Na ta način bi lahko organizirali tudi skupna "med-klubovska" srečanja. Recimo, da bi se države VW-Audi, SEAT in Škoda združili v svojevrstno EU, če mal zabluzim
avti pa nimajo ne vem kako veliko skupnega,
VW- AUDI so ocitno za sokodo prevec previsoko da bi priznali da so iste duse v vsakem od njih
Na ta način bi lahko organizirali tudi skupna "med-klubovska" srečanja
Sam, ce bi se zdruzli, bi bili dalec najstevilcnejsi
škoda je napisal/-a:Jz sm hotu sam vidt kakšen odziv bo priletel na škode. Da sploh vidm kdo ma vsaj mal zdrave pameti da opazi da je vse isto.
seat je napisal/-a:škoda je napisal/-a:Jz sm hotu sam vidt kakšen odziv bo priletel na škode. Da sploh vidm kdo ma vsaj mal zdrave pameti da opazi da je vse isto.
Lej jst sem definitivno za združitev saj imamo tko najboljše možnosti za obstoj in tudi kakšno uveljavitev tudi zunaj naših meja tko da z moje strani se lahko združmo sicer pa prlet mimo na naš forum pa kako rečmo
WRC555 je napisal/-a:Ce pogledas iz strani druzenja in zabave bi blo super...vec ljudi spoznas...vec se naucis...avti pa nimajo ne vem kako veliko skupnega, razen nekaterih izjem.
seat je napisal/-a:Ja kot sem že rekel avtomobili iz WAG koncerna so skor do potankosti enaki razen oblike karoserij so drugačne pa diagnostični programi niso isti torej WAG-COM ne dela za vse avtomobile samo en ampak je več različic
Mene prov razveseli pogled pod pokrov motorja saj imam na vseh sklopih motorja in karoserijskih delih znak VW-AUDI ter tudi na spodnji strani pepelnika je ta znak tko da majo te znamke prow velik skupnega razen znakov na maski in oblike:D
Voith je napisal/-a:seat je napisal/-a:Ja kot sem že rekel avtomobili iz WAG koncerna so skor do potankosti enaki razen oblike karoserij so drugačne pa diagnostični programi niso isti torej WAG-COM ne dela za vse avtomobile samo en ampak je več različic
Mene prov razveseli pogled pod pokrov motorja saj imam na vseh sklopih motorja in karoserijskih delih znak VW-AUDI ter tudi na spodnji strani pepelnika je ta znak tko da majo te znamke prow velik skupnega razen znakov na maski in oblike:D
a ti ves kok je v procentih razlike med clovekom pa opico?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov