Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr apr 06, 2005 10:45 pm

More dirkat...
Keri pa rad mrzlo pizzo je :lol:

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Sr apr 06, 2005 10:48 pm

bolj dirka bolj se mu pica hladi, tak da boljse da pocasi vozi pa se ma sanse da topla ostane :D
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr apr 06, 2005 10:50 pm

evo tole je fajn primer, zakaj ne imet tablce po naročilu

ker te cela lublana pozna, drgač zih ne bi blo te teme, kdo bi si pa zapomnu tablco ene rdeče katre
podpis

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Sr apr 06, 2005 10:54 pm

kochar je napisal/-a:V isti koš spada en model z svetlo zeleno Alfo 156.. še vsakič ko sem ga videl je naredil kakšno bedarijo :?

te je že prevečkrat prehitel :P :twisted:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr apr 06, 2005 11:04 pm

fantje tko se pica vozi.

drgac pa lih zanc sm su mim vrtca in tko v peskovnku zuni mularija in se en mulo drugmu dere: " madafaka prjavu te bom policiji k si mi grad podru ueeeeee" un pa nazaj:"ne js te bom prjavu policiji k mi grozis, nimas pravice" :lol: :lol: :lol:

Ursus
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a Ursus Če apr 07, 2005 12:20 am

jest sem ga glih v ponedeljek preklel. Sem sel tam mimo mercator centra u siski, zadaj mimo viba filma. Pa kr naenkrat en prpizdi mim mene pa nasprot pa tovornak, da sem mogu jest bremzat ko budala, da je un s svojo razkantano rdeco karjolo glih za glih skos prdrkal. Mater sem se jezil 5 minut se pol. k****n butast!!!

Pizza gor al pa dol, nima kej tko za vozit b****! Nej gre igrat za PCa en nitforspit al pa karkol... :evil:

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Če apr 07, 2005 5:14 am

Ursus je napisal/-a:Pizza gor al pa dol, nima kej tko za vozit b****! Nej gre igrat za PCa en nitforspit al pa karkol... :evil:

mogoče pa tudi na tem forumu aktivno sodeluje - samo se je zdaj potuhnil :P
lp pilgrim

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Če apr 07, 2005 6:01 am

Hehehehe, mislm da se mal preveč obremenjujete, nej dirka če mu paše...ne bo šu nč počasnej če ga boste prjavil(najbrž ga je do zdej že kdo), sicr pa mene če kdo razpizdi na cesti...mu vrnem nazaj...pa se mu pol ne zdi več, da je hitr... :D

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Napisal/-a kochar Če apr 07, 2005 6:51 am

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:te je že prevečkrat prehitel :P :twisted:

Ja, vsakič čez polno :lol: Pa to še zdaleč ni vse ;)
I'll be back.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če apr 07, 2005 7:06 am

Ne se bunit nad raznašalci pic. Ta tipčem mislim, da se je že parkrat razlepu s katro, pa res jih je full zamenjal, sam če bo počasi vozu, bo zgubu službo.
A nima pinky tko da mora pico dostavit v 45 minutah, drugače je pica zastonj, če je ne dostavi v tem času??? Ker če je tko ga jst čist razumem zakaj nori. Pa vsakemu bi predlagal da naj se gre enkrat z njim peljat, preden ga obsoja - tip vozi odlično, vendar z veliko prekrški. Je pa v ljubljani tut zelo velik kretenov, ki se ne znajo vozit, pa prec tazga začnejo obsojat, samo pa ovirajo promet po ljubljani in vozijo počasi, namesto, da bi prodal avto pa se vozil z avtobusom - taki nimate na cesti kej delat!!!
Old subarus never die, they just get faster!

maestral
Nov uporabnik

Napisal/-a maestral Če apr 07, 2005 7:54 am

nebivedu je napisal/-a:tip vozi odlično, vendar z veliko prekrški.

Naj vozi "odlično" tam, kjer so temu primerni pogoji. To sigurno niso mestne ulice, kjer je veliko prometa. Sicer pa ni skrivnost, da raznorazna dostavna vozila norijo kot zmešana in jaz verjamem, da se jim vedno mudi, ampak to ni opravičilo za ogrožanje vseh ostalih udeležencev v prometu.

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Če apr 07, 2005 9:11 am

ej, nebivedu... sam tale pa res mal pretirava, no... :roll:

e, s katro 95 v rondo (tomačevo).... no to je pa že mal mim.

p
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če apr 07, 2005 9:11 am

maestral je napisal/-a:

Naj vozi "odlično" tam, kjer so temu primerni pogoji. To sigurno niso mestne ulice, kjer je veliko prometa. Sicer pa ni skrivnost, da raznorazna dostavna vozila norijo kot zmešana in jaz verjamem, da se jim vedno mudi, ampak to ni opravičilo za ogrožanje vseh ostalih udeležencev v prometu.

Vsi se bunite nad hitrostjo in vožnjo dostavnih vozil, ampak če bi vsi ki se vozite po centru raje parkiral avto na parkirišča zunaj ljubljane, pa se pripeljali v mesto z avtobusom, tega sploh nebi bilo, ker bi dostavljalci lahko lepo mirno vozili in se jim nebi bilo treba drenat pa vrivat, ker potem v ljubljani nebi bilo tok prometa. Sami smo si krivi - v tujini centre mest zapirajo in greš lahko samo peš skozi, tukaj pri nas je pa še čopova polna avtov - tut nad tem bi se lahko mal zgražal.

Pa še to vsak hoče še toplo pico dobit, če jo je naroču - dejte mi povedat, kako bo nekdo dobil še toplo pico, če mu jo bodo dostavljali eno uro.

Moj point ni v tem, da je prav, da dostavljalci norijo, jst bi prepovedal njihovo divjanje, ampak celoten point je v tem, da je potrebno še vse kej druzga narest, da bodo taki potem lahko mirno in počasi vozili - v norenje jih namreč mi, ki hočemo toplo hrano in vso pošto in vse drobnarije točno pred vrata, pripravimo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
albin
Novinec

Kraj: stajerska

Napisal/-a albin Če apr 07, 2005 9:17 am

hitreje vozi - bolj prepiha katro - bolj je pica mrzla :)

Casper7
Nov uporabnik

Napisal/-a Casper7 Če apr 07, 2005 10:04 am

maestral je napisal/-a:

Se strinjam z zgoraj navedenim naj tip voz odlično tm k ni še 58373628avtomobilov na cest.
Je pa nm že enkat pico dostavu pa je bla vroča ne sam topla :lol:
tko da če bi šu mau počaasnej bi blo še zmer v redu. ;)

Lp.
The unfriendly GhOsT

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če apr 07, 2005 11:06 am

RegY je napisal/-a:ne vem sploh zakaj razmišljate.. če ga večkrat vidite, ga prijavite, jaz pri takih sploh ne razmišljam.

pokličem, povem tablico, povem da me je ogrožal, pa verjetno še druge... ga počakajo doma pa mu povejo, da je bila podana prijava čez njega, pa naj se malo umiri.

In kaj bo pol...spet bo tko vozu kot je, ker mu itak na podlagi tvoje prijave ne morjo praktično nič :|
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če apr 07, 2005 11:16 am

Slide je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:ne vem sploh zakaj razmišljate.. če ga večkrat vidite, ga prijavite, jaz pri takih sploh ne razmišljam.

pokličem, povem tablico, povem da me je ogrožal, pa verjetno še druge... ga počakajo doma pa mu povejo, da je bila podana prijava čez njega, pa naj se malo umiri.

In kaj bo pol...spet bo tko vozu kot je, ker mu itak na podlagi tvoje prijave ne morjo praktično nič :|

Se podpisem pod to.Konec koncev bo ze naletel na moze postave in ga bodo ze oni obravnavali.Tudi sam in vi tudi sigurno naredite kdaj kaksen prekrsek in kako bi bila ce bi vas vsak takoj prijavil na POLICIJO,dajte prosim malo pomislite.Koliko ljudi dela prekrske in zastoje ki vozi 70km/h pri omejitvi 90 in grem jaz sedaj vse tri prehitevati in mi nekateri mahajo in blendajo z lucmi ces poglej ga divjaka.Ma da jim vsem trem nabijem pest v oko...
Sam sicer nisem divjak in tudi ne odobravam tega (sploh tega dostavljalca pizz)...Sam sem pa resnicno proti temu:TOZENJE POLICIJI!!! ;)

Saj tako ali tako pride vsak enkrat na svoj racun...a ne?

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če apr 07, 2005 11:36 am

s_mande je napisal/-a:Koliko ljudi dela prekrske in zastoje ki vozi 70km/h pri omejitvi 90 in grem jaz sedaj vse tri prehitevati in mi nekateri mahajo in blendajo z lucmi ces poglej ga divjaka.

Dej ne govor :roll: Sam za postrelat :evil: In na koncu te še policaj dobi in dobiš kazen za prehitevanje kolone :roll: :evil:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če apr 07, 2005 11:52 am

kaj pa ga bojo policaji dobili, kaj mislite da če niste vi klicali da ni noben drugi?
po moje še z to tablico je doooober znanec policije.
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če apr 07, 2005 5:09 pm

Če bo tko naprej vozu bo še koga k Senni spravu.

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov