Voith je napisal/-a:mene so tud v petk kr hotl izsilt s kiblo. js se pelem lepo po prednosti un pa kr uletu, in je mislu da se bom ustavu al kua. nimam pojma, uglavnem ker sm se prej prou bulu v znak da sm na prednostni, ker je se neki s sprejem gor, se pol nism pustu kr izsilt in smo sli na noz do sredne krizisca pol sva se pa oba ustavla in sm js cist obolu in se zaceu drt nanga pa z rokami krilt, pol je pa naredu kao uno gesto sorchy pa je su pocas naprej in se je vozu pred mano se do druzga konca lj pol smo sli pa vsak po svoje.
mal prevec si dovoljo nekateri po moje.
fajn bi blo ce bi uvedl se eno neodvisno kontrolo policije v civilni preobleki, pol bi se mel tud oni cesa bat, tkole so pa nekateri k razpuscena banda.
capo je napisal/-a:neee policaj pomoje se ni placou kazni!!!kr se med sabo oznajo, ce pa ne pa sam znacko pokaze!!
sm pa vidu primer ko je policaj svoji lastni materi zracunal fulll kazni,,.zarad pasa...,.pa ceprou je bla u stojecem avtu na parkiriscu!!!!
kr nekiiiii![]()
![]()
killah bee je napisal/-a:reber je napisal/-a:Mogoče pa tist v Grosuplu ni pomislil, da sta policaja tja parkirala in pred tem prečkala polno črto z prižganimi modrimi lučkami ???? v tem primeru ni nič narobe.
Sicer pa, v takem primeru se nimaš kaj vtikat v delo policajev in to, kako so parkiral. Če so bili na avtobusni, potem niso ovirali prometa, kajne, so pa opravljali kontrolo.
Tip je pač izrazil jezo zaradi kazni ki jo je dobil. Tudi mene so že ustavli in ravno tako, so bili na moji desni strani obrnjeni z avtom proti meni, tako da so ravno tako morali zapeljat čez levi pas, res pa ni bilo prekinjene črte, ker je skoraj zbrisano vse skupaj. Bilo pa je na vrhu klanca iz Zake proti želežniški postaji na Bledu in tam večkrat čakajo, saj jih vidiš zadnjih 20m. Pa se nisem jezil nanje, čeprav sem bil jezen. Bil je še tolk dober, da mi ni dal kazni zaradi tega, ker nisem imel nobenega dokumenta s sabo, prav nobenega.
parkiranje na avtobusni postaji je mislim da prepovedano![]()
Torej,če je bil policaj tam parkiran je bil v prekršku,če ni imel prižganih modrih luči,
pa tudi vseh štirih smerokazov ni imel vklopljenih,torej je storil prekršek,
drugače pa sem jaz iz tega topica razbral neprimerno ravnanje policije po postopku,ko so šli obračat avto,torej če bi oni stali za tem da niso naredili prekrška pol nebi šli obračat avta in nadaljevat svoje delo,seveda zopet v prekršku![]()
Pač če jaz plačam kazen oz sem odgovoren za prekršek,kdo je pol odgovoren za prekršek policista, tako da je tukaj kr za razmislit![]()
LP Killah bee
gorgo je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:reber je napisal/-a:Mogoče pa tist v Grosuplu ni pomislil, da sta policaja tja parkirala in pred tem prečkala polno črto z prižganimi modrimi lučkami ???? v tem primeru ni nič narobe.
Sicer pa, v takem primeru se nimaš kaj vtikat v delo policajev in to, kako so parkiral. Če so bili na avtobusni, potem niso ovirali prometa, kajne, so pa opravljali kontrolo.
Tip je pač izrazil jezo zaradi kazni ki jo je dobil. Tudi mene so že ustavli in ravno tako, so bili na moji desni strani obrnjeni z avtom proti meni, tako da so ravno tako morali zapeljat čez levi pas, res pa ni bilo prekinjene črte, ker je skoraj zbrisano vse skupaj. Bilo pa je na vrhu klanca iz Zake proti želežniški postaji na Bledu in tam večkrat čakajo, saj jih vidiš zadnjih 20m. Pa se nisem jezil nanje, čeprav sem bil jezen. Bil je še tolk dober, da mi ni dal kazni zaradi tega, ker nisem imel nobenega dokumenta s sabo, prav nobenega.
Torej,če je bil policaj tam parkiran je bil v prekršku,če ni imel prižganih modrih luči,
drugače pa sem jaz iz tega topica razbral neprimerno ravnanje policije po postopku,ko so šli obračat avto,torej če bi oni stali za tem da niso naredili prekrška pol nebi šli obračat avta in nadaljevat svoje delo,seveda zopet v prekršku![]()
Pač če jaz plačam kazen oz sem odgovoren za prekršek,kdo je pol odgovoren za prekršek policista, tako da je tukaj kr za razmislit![]()
LP Killah bee
killah!?! res mislis da je parkiranje na avtobusni postaji prepovedano?? zato ker pri mojem domu stojijo vsak teden parkrat in ustavljajo PRAV na avtobusni!! pa še mene so parkrat zajebali...
LP Killah bee
killah!?! res mislis da je parkiranje na avtobusni postaji prepovedano?? zato ker pri mojem domu stojijo vsak teden parkrat in ustavljajo PRAV na avtobusni!! pa še mene so parkrat zajebali...
Ja, ker sem na lastne oči videl kako so prijatelja ki je stal na postaji oglobili,seveda je bilo to že nekaj časa nazaj, drgač je pa postaja namenjena avtobusom ne pa smrkcem
Zm3-D3n je napisal/-a:Ma tej policaji so eni navadni papki k so jih celo osnovno pa sredno solo prcal u glavo pa se delal norca z njih, pol so sli pa za policaje da se bodo lahko celo zivljenje masceval nazaj......IT IS JUST SICK U KNOW!
P.S.: Redke so izjeme ki ta poklic opravljajo z srcem, in take tudi spostujem in so preprosto povedano cari...vsem ostalim pa lah recem sam se : GET A LIFE!
LP,
Zm3-D3n
Po forumu brska: Google [Bot] in 22 gostov