TheCjen je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:hmm...in kdo pa so top sellerji?......uni ki so ful dobri oz ki ful to prodajajo al kko?
in kako to poteka?..kaj ti mu ponudis tolko in on pol tebi proda, ko poslje tebi ti ta kes iz racuna trga in pol ga dobis po posti al kko je to?
no recimo da bi js rad te feltne kupu...kaj bi mogu naredit???
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... otohosting
lp pa hvala vam za pomoc
Nazalost prodajalec tega oglasa ni top seller. To so najveckrat trgovine, ki med drugim prodajajo blago tudi prek e-baya. Je pa kar nekaj pogojev, da postanes top seller. Vseh sicer ne poznam, vendar med drugim moras imeti nevem koliksno stevilo pozitivnih mnenj. Prepoznas pa top sellerje na e-bayu po logotu, ki ga vidis desno zgoraj. Ne mores zgresit. Se pa dostikrat zgodi da imajo top sellerji fiksno ceno za svoje artikle. Ti pa najveckrat dajo tudi garancijo. Ponavadi so malenkost drazji, vendar pomoje se splaca pri njih kupovat.
Lp. TheCjen
Voith je napisal/-a:tele feltne so kul varjanta ja. kontaktiri prodajalca pa upras kok bi bla postnina glede na to da je mal dost tega.
Dariooo je napisal/-a:Voith je napisal/-a:tele feltne so kul varjanta ja. kontaktiri prodajalca pa upras kok bi bla postnina glede na to da je mal dost tega.
ja ja so ful mega....samo kaj bi se lahko js z njim zmenu recimo da mu dam tolko kesa in mi jih poslje, saj nism prijavljen na ebayu, ker nimam stevilke bancne kartice....tko da ne vem kaj naredit lih zaradi tega......to me ful muci pa se taka cena kot je zdaj je mega....35.000 sit....nic
LP
Voith je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Voith je napisal/-a:tele feltne so kul varjanta ja. kontaktiri prodajalca pa upras kok bi bla postnina glede na to da je mal dost tega.
ja ja so ful mega....samo kaj bi se lahko js z njim zmenu recimo da mu dam tolko kesa in mi jih poslje, saj nism prijavljen na ebayu, ker nimam stevilke bancne kartice....tko da ne vem kaj naredit lih zaradi tega......to me ful muci pa se taka cena kot je zdaj je mega....35.000 sit....nic
LP
prijavs se lahko brez problema ce mas en email naslov ki se ga da prevert. torej al od siola al pa volja al pa kj. js mam sam od volje mail in sm gor bp.
ce das za per ti lahk tut js narocim :P sam placat gres na posto ti in vse to. ker pac nocm da ce gre kj narobe da pol tko izpade kokr da sm js koga nategnu.
evo to je pa moja reputacija:P
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... ompage=222
hello, I really like theese rims, and I`d like to buy them, but I am from slovenia, so I`d like to know how much the shipping cost would be from uk to slovenia, since this would be quite big package : )
best regards
Voith je napisal/-a:ni ti treba dt kartice sam tm nek mors odklukat certified mail provider al neki tazga.
drgac pa sm mu zdele mailu, bomo vidl ce bo odgovoru.hello, I really like theese rims, and I`d like to buy them, but I am from slovenia, so I`d like to know how much the shipping cost would be from uk to slovenia, since this would be quite big package : )
best regards
aja pa ti mors vedt se to da je zdele gbp102 sam je se 7 dni, tko da na konc bo ta cena kr se zrastla za ene par % pomoje.
Voith je napisal/-a:ej nimam pojma. sam prej nebo dau dol z drazbe ker pol je mutualy redrawn bid in to je bad zanga. bomo vidl kako bo povprasevanje. ce bos hotu ti zmagam bid, sam pol gres ti na banko wu nakazilo narest, da bos tocno vedu kam je su cash, ker kot sm ze reku, ucas se tud kj zaplete, in nocm pol da zgleda kao da sm js kj zmutiu.
AnDr3jC3K je napisal/-a:Koliko bi me prišla poštnina+carina oz. vse dodatne dajatve, če bi iz USA nabavil en avtoradio.
Cena radia je okoli 200USD.
LP
maky je napisal/-a:sam neki glede tega k vidim da glih radio kupuješ... ameriški radii imajo drugačen FM sistem kot pri nas. oni imajo samo lihe frekvence (like 99,1 92,5 ,...)+nimajo rds-a. povprašaj glede tega.
drugače so ti pa vse že povedali.
Huda20 je napisal/-a:2. Pri drugem naročilu se je pa fajn zakompliciralo. V bistvu sem zadevo že kupila (ura, vredna cca $50) na letališču, vendar so jo med prevažanjem do letala izgubili. Potem klicarim tja na letališče in težim do onemoglosti. Uro končno najdejo in jo pošljejo. Seveda sem predvidevala, da stroškov ne bo, saj je bila vrednost majhna itd. Potem pa presenečenje. Dobim pošto iz carinskega oddelka ali urada (ne vem točno), da moram priti tja po paket...Pozanimam se kam sploh moram in mi rečejo, da bodo kar poslali. Jaz (dobesedno) budala rečem OK in niti ne vprašam kaj še sledi. Dobim uro domov, grem na pošto dvignit paket in tam presenečenje. Podpisati moram nek papir o carinjenju in plačati okoli 12.000 SIT stroškov in carinjenja. Mislim si WTF!?!? Seveda vse skupaj zavrnem. Po dolgem pregovarjanju in vezah se nekako le zmenim, da uro dobim brez carinjenja... Le KAJ bi človek brez vez.
I would of though Ł150+. I have no problem sending them if you was to win. Thanks
To bid or purchase this item, go to:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 4542389964
================================================================================
Item # / Item Title End Date
================================================================================
4542389964 19-Apr-05
Peugeot 205 T16 alloy wheels NOT 309, 106, 206 GTI
Thank you,
jamietonks
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov