Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Ne apr 10, 2005 5:34 pm

Ko nisem meu avta sva si z bratom delila minija. Fotr svojga zelo nerad posoja. Prav da sm še mal premlad. Svojga pa pod nikakeršnimi pogoji ne posojam.

Rok`
Novinec

Kraj: bl.dobrava

Napisal/-a Rok` Ne apr 10, 2005 6:21 pm

Jes svojga avta itak nimam, tko da morm skos tastare prost za avto... Zdej ga dobim kadar hočem (če je frej, seveda), včash pa ni blo tko. Edin takoj prvi dan po izpitu sem naredu ene 200km :-P (poj se je pa za nekej časa nehalo)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne apr 10, 2005 6:26 pm

Dokler nisem dobil svojega niti onega od starih nisme hoto vozit :D
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne apr 10, 2005 6:27 pm

Rok` je napisal/-a:Jes svojga avta itak nimam, tko da morm skos tastare prost za avto... Zdej ga dobim kadar hočem (če je frej, seveda), včash pa ni blo tko. Edin takoj prvi dan po izpitu sem naredu ene 200km :-P (poj se je pa za nekej časa nehalo)

LOL Sej res. Jest sm tut mogu nujno na Trojane po krofe takoj nasledn dan ko sm naredu izpit. :lol: :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Ne apr 10, 2005 6:39 pm

so vedno, če ga niso rabli. je pa bilo potem vseeno bolje, ko sem prešaltal na svoj avto, me je manj skrbelo če sem ga malo ruknil

goranrasic
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a goranrasic Ne apr 10, 2005 6:43 pm

Jst sm furu avto od fotra 2x po tem ko sm dubu izpit. Po enem tednu pa sm dubu svoj avto. Tko da zdej z mojim fordom cruisam okol :lol:

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak Ne apr 10, 2005 6:52 pm

mene je fotr silil, da cimprej naredim ispit, potem mi ga je pa dal kadar sem ga rabil. Se za zvecer, ko smo sli ven zurat-vendar je reku, napihas pa se bo vse nehalo. Do sedaj se nisem napihal. Izpit sem naredil pred 10 leti.
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne apr 10, 2005 6:54 pm

pri 28 ali vec letih se vedno vozis fotrov avto?
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne apr 10, 2005 6:55 pm

Kot pri vecini tudi meni ni bil nikoli problem za avto od starsev,lahko recem da sem ga dobil vsakic ko sem ga hotel(imam dobre starse).

Zastopim pa nekaj: Jaz vsakic ko sem se vsedel v avto in sem se kam peljal sem natankal ozirom dolil benzin,ker vem kako bi bilo meni ce bi mi kdo spraznil rezervoar in mi postavil dostavil avto domov z lucko. :P Mogoce tudi zato nikoli ni bil problem.Za avto sem tudi skrbel,ce je bilo treba kaj kupiti sem dodal denar(naprimer gume...),kupil sem tudi ocetu avtoradio mp3!
Treba je skrbeti za avto,sploh pa ce ni tvoj je treba biti se bol poazljiv.

Sedaj imam pa svoj avto,sicer RENAULT 5 je pa cisto moja moja,je pa se toliko bolje. ;)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne apr 10, 2005 8:06 pm

Meni pa je stari kupil starega Land Roverja, ki sem si ga moral zrihtat,.... in ko sem si ga, sem mu ga tudi posodil, njegovega pa nisem več rabil... Pravi avto za takrat nas mlade: 16 v avtu, 6 na prtljažniku na strehi, zadaj veliki boxi,....

Uporabniški avatar
Mark_Oh
Nov uporabnik

Kraj: Šentjanž

Napisal/-a Mark_Oh Ne apr 10, 2005 8:26 pm

Bom še jst povedu kako je pr men. Izpit mam cca. 1let in 3mesce. Doma mamo 2 avta. Matkinga dobim kadar hočem,je mal slabši tk da ni velike panike, fotrovga pa samo če je on zravn. Sm ga ene 2x prosu pa ni hotu tko da sm obupal. Upam pa, da bom v kratkem pršu do svojga, ker ga bom itaq rabu za na šiht tko da fantje držte pesti da se bom lahko kmal pohvalu da mam svoj avto :D

LP Mark_Oh

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Ne apr 10, 2005 8:39 pm

Jaz sem najprej kakšen mesec vozil samo v spremstvu, kasneje pa sem dobil avto kadar sem pač hotel, če je bil frej.. čeprav je bilo zoprno "oči daj prometno" :lol:
I'll be back.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne apr 10, 2005 8:50 pm

Fotr ni hotu nikoli posodit auta, takrat je še mel Hyundai Accent in s eje tk bal zanjega.1 leto sm hodu peš s punco po Velenju, medtem ko so se mi drugi smejali ko so me vidli, oni pa so meli aute od tastarih. Od takrat naprej sm rkeu da se mi nebo nikoli več nihče smeju glede prevoza, šel sm delat in si kupu svoj prvi auto.

Danes je zgodba drugačna, danes se js smejim tistim, ker hodijo peš, medtem ko pa js pa Clio cruzama po Velenju in širši okolici.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne apr 10, 2005 8:58 pm

jst si ga zlo nerad sposojam, ker sm pol kriu za vse praske k so se pojavle na avtu.. In to mi gre zloo na k*rac.. Tko da se zlooooo izogibam temu, da bi si sposojal

BTW.. redke so praske k jih res nardim..

lp
Slika

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 Ne apr 10, 2005 9:24 pm

Jaz sem najprej ko sem nardil izpit lahko vozil od mame Megana pa tud ni bolo problema, pač ko sem ga rabil sem ga dobil če ni bil zaseden. Takrat očetovga avta še nisem smel vozit. Potem sem Megana "podedoval" :) Naredil ene 40.000 km in ga zamenjal za novo Xsaro HDi k je bila v akciji tako da si praktično zdaj ne rabim sposojat avta. Vseeno pa vzamem še tu pa tam maminega Polota ki ga je kupla namest Megana in mu na kakih relacijah malo spucam izpuh da ne bo prehitro zaspan postal :) In pa zdaj imam že precej kilometrov za sabo brez sranja tako da tud do očetovga Passata pridem če imam ravno razlog (velik prtljažnik + vlečna kljuka).

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne apr 10, 2005 9:25 pm

pr ns se avti nekak ne lastijo tko po osebah, ampak so pac nasi. lahk se vozm z vsemi raspolozljivimi vozi, kadarkol, edin ce ni v uporabi. lastnistvo se doloca sam pr financiranju popravljanja. sraufam pa vse ponavad itak js.

sm pa meu pred izpitom saj ene 10 avtomobilov, ki mi jih je po vecini fotr stalal, ker je kje dobu posteno varjanto in mu ni dala zilca da nebi kupu :D med drugim sm meu tko tut bendzolo 525

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne apr 10, 2005 9:29 pm

eclipse_R je napisal/-a:jst si ga zlo nerad sposojam, ker sm pol kriu za vse praske k so se pojavle na avtu.. In to mi gre zloo na k*rac.. Tko da se zlooooo izogibam temu, da bi si sposojal

BTW.. redke so praske k jih res nardim..

lp

No tale zgodba je bla pr men...... no ampak pol sem si tko kupu svoj avto. Posojala mi je samo mati pa še tist sam občasno.Pol je mati avtek prodala..... jaz pa sem njej prodal svojga bivšega.... tko da ma zdej petko :P
Foter zlo nerad posodi..... pa tudi rečem mu zlo nerad ker je prevelka krava zame.... sem pač pristaš malih avtkov.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne apr 10, 2005 9:38 pm

lisko je napisal/-a: sem pač pristaš malih avtkov.

js pa lih kontra :D vecji k je bols se pocutm. kar je pod 5m mi nekak ni :)

najbol smesn mi je blo k sm delu izpit na kamionu, pol sm se pa v omego karavan usedu pa tko wtf kva je zdj to ta mala konzerva :> prou cudn filing.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne apr 10, 2005 10:00 pm

Jah js sm tut dobu avto 14 dni pred izpitom, tko da mi niti ni treba fehtat za avto. Je pa tko, da če me popoldne (dopoldne hodim v šolo vedno s svojim) na dvorišču kdo od domačih zaparkira, potem vzamem pač katerkol avto (po navad mtkinga, ker ma fotr zmer pouhn krame not). Isto je tut, če js koga zaparkiram, pol bo ta uzeu moj avto (spet mtka, k fotr u cliotu tko težko diha, pa še avtomatik ni, tko da ne more mobitelirat, tko da on ga vzame res samo v najnujnejših primerih).
Če pa rabim mtkin al pa fotrov avto za dalj časa, pa pač povem, da bi rabil večji avto za tok pa tok časa, pa za takrt pol zamenamo. Me je pa kr mal presenetl, k sm poleti brez kkšnih večjih problemov dobu mtkin avto za na morje, ker sem svojga cliija 3 dni pred odhodom karamboliral. Tastaredva sta tko cel teden prežvela z enim avtom, medtem ko je bil moj pri kleparju.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne apr 10, 2005 10:04 pm

Tinček je napisal/-a:...Fotr svojga zelo nerad posoja. Prav da sm še mal premlad...

Tinček, nisi povedal, da foter zalo nerad posoja BMW 735!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov