Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ste za združitev?

DA
60
59%
NE
42
41%

Skupaj glasov : 102

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Po apr 11, 2005 11:09 am

Če že drugega ne, se mi zdi, da bi bilo kar fajn, če bi imeli skupen forum, folk pa naj bo v takšnih klubih, kot jim srce poželi.
Na ta način bi lahko organizirali tudi skupna "med-klubovska" srečanja. Recimo, da bi se države VW-Audi, SEAT in Škoda združili v svojevrstno EU, če mal zabluzim :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po apr 11, 2005 11:34 am

hmm kua pa porsche? nanga ste pa cist pozabl. :lol:

drgac pa ce so to res prakticno isti avtomobili, pol smo tud mi prakticno majmuni ;)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po apr 11, 2005 2:09 pm

Ja točn tko sej Porsche se tud ne sme pozabit.

Drgač pa bugatti, bentley pa lamborghini... :?: :D
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Po apr 11, 2005 2:19 pm

Sam, ce bi se zdruzli, bi bili dalec najstevilcnejsi :twisted:

Uporabniški avatar
leoncupra
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Koseze

Napisal/-a leoncupra Po apr 11, 2005 2:23 pm

To je pa tud res ....

uu stevile kazejo zdruzenju v prid :) hehe
Slika
Black Magic Beeza FR

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po apr 11, 2005 5:27 pm

WRC555:
avti pa nimajo ne vem kako veliko skupnega,

Kolikor vem imajo sedanji avtomobili WAG koncerna skor do potankosti enake motorje torej duše in tudi deloma karoserijski deli so enaki sicer v manjšini ampak neki je skupnega da o elektroniki ne govorim s tem da so diagnostični programi spremenjeni za seata vem da ima ELSO za diagnostiko
_VeNoM_
VW- AUDI so ocitno za sokodo prevec previsoko da bi priznali da so iste duse v vsakem od njih

Ja odkar so se te znamke združile ve velika večina in mororjev in tudi karoserijskih delov narejena po istem kopitu torej za Seata se lahk reče Španski Golf
Zzooommm
Na ta način bi lahko organizirali tudi skupna "med-klubovska" srečanja

Mi smo bili z strani VW-AUDI kluba vedno prisrčno vabljeni in upam si rečt da mam vsaj jst z veliko člani njihovega kluba prijetne izkušnje in se na vsakem srečanju kjer pridemo skupaj dobro zabavamo :D:D pa tudi mi smo jih na našo prvo srečanje povabili oz. so nam tudi oni veliko pomagali (Ruff tnx)
WRC555
Sam, ce bi se zdruzli, bi bili dalec najstevilcnejsi

Mislim da sem tole že enkrat pisal oz. nekaj podobnega bistvo kluba ni da je najštevilčnejši bistvo je da se člani zastopijo med seboj in tudi pomagajo če je treba seveda naj rečem več nas je bolje je sam se vedno je najpomembnejše da se folk razume in si z ostalimi tudi deli izkušnje glede avtomobilizma in tudi drugač najštevilčnost ni pogoj za uspešen klub vsaj tko jst mislim pa mislim tudi da morajo klubi v državi med seboj sodelovati in se "podpirati" v smislu organiziranja avto zborov in podobno.

Upam da nism koga razjezu :D:D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda Po apr 11, 2005 5:38 pm

Jz sm hotu sam vidt kakšen odziv bo priletel na škode. Da sploh vidm kdo ma vsaj mal zdrave pameti da opazi da je vse isto.

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Po apr 11, 2005 5:57 pm

Očitno tako ali drugače ne bomo skupaj prišli, lahko pa bi se zmenili, da bi vsako leto organizirali ŠVAS shod, kjer bi se dobil v kar se da velikem številu pripadniki VAG koncerna (Škoda, Vokswagen, Audi, Seat)...
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po apr 11, 2005 6:14 pm

škoda je napisal/-a:Jz sm hotu sam vidt kakšen odziv bo priletel na škode. Da sploh vidm kdo ma vsaj mal zdrave pameti da opazi da je vse isto.

Lej jst sem definitivno za združitev saj imamo tko najboljše možnosti za obstoj in tudi kakšno uveljavitev tudi zunaj naših meja tko da z moje strani se lahko združmo sicer pa prlet mimo na naš forum pa kako rečmo
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To apr 12, 2005 9:52 am

Ideja se mi ne zdi slaba, ampak jaz bi to združeno organizacijo opredelil kot "vlado", kot neko vrhovno organizacijo, ki bi bedela nad vsemi 4-imi klubi in bi potem skupaj uresničevali večje projekte, drugače bi pa še vseeno pustil avtonomijo posameznim klubom.

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda To apr 12, 2005 1:56 pm

seat je napisal/-a:
škoda je napisal/-a:Jz sm hotu sam vidt kakšen odziv bo priletel na škode. Da sploh vidm kdo ma vsaj mal zdrave pameti da opazi da je vse isto.

Lej jst sem definitivno za združitev saj imamo tko najboljše možnosti za obstoj in tudi kakšno uveljavitev tudi zunaj naših meja tko da z moje strani se lahko združmo sicer pa prlet mimo na naš forum pa kako rečmo

Ja povej na kjeri strani je ta forum. Na avtomobilizmu mate zaklenjenga.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To apr 12, 2005 2:25 pm

Hja ni blema vešda ti dam link rade volje pa prjav se drgač ne moreš videt galerije ker mamo tko narejeno da če hočeš naše avte videt pa ostale slike se morš prjavt :D:D
Naš link
http://www.parkiranje.com/seat/

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa To apr 12, 2005 2:54 pm

WRC555 je napisal/-a:Ce pogledas iz strani druzenja in zabave bi blo super...vec ljudi spoznas...vec se naucis...avti pa nimajo ne vem kako veliko skupnega, razen nekaterih izjem.

ti pa se spoznaš na to kok majo avti skupnega.

od podvozja, do motorjev do armaturnih pločš do istih klimatskih naprav skratko skor vse

in ti pol rečeš da majo zelo malo skupnega

ja fakn no, jaki pozanvalc si ej morm rečt
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To apr 12, 2005 3:00 pm

Ja kot sem že rekel avtomobili iz WAG koncerna so skor do potankosti enaki razen oblike karoserij so drugačne pa diagnostični programi niso isti torej WAG-COM ne dela za vse avtomobile samo en ampak je več različic :D
Mene prov razveseli pogled pod pokrov motorja saj imam na vseh sklopih motorja in karoserijskih delih znak VW-AUDI ter tudi na spodnji strani pepelnika je ta znak tko da majo te znamke prow velik skupnega razen znakov na maski in oblike :D:D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To apr 12, 2005 3:12 pm

seat je napisal/-a:Ja kot sem že rekel avtomobili iz WAG koncerna so skor do potankosti enaki razen oblike karoserij so drugačne pa diagnostični programi niso isti torej WAG-COM ne dela za vse avtomobile samo en ampak je več različic :D
Mene prov razveseli pogled pod pokrov motorja saj imam na vseh sklopih motorja in karoserijskih delih znak VW-AUDI ter tudi na spodnji strani pepelnika je ta znak tko da majo te znamke prow velik skupnega razen znakov na maski in oblike :D:D

a ti ves kok je v procentih razlike med clovekom pa opico?

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To apr 12, 2005 3:22 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:har :har :har :har :har :har :har :har

ah ja :noro

PS

Pa ne reče se WAG al pa WAG-COM ampak VAG / VAG-COM.
Volkswagen AG!!!!!!!!!

!

:D

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa To apr 12, 2005 8:19 pm

Voith je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Ja kot sem že rekel avtomobili iz WAG koncerna so skor do potankosti enaki razen oblike karoserij so drugačne pa diagnostični programi niso isti torej WAG-COM ne dela za vse avtomobile samo en ampak je več različic :D

a ti ves kok je v procentih razlike med clovekom pa opico?

človk pa kva teb ni jasn ej????

svašta
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To apr 12, 2005 8:52 pm

Js sem proti združitvi. Že samo ime VW-Audi klub pove, da je to klub lastnikov VW-jev in audijev. Po celem svetu je neskončno mnogo klubov z istim imenom, in ne verjamem da imajo zraven tudi druge znamke, čeprav iz istega koncerna. To pa ne pomeni da sem proti ustanovitvi kluba ki bi se imenoval ŠVAS kot je Horse predlagal alpa VAG klub, s tem da bi vsi originarni klubi (seat, vw-audi, škoda...) ostali in delovali naprej.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To apr 12, 2005 8:55 pm

daaaaa :D

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy To apr 12, 2005 9:40 pm

Eh, jst sm sicer french&japan carz fan, sam kar se pa tele združitve tiče pa tkole: sem proti. Zakaj?

1. Če maš tak velk klub, morš met tut predsednika, in če ma ta predsednik audija, ga bojo škodovci pa seatovci postran gledal. Ne mi rečt da je audi pa seat isti avto, ker če ne druzga zgodovine nimajo skupne (ok razn mogoče VW pa Audi). Pa tut VW pa Audi nista isto, pa verjamte da sem mel oba priliko vozt, in to ne en tedn.

2. Slovenci smo preveč fouš nacija da bi lohk skupi delal karkol.

3. Predlagam skupna druženja stilu: Audi-VW & Seat srečanje, al pa Škoda-Seat srečanje. Pa še kle obstaja možnost da se bojo spičl ker znamka nej bo na prvem mestu v nazivu mitinga. :roll:

Mislm da je tkole kokr je najbolj. Sej basketklubi se tut ne združujejo da bi bli bolši... :lol:

P.s.: Pežojevci, a bi se poročil z nami citroenovci? :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov