Roko na srce, zakaj bi kupu rover, če za skor isti dnar dobiš BMW, mercedes, ali pa audi za manj dnarja. Da ostalih n omenjam, ki niso nič slabši. Sej so gentlemenski, sam to je pa tut vse, kar majo. Pa če bi ga kdo mel namen kupt, bi ga verjetno že...
Tudi meni je žal. Roverja vozim že 6 let pa me še ni pustil na cedilu...zamenjal sem pa sam potrošni material(gume, brisalce...itd). Meni je avto legendaren!
Najbolj mi je všeč, da so ti avti mešanica angleškega gentlemana in športnega avtomobila.
Škoda
[SlasH] je napisal/-a:Lahko se pa vsi s foruma zberemo in kupimo Roverja :P
malo smo pozni, ko se ga je pred par leti BMW hotel znebiti, ga je onim štirim podjetnikom prodal za 10 funtov (al EUR). tok bi že zbrali, samo ne vem, kaj bi potem s tisto vsakoletno zgubo okoli 600 miljonov?
malo stara fora ampak, morda še niste videli. je pa tak žleht, da kr boli :
mi je pa žal, da so najprej razprodali Mini i Landyja i tak žalostno skončali. 25 je bil simpa avtek, 75 pa kr carski. tak lep angleški šmek, ki ga redko najdeš...
ma sj se bo cez ene 10 let spet kdo najdu pa bo ozivel znamko nazaj. 100% tko kot bugatti in se mnoge firme ki so v svoji zgodovini ze nekikrat potonile.
Težka bo. Rover ima težave s ciljnim občinstvom. Kdo ga kupuje? Nekaj anglofilov po Evropi in pa nekaj upokojencev v Angliji.
Meni so Roverji in MG-ji res všeč in me trenutno dogajanje jako žalosti.
Samo ob pogledu na tole mi priteče solza na oko:
jaguar temule ne seže niti do kolen, res najlepše komande kar jih je Svet videl.
Joie de vivre! je napisal/-a:Zanj gotovo ni rešitve, tudi država je obupala nad njim. Škoda, da so nehali sodelovati s Hondo, v tistih časih je Rover prodal tudi po 300.000 avtomobilov letno.
A to mu je resno tako dobro šlo? A veš kaj več o tem sodelovanju med roverjem in hondo, tudi zakaj se je honda umaknila?
Pa se vec jih bo slo.Ce mene uprasas obdrzal se bo Ford, BMW, MB, Toyota, Opel, pa se kak tak .. kaksni manjsi bodo pa vsi sli cugrunt, ce drgac ne jih bodo kupil pa potem skenslal. Sicer pa kulj za roverja .. a ves kaksne cene bodo zdej dobil starejsi letniki glede na to da so extinct.. WUHUHUHU