HajdukS je napisal/-a:hehe... kok vas boli to... pac bolsa kontrola kakovosti je tam...
Jst delam z avtom kot z gnojem pa je sel ze ene 7krat okol sveta po ekvatorju pa se ni pocepnu...
Prej sm vozil fiata, doma imamo se alfo in punca ma peugeota in ne ti avti nebi zdrzali niti pol tok bashinga in brezskrbja.... (pa ne favoriziram znamk, saj mamo doma od italjanov do korejcev pa tut šveda...)
Jebat ga, majo druge atribute ne recem (vsaj razpoznavni so..) ampak glede tega je pac tko... (tut podatki tko kazejo;sem namrec imel moznost videt kok se kj kvarijo avti v SLO- japonski se zanemarljivo malo)
Mrcina je napisal/-a:Hehe, jaz sem tudi enkrat parkiral zraven bmwjeve sedmice... Potem pa pridem iz trgovine, pa me prosijo, če jim pomagam avto porinit, ker jim ne vžge... In potem smo dve toni sedmice porinili, da je vžgala... Me je imelo, da bi jih vprašal, če menjajo za mojo devetnajstko, ki vedno vžge v prvo :P :P :P
Aja, problem naj bi bil pa v tem, da so jim poskusili vdrt in so jim zje***i alarm... koliko je to res ne vem, ker mi je bilo čudno, da ga lahko pa na porivanje vžgeš, ampak tako so rekli...
LP Mrcina
frooteg je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a:Hehe, jaz sem tudi enkrat parkiral zraven bmwjeve sedmice... Potem pa pridem iz trgovine, pa me prosijo, če jim pomagam avto porinit, ker jim ne vžge... In potem smo dve toni sedmice porinili, da je vžgala... Me je imelo, da bi jih vprašal, če menjajo za mojo devetnajstko, ki vedno vžge v prvo :P :P :P
Aja, problem naj bi bil pa v tem, da so jim poskusili vdrt in so jim zje***i alarm... koliko je to res ne vem, ker mi je bilo čudno, da ga lahko pa na porivanje vžgeš, ampak tako so rekli...
LP Mrcina
hmm .. kera serija sedmice je pa bla ? Tanova, al prejšnja ?
LP FRooT !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov