem naprej in začnem razmišlat kolk denarja je stric stran vrgu.

Blo pa zlo žalostno videt tako lepotico čisto strupano. Po mojem ga je vrglo z sprednjim delom v ograjo pa pol zavrtelo pa še kak šus od zadi - bil je res strupan - da je ferrari je blo pa videt iz felgn ...

verjetn ni bil ta, ampak je bil pa ferrari.

sorry za offtopic.. nadaljujte z debato
kaj bi dal, da se avto nebi kvaril...

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Ne mar 27, 2005 7:18 pm

Tale Robi iz Savelj, ki ma to rdečo puščico drugače popravlja v glavnem športne avtomobile. Kokr pa vem mu je pa tega ferarija poklonil brat :) Jaz bi tut mel tazga brata :) Avto sam je pa brez pikice, je kot nov. Pravi cukr, sploh zdej k se poletje bliža :)
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Sita[R]acing
Nov uporabnik

Kraj: breg pri litiji

Napisal/-a Sita[R]acing Ne mar 27, 2005 7:32 pm

krt206 je napisal/-a:Enmu iz Komende je dolg časa nazaj zgoru na Črnem Kalu Ferrari, zdej si je pa kr svojga naredu: MM Šinkovec-prava rumena raketa, če kdo pozna

tist je legendarn avto ja :shock: 8)

Uporabniški avatar
jus85
Nov uporabnik

Kraj: okolica Kranja

Napisal/-a jus85 Ne mar 27, 2005 9:04 pm

šinkovec je mel takrt v planu kupt diablotovo mašino, sam je ugotovu da bi ga preveč pršla obnova elektrike, k je bla komplet pogorena mašin. Če se kdo spomne od unga diablota k je full dolg nazaj mislm da v lublani pogoru. Pa zj ma prenovljen spredn konc narjen, reku je da je mal drugačn, me prov zanima če bo letos že gor!!
mislm pa da o takih UNIKATNIH PETARDAH :twisted: loh samo sanjamo!!!

Sm se pa lih pogovarju z njim pa mam obljubljeno vožnjo, tko da zna bit kkšn filmčk, če bo ratal!! :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov