kljukec je napisal/-a:ne s takimi da se dobr drži ceste
jo je mel kolega, pa mi je to trdil
takrat sm se prevažu s fotrovim espasom, pa sm mo reku nej špona kokr mu da da bom šel za njim
pa je šel čez ovink po treh kolesih, jst pa zadi uizi vseen kr hitr-ne rečm da se ni nagnu sam ni blo pa popolnoma nobenga problema
k je tud on reku da je kr cviknu
drgač pa katra je katra
kolega jo je sam preklinju pozim, k mu je z vseh strani mrzlo pihal, pa skoz je mogu šipe brisat, k so se rosile..
orabo je mel pa preveliko
katra je pač legenda in vse ostalo morš jemat z rezervo
lp
Katrca je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:ne s takimi da se dobr drži ceste
jo je mel kolega, pa mi je to trdil
takrat sm se prevažu s fotrovim espasom, pa sm mo reku nej špona kokr mu da da bom šel za njim
pa je šel čez ovink po treh kolesih, jst pa zadi uizi vseen kr hitr-ne rečm da se ni nagnu sam ni blo pa popolnoma nobenga problema
k je tud on reku da je kr cviknu
drgač pa katra je katra
kolega jo je sam preklinju pozim, k mu je z vseh strani mrzlo pihal, pa skoz je mogu šipe brisat, k so se rosile..
orabo je mel pa preveliko
katra je pač legenda in vse ostalo morš jemat z rezervo
lp
katra po treh kolesih ne gre (sem že v veliko ovinkov šeu prehitro pa vem kako je to, tko da ne s***)
pozimi je pa kokr je pač ohranjena tako bo relalo, meni greje super, tudi poleti če je treba![]()
šipe se skos rosijo, če je v avtu vlaga in to je slabost pri katri samo če maš krpo ni noben problem, pa ventilator je dobr kdaj prižgat, pa je prec bolje
poraba je pa kokr jo je rišau
@Liquid: ja o porabi bi se dalo govort jajs sm meu tako porabo, 1x ko sem šeu na morje po stari cesti, meu pa sm tudi že 15 litrou porabo, ko sem šeu od Mb proti Lj skos 150 in je pol tko ratal
![]()
se pa ful pozna na porabi če maš široke gume in pa teško nogo
se pidpišem sej sm reku čpač filing mi je tak bilDrSaso je napisal/-a:daewoo_rugby: Ne boš verjel ampak jz sm si z katro več upu kot zdej pa mam veliko boljši avto od katre tko da ko se enkrat avta navadiš je to to. Aja pa če karo kam butneš se ne sekiraš tok kot kaj večjega,dražjega.
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Čist takole ti povem, pri prvem avtu je tud kr velika verjetnost, da se skantaš... S katro se boš pr 40 na uro garantirano ubil.
INFINITI je napisal/-a:Če kupuješ katro pozabi na takšne stvari kot so varnost, poraba,zanesljivost, neproblematičnost in lega na cesti. Ne - ampak če bi rad pravo legendo (katra to ni - sorry fantje niokoli ni bila), si raje omisli res pravi šmekerski in i-don`t-give-a-f*** avto, ki ima dušo, je poceni in zelo simpl, pa boš še vedno "faca" Citoren 2CV - Spaček
Eazy-O je napisal/-a:Nja, kje bi začel... Počas delam izpit in razmišlam o prvmu avtu... Okej, sej boste rekl da sm nor ampak rad bi mel Katro. U bistvu je bla prv avto k smo ga mel pr bajti pa mam lepe spomine pa tud všeč mi je in vse, kolkr se spomnem je blo vedno dost placa pa tud nikamor se mi ne mudi da bi rabu en velik hlev konjev.
Bi vas pa prosu za mal informacij... Zanimajo me naslednje stvari:
¤ Poraba goriva
¤ Zanesljivost, Varnost
¤ Rikverc luči, varnostnih pasov zadaj in desnega ogledala ni pri starejših modelih - problemi pri registraciji?
¤ Še kakšni splošno znani problemi?
¤ Možnost pridobitve oldtimer certifikata
-¤ Če mate karkoli konstruktivnega za pripomnit
Aja kolikor vem je motor 1108ccm pa ma 25kW/34HP. Je to prav?
Hvala v naprej,
Eazy
Courage™ je napisal/-a:Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Čist takole ti povem, pri prvem avtu je tud kr velika verjetnost, da se skantaš... S katro se boš pr 40 na uro garantirano ubil.
pa kaj si ti nor malo... kake buče
ti se se nisi nikol skantu z katro a? no ti povem da je kolega prletu 80 v drevo celno pa se fotra je meu sabo. prezivela oba brez vecjih posledic, razn pretresa mozganov pa mal krvi. katra je bla pa res spektakulatno sesuta.
CupraR je napisal/-a:[Kar se zanesljivosti tiče, je k tank, nima kej crknt, pa če še kej slučajno gre so stroški popravila manjši kot za kolo![]()
![]()
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:ti se se nisi nikol skantu z katro a? no ti povem da je kolega prletu 80 v drevo celno pa se fotra je meu sabo. prezivela oba brez vecjih posledic, razn pretresa mozganov pa mal krvi. katra je bla pa res spektakulatno sesuta.
Prosim te no, lagat pa res ni treba. A si ti sploh predstavljaš, kolk je 80 na uro v drevo? Deblo bi blo glih nekje pri zadnjih zicih. Pa ne mi zdej neki srat, kake nesreče je folk mel, pa preživel brez posledic. To je čista sreča. 80 na uro v drevo pa ni teoretičnih šans, da ostaneš živ.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov