Zzooommm je napisal/-a:@Mick Jerry: Če recimo opazujem kolono, je malo ljudi, ki se motoristom umikajo (jaz se jim umaknem, če je to le mogoče). Mislim, da je problem tu tudi to, ker nekateri enostavno ne gledajo v špegle.
Glede ograj sem gledal prispevek na SLO. Stanje me sploh ne preseneča, zadnjič sem slišal, da naj bi potrebovali še dodatnih 300mrd SIT, da bi uštimali naše ceste.
@PureTNT: Lepo si to napisal. Jaz že lep čas trdim, da novi zakon sploh nebi bil potreben, če bi policisti dejansko kontrolirali promet, kot se zagre. Stare kazni so bile popolnoma dovolj stroge. Zaradi mene je lahko kazen 100kSIT za 1km/h prekoračitev, pa to še ne pomeni, da bodo to vsi upoštevali, če policajev enostavno ni. Pa še takrat ko so, veš njihove lokacije na pamet.
Počas ti bodo do avtomobila prišli s kalašnikovim, ko boš prekoračil hitrost za 10km/h, sej kriminalec vendar ogrožaš druge s hitrostjo (danes bi pa ja lahko vedeli, da se nesreče dogajajo samo zaradi prevelikih hitrosti!).
Glih zadnjih sem tuhtal - mene bodo linčali, če bom za 2km/h prehitro vozil, tole skropucalo je pa lahko na cesti - en avtomobil pred mano se je v promet vključila kranjska trola... SMRDEČ OBLAK črnega dima, ki ga je avtobus spušal je neopisljiv. Kakšen dogovor imajo s policijo, da to vrečo smeti pusti voziti po naših ulicah, nevem. Na tehničnem te pa ustrelijo, če ti slučajno katalizator malenkost slabše dela
pilgrim je napisal/-a:Alexx je napisal/-a: Hitler je hitreje gradil svoj, nekaj 1000 km dolg Autobahn, kot mi naših par 100 km.
tudi če si to čisto figurativno omenil, mislim, da zaradi pietete do milijonov pobitih s strani tega največjega klavca, njegovo ime in delo kot vzgled, nekako ne sodita v besednjak sodobnega sveta!
in drugič:
lahko bi bil razumljen narobe, kot npr. trener Mazejeve letos.
in tretjič:
no tisti njegovi tisoči km avtocest niso ravno dolgo zdržali, kaj?
Mick Jerry je napisal/-a:Na avtocesti pravih motoristov ne boš videl, razen če je nuja ali pa je treba sprobat končno.![]()
BMW Motorsport je napisal/-a:sam ta prometna kultura pr ns je res konc...
sam poglejte par dni nazaj slišm da je en motorist v Mariboru umrl k ga je en ušiv študent izsilu.. Kako loh človek gre na prednostno brez da bi pogledu levo desno???
Take ljudi bi jst kaznoval s smrtno kaznijo - konc koncev je to umor iz malomarnosti, pa take zgodbe me prov pretresejo k nikol ne veš kdaj bo teb en tko uletu...
G R O Z A
maestro je napisal/-a:http://www.spv-rs.si/vsebina/pdf/Hitrost30%20let-clanek.pdf
Po forumu brska: Google [Bot] in 21 gostov