Debate, ki niso vezane na ostala področja...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po apr 11, 2005 5:36 pm

lublancan je napisal/-a:drgač pa pomoje ne bojo dal avta vozniku začetniku

:cry: Sej po eni strani jih razumem, samo ključ, ki voznike deli na voznike začetnike in izkušene voznike se mi pa ne zdi najboljši. Sam imam izpit točno eno leto in v tem času sem prevozil slabih 30.000 kilometrov. V tem času sm dobil že kr neki izkušenj. Poznam pa tut ljudi, k nardijo po 5.000km na leto. Sej nč ne rečem, sam 2 leti po izpitu se bo za naju štel, k da sva enakovredna in dovolj izkušena voznika. Sam s to razliko, da bom meu js skor 6x več prevoženih kilometrov.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po apr 11, 2005 5:40 pm

se strinjam, sam nihče ne more prevert kolk kilometrou si resnično prevozu
če daš avto vozniku začetniku, je večja verjetnost, da ga bo razbil, kot če bi voz nekdo, ki ima več izkušenj

fora je pr zavarovalncah - avto je full kasko, samo je tud verjetno pogoj, kolk mora bit str voznik
pa še zdrava pamet - bolš met ceu auto kot pa razbitga (in ga popravt)
ker oni morjo tud te aute pol prodat in kljub kasku in vsemu so lahko na zgubi, če jim auto sesuješ
podpis

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po apr 11, 2005 6:18 pm

itaq!!! kaj če sem jaz naredu pri 18ih izpit pol pa nisem tikal 20 let volana
pa pridem tam in mi avto dajo v roke češ: eh ta je pa izkušen, pol pa totalka.

živ primer je moja teta ki ima okoli 20 let izpit pa avta ne zna vžgat :D

tudi jaz poslal sam noben ne pokliče :sadd
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po apr 11, 2005 6:43 pm

Jst jim lohk dam v dokaz mojo mikro da sva v pol leta (kar mam izpit) nardila več k 15.ooo km.. Pol sta pa tle še avto od mt pa fotra k pa recmo da vse skp še enkat tolk nanese.. mah mau bluzim, k me najbrž ne bojo poklical.. :cry: :jao:

Kaj pa če prjavm fotra pa pol jst vozm? Sej vem da piše da more sam tist k se je prjavu vozt, sam sj ne bojo vedl :twisted:

lp
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Napisal/-a M3 Po apr 11, 2005 6:44 pm

eclipse_R je napisal/-a:Jst jim lohk dam v dokaz mojo mikro da sva v pol leta (kar mam izpit) nardila več k 15.ooo km.. Pol sta pa tle še avto od mt pa fotra k pa recmo da vse skp še enkat tolk nanese.. mah mau bluzim, k me najbrž ne bojo poklical.. :cry: :jao:

Kaj pa če prjavm fotra pa pol jst vozm? Sej vem da piše da more sam tist k se je prjavu vozt, sam sj ne bojo vedl :twisted:

lp

boš se vozu sam če se boš kje poču pa: srečno!
Slika

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Po apr 11, 2005 6:47 pm

Zavihek DOLOCILA IN POGOJI ne dela na njihovi strani,zato bom nekaj butastega vprasal :oops: 8) ;a to se samo prijavis in te poklicejo ali moras kaj placat,da ti "posodijo"avto.... ;)

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Napisal/-a M3 Po apr 11, 2005 6:50 pm

blue tornado je napisal/-a:Zavihek DOLOCILA IN POGOJI ne dela na njihovi strani,zato bom nekaj butastega vprasal :oops: 8) ;a to se samo prijavis in te poklicejo ali moras kaj placat,da ti "posodijo"avto.... ;)

benzin :twisted:
Slika

POWER MAX
Nov uporabnik

Napisal/-a POWER MAX Po apr 11, 2005 7:02 pm

eclipse_R je napisal/-a:Jst jim lohk dam v dokaz mojo mikro da sva v pol leta (kar mam izpit) nardila več k 15.ooo km.. Pol sta pa tle še avto od mt pa fotra k pa recmo da vse skp še enkat tolk nanese.. mah mau bluzim, k me najbrž ne bojo poklical.. :cry: :jao:

lp

jst mam izpit mal vč kt en let naredu sm pa že vč kt 80.000 km, če verjamete al pa ne. sploh ni fore kok maš km-jev narjenih.
jst sm sezaletu k sm jih mel aml čez 52.000 pa sam zarad tega k sm preč gledov. ti morš vs cajt bult na cesto. pa je vse kul.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po apr 11, 2005 7:27 pm

POWER MAX je napisal/-a:

lp

jst mam izpit mal vč kt en let naredu sm pa že vč kt 80.000 km, če verjamete al pa ne. sploh ni fore kok maš km-jev narjenih.
jst sm sezaletu k sm jih mel aml čez 52.000 pa sam zarad tega k sm preč gledov. ti morš vs cajt bult na cesto. pa je vse kul.

hvala za info :D se mi je zdel da neki narobe delam :D (joke:-P )

Pomojm bi mogu bit kkšn test, kok znaš vozt :D sam ke se jim to da delat..

lp
Slika

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Po apr 11, 2005 7:46 pm

glede na to da je na parkiriščih zelo pogost pojav ti nekdo rajso na avtu naredu tako ali drugače.kdo je potem odgoveren.se kaj plača :?:

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Po apr 11, 2005 9:04 pm

eclipse_R je napisal/-a:
POWER MAX je napisal/-a:

lp

hvala za info :D se mi je zdel da neki narobe delam :D (joke:-P )

Pomojm bi mogu bit kkšn test, kok znaš vozt :D sam ke se jim to da delat..

lp

hitr se da narest test ... bočno parkiranje s kšno limuzino pa takoj ločš rošce od plevela :D

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po apr 11, 2005 9:42 pm

kt da ti je bočno parkiranje vse? Kaj pa reakcijski časi ipd.? Pomojm je to mau bl važn. Če ne znaš bočno parkerat že najdejš kkšn box pa not lepo zarikvercaš..

lp
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Po apr 11, 2005 9:48 pm

furious je napisal/-a:glede na to da je na parkiriščih zelo pogost pojav ti nekdo rajso na avtu naredu tako ali drugače.kdo je potem odgoveren.se kaj plača :?:

pokičeš policijo
škoda se verjetno krije iz kaska
ker ti plačaš samo škodo, za katero si sam odgovoren in škodo, ki jo zavarrovalnica noče plačati
podpis

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To apr 12, 2005 6:14 pm

Samotar je napisal/-a:Včeraj pravzaprav danes okol pol enih zjutraj sem se prijavil, pa so me okol pol enajstih že klical da bi/smo se dogovoril za termin. Probov bom Astro karavan. Sam je model reku das morš met najmanj pet let B vozniško pa samo jst lahko vozm ta avto.
No bomo vidl 14., 15. pa 16. 8) Če bojo kakšne (še bolj) čudne fore ga pač ne bom vzel.
Pri AH Zalar, Male Lašče.

No danes me je klical iz AH in rekel, če lahko premaknemo vse skupaj za en teden. More en k ma Audia prej pridt na vrsto.
:shock: Model mi je reku da morš ob razsutju avta - astra karavan plačat 500K :shock:
Če si ga pa pjan razsu pa celga.
Izpit morš po pogodbi met 5 let. Pa še v tem času ko imaš njihov avto na probi morš tam pustit svojga, je reku. Kaj pa če nimaš svojga avta ? Kr neki.

Jst bom to kr odpovedov. Sej se ne misl zaletavat, sam zgodi se pa le lahko. In namesto da bi si kupil avto bom plačeval odbitno franšizo ki sigurno ni celih 500 K.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To apr 12, 2005 6:18 pm

Samotar je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Včeraj pravzaprav danes okol pol enih zjutraj sem se prijavil, pa so me okol pol enajstih že klical da bi/smo se dogovoril za termin. Probov bom Astro karavan. Sam je model reku das morš met najmanj pet let B vozniško pa samo jst lahko vozm ta avto.
No bomo vidl 14., 15. pa 16. 8) Če bojo kakšne (še bolj) čudne fore ga pač ne bom vzel.
Pri AH Zalar, Male Lašče.

No danes me je klical iz AH in rekel, če lahko premaknemo vse skupaj za en teden. More en k ma Audia prej pridt na vrsto.
:shock: Model mi je reku da morš ob razsutju avta - astra karavan plačat 500K :shock:
Če si ga pa pjan razsu pa celga.
Izpit morš po pogodbi met 5 let. Pa še v tem času ko imaš njihov avto na probi morš tam pustit svojga, je reku. Kaj pa če nimaš svojga avta ? Kr neki.

Jst bom to kr odpovedov. Sej se ne misl zaletavat, sam zgodi se pa le lahko. In namesto da bi si kupil avto bom plačeval odbitno franšizo ki sigurno ni celih 500 K.

te mau nategujejo?
ti podpišeš tisto pogodbo in plačaš maximalno 200 000 (odvisno od avta in škode) razen, če zavarovalnica noče plačat
pa ni ti treba tm pustit avta
podpis

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Napisal/-a M3 To apr 12, 2005 6:19 pm

mene tudi klicali danes. bomo sprobali opla kako se kaj pelje 8)
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR To apr 12, 2005 6:20 pm

Ti dam GSM od modela pa ga sam poklič. Men je reku 500K. Razen če še mal po svoje muti zdraven.
Qurc jih gleda.
Zadnjič spremenil AgitatoR, dne To apr 12, 2005 6:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To apr 12, 2005 6:21 pm

pa so ti avti kasko?

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR To apr 12, 2005 6:22 pm

Avti so ful kasko zavarovani.

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 To apr 12, 2005 6:48 pm

v kolikšnem času so vas pa poklicali
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov