Keri pa rad mrzlo pizzo je

nebivedu je napisal/-a:tip vozi odlično, vendar z veliko prekrški.
maestral je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:tip vozi odlično, vendar z veliko prekrški.
Naj vozi "odlično" tam, kjer so temu primerni pogoji. To sigurno niso mestne ulice, kjer je veliko prometa. Sicer pa ni skrivnost, da raznorazna dostavna vozila norijo kot zmešana in jaz verjamem, da se jim vedno mudi, ampak to ni opravičilo za ogrožanje vseh ostalih udeležencev v prometu.
maestral je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:tip vozi odlično, vendar z veliko prekrški.
Naj vozi "odlično" tam, kjer so temu primerni pogoji. To sigurno niso mestne ulice, kjer je veliko prometa. Sicer pa ni skrivnost, da raznorazna dostavna vozila norijo kot zmešana in jaz verjamem, da se jim vedno mudi, ampak to ni opravičilo za ogrožanje vseh ostalih udeležencev v prometu.
RegY je napisal/-a:ne vem sploh zakaj razmišljate.. če ga večkrat vidite, ga prijavite, jaz pri takih sploh ne razmišljam.
pokličem, povem tablico, povem da me je ogrožal, pa verjetno še druge... ga počakajo doma pa mu povejo, da je bila podana prijava čez njega, pa naj se malo umiri.
Slide je napisal/-a:RegY je napisal/-a:ne vem sploh zakaj razmišljate.. če ga večkrat vidite, ga prijavite, jaz pri takih sploh ne razmišljam.
pokličem, povem tablico, povem da me je ogrožal, pa verjetno še druge... ga počakajo doma pa mu povejo, da je bila podana prijava čez njega, pa naj se malo umiri.
In kaj bo pol...spet bo tko vozu kot je, ker mu itak na podlagi tvoje prijave ne morjo praktično nič
s_mande je napisal/-a:Koliko ljudi dela prekrske in zastoje ki vozi 70km/h pri omejitvi 90 in grem jaz sedaj vse tri prehitevati in mi nekateri mahajo in blendajo z lucmi ces poglej ga divjaka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov