lublancan je napisal/-a:drgač pa pomoje ne bojo dal avta vozniku začetniku

lublancan je napisal/-a:drgač pa pomoje ne bojo dal avta vozniku začetniku
eclipse_R je napisal/-a:Jst jim lohk dam v dokaz mojo mikro da sva v pol leta (kar mam izpit) nardila več k 15.ooo km.. Pol sta pa tle še avto od mt pa fotra k pa recmo da vse skp še enkat tolk nanese.. mah mau bluzim, k me najbrž ne bojo poklical..![]()
![]()
Kaj pa če prjavm fotra pa pol jst vozm? Sej vem da piše da more sam tist k se je prjavu vozt, sam sj ne bojo vedl![]()
lp
eclipse_R je napisal/-a:Jst jim lohk dam v dokaz mojo mikro da sva v pol leta (kar mam izpit) nardila več k 15.ooo km.. Pol sta pa tle še avto od mt pa fotra k pa recmo da vse skp še enkat tolk nanese.. mah mau bluzim, k me najbrž ne bojo poklical..![]()
![]()
Kaj pa če prjavm fotra pa pol jst vozm? Sej vem da piše da more sam tist k se je prjavu vozt, sam sj ne bojo vedl![]()
lp
POWER MAX je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:Jst jim lohk dam v dokaz mojo mikro da sva v pol leta (kar mam izpit) nardila več k 15.ooo km.. Pol sta pa tle še avto od mt pa fotra k pa recmo da vse skp še enkat tolk nanese.. mah mau bluzim, k me najbrž ne bojo poklical..![]()
![]()
lp
jst mam izpit mal vč kt en let naredu sm pa že vč kt 80.000 km, če verjamete al pa ne. sploh ni fore kok maš km-jev narjenih.
jst sm sezaletu k sm jih mel aml čez 52.000 pa sam zarad tega k sm preč gledov. ti morš vs cajt bult na cesto. pa je vse kul.
eclipse_R je napisal/-a:POWER MAX je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:Jst jim lohk dam v dokaz mojo mikro da sva v pol leta (kar mam izpit) nardila več k 15.ooo km.. Pol sta pa tle še avto od mt pa fotra k pa recmo da vse skp še enkat tolk nanese.. mah mau bluzim, k me najbrž ne bojo poklical..![]()
![]()
lp
jst mam izpit mal vč kt en let naredu sm pa že vč kt 80.000 km, če verjamete al pa ne. sploh ni fore kok maš km-jev narjenih.
jst sm sezaletu k sm jih mel aml čez 52.000 pa sam zarad tega k sm preč gledov. ti morš vs cajt bult na cesto. pa je vse kul.
hvala za infose mi je zdel da neki narobe delam
(joke:-P )
Pomojm bi mogu bit kkšn test, kok znaš voztsam ke se jim to da delat..
lp
furious je napisal/-a:glede na to da je na parkiriščih zelo pogost pojav ti nekdo rajso na avtu naredu tako ali drugače.kdo je potem odgoveren.se kaj plača
Samotar je napisal/-a:Včeraj pravzaprav danes okol pol enih zjutraj sem se prijavil, pa so me okol pol enajstih že klical da bi/smo se dogovoril za termin. Probov bom Astro karavan. Sam je model reku das morš met najmanj pet let B vozniško pa samo jst lahko vozm ta avto.
No bomo vidl 14., 15. pa 16.Če bojo kakšne (še bolj) čudne fore ga pač ne bom vzel.
Pri AH Zalar, Male Lašče.
Samotar je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Včeraj pravzaprav danes okol pol enih zjutraj sem se prijavil, pa so me okol pol enajstih že klical da bi/smo se dogovoril za termin. Probov bom Astro karavan. Sam je model reku das morš met najmanj pet let B vozniško pa samo jst lahko vozm ta avto.
No bomo vidl 14., 15. pa 16.Če bojo kakšne (še bolj) čudne fore ga pač ne bom vzel.
Pri AH Zalar, Male Lašče.
No danes me je klical iz AH in rekel, če lahko premaknemo vse skupaj za en teden. More en k ma Audia prej pridt na vrsto.
Model mi je reku da morš ob razsutju avta - astra karavan plačat 500K
![]()
Če si ga pa pjan razsu pa celga.
Izpit morš po pogodbi met 5 let. Pa še v tem času ko imaš njihov avto na probi morš tam pustit svojga, je reku. Kaj pa če nimaš svojga avta ? Kr neki.
Jst bom to kr odpovedov. Sej se ne misl zaletavat, sam zgodi se pa le lahko. In namesto da bi si kupil avto bom plačeval odbitno franšizo ki sigurno ni celih 500 K.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov