Debate, ki niso vezane na ostala področja...

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To apr 12, 2005 11:26 am

jst bi tud svoji mami zaračunu če bi bla brez pasu....jo mam preveč rad....sam tko

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To apr 12, 2005 12:36 pm

mene so tud v petk kr hotl izsilt s kiblo. js se pelem lepo po prednosti un pa kr uletu, in je mislu da se bom ustavu al kua. nimam pojma, uglavnem ker sm se prej prou bulu v znak da sm na prednostni, ker je se neki s sprejem gor, se pol nism pustu kr izsilt in smo sli na noz do sredne krizisca pol sva se pa oba ustavla in sm js cist obolu in se zaceu drt nanga pa z rokami krilt, pol je pa naredu kao uno gesto sorchy pa je su pocas naprej in se je vozu pred mano se do druzga konca lj pol smo sli pa vsak po svoje.

mal prevec si dovoljo nekateri po moje.

fajn bi blo ce bi uvedl se eno neodvisno kontrolo policije v civilni preobleki, pol bi se mel tud oni cesa bat, tkole so pa nekateri k razpuscena banda.

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf To apr 12, 2005 12:38 pm

Voith je napisal/-a:mene so tud v petk kr hotl izsilt s kiblo. js se pelem lepo po prednosti un pa kr uletu, in je mislu da se bom ustavu al kua. nimam pojma, uglavnem ker sm se prej prou bulu v znak da sm na prednostni, ker je se neki s sprejem gor, se pol nism pustu kr izsilt in smo sli na noz do sredne krizisca pol sva se pa oba ustavla in sm js cist obolu in se zaceu drt nanga pa z rokami krilt, pol je pa naredu kao uno gesto sorchy pa je su pocas naprej in se je vozu pred mano se do druzga konca lj pol smo sli pa vsak po svoje.

mal prevec si dovoljo nekateri po moje.

fajn bi blo ce bi uvedl se eno neodvisno kontrolo policije v civilni preobleki, pol bi se mel tud oni cesa bat, tkole so pa nekateri k razpuscena banda.

kaj lahko tak pises da te bomo se drugi razumeli :evil:
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To apr 12, 2005 12:40 pm

capo je napisal/-a:neee policaj pomoje se ni placou kazni!!!kr se med sabo oznajo, ce pa ne pa sam znacko pokaze!!
sm pa vidu primer ko je policaj svoji lastni materi zracunal fulll kazni,,.zarad pasa...,.pa ceprou je bla u stojecem avtu na parkiriscu!!!!
kr nekiiiii :twisted: :twisted: :twisted:

A ti s pa mal jezn, ker si zajebu pa dubu 180k kazni...
Pa mal manj nabijaj no...ful kazni ji je dal ja, za pas je res fulll kazni...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo To apr 12, 2005 12:47 pm

killah bee je napisal/-a:
reber je napisal/-a:Mogoče pa tist v Grosuplu ni pomislil, da sta policaja tja parkirala in pred tem prečkala polno črto z prižganimi modrimi lučkami ???? v tem primeru ni nič narobe.
Sicer pa, v takem primeru se nimaš kaj vtikat v delo policajev in to, kako so parkiral. Če so bili na avtobusni, potem niso ovirali prometa, kajne, so pa opravljali kontrolo.

Tip je pač izrazil jezo zaradi kazni ki jo je dobil. Tudi mene so že ustavli in ravno tako, so bili na moji desni strani obrnjeni z avtom proti meni, tako da so ravno tako morali zapeljat čez levi pas, res pa ni bilo prekinjene črte, ker je skoraj zbrisano vse skupaj. Bilo pa je na vrhu klanca iz Zake proti želežniški postaji na Bledu in tam večkrat čakajo, saj jih vidiš zadnjih 20m. Pa se nisem jezil nanje, čeprav sem bil jezen. Bil je še tolk dober, da mi ni dal kazni zaradi tega, ker nisem imel nobenega dokumenta s sabo, prav nobenega.

parkiranje na avtobusni postaji je mislim da prepovedano ;)

Torej,če je bil policaj tam parkiran je bil v prekršku,če ni imel prižganih modrih luči,
pa tudi vseh štirih smerokazov ni imel vklopljenih,torej je storil prekršek,
drugače pa sem jaz iz tega topica razbral neprimerno ravnanje policije po postopku,ko so šli obračat avto,torej če bi oni stali za tem da niso naredili prekrška pol nebi šli obračat avta in nadaljevat svoje delo,seveda zopet v prekršku ;)

Pač če jaz plačam kazen oz sem odgovoren za prekršek,kdo je pol odgovoren za prekršek policista, tako da je tukaj kr za razmislit :!:

LP Killah bee

killah!?! res mislis da je parkiranje na avtobusni postaji prepovedano?? zato ker pri mojem domu stojijo vsak teden parkrat in ustavljajo PRAV na avtobusni!! pa še mene so parkrat zajebali...

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To apr 12, 2005 12:50 pm

renault19 je napisal/-a:kaj lahko tak pises da te bomo se drugi razumeli :evil:

Ti ne razumeš slovensko? :twisted: :lol:
To je mene obtožila sošolka (štajerka)
Jaz tud ne rečem ljudem iz drugih regij govori tko, da te bomo še drugi razumel.
Mal se je treba potrudt :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To apr 12, 2005 1:33 pm

renault19 je napisal/-a:kaj lahko tak pises da te bomo se drugi razumeli :evil:

emn.. ne, nemorem

razumljivo pisanje se placa. poklic 09043532 in sledi navodilom.

ce poklices v naslednjih petih minutah dobis zravn se strgalec za palacinke in ostalo nesnago brezplacno. :lol: :lol:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To apr 12, 2005 1:38 pm

gorgo je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:
reber je napisal/-a:Mogoče pa tist v Grosuplu ni pomislil, da sta policaja tja parkirala in pred tem prečkala polno črto z prižganimi modrimi lučkami ???? v tem primeru ni nič narobe.
Sicer pa, v takem primeru se nimaš kaj vtikat v delo policajev in to, kako so parkiral. Če so bili na avtobusni, potem niso ovirali prometa, kajne, so pa opravljali kontrolo.

Tip je pač izrazil jezo zaradi kazni ki jo je dobil. Tudi mene so že ustavli in ravno tako, so bili na moji desni strani obrnjeni z avtom proti meni, tako da so ravno tako morali zapeljat čez levi pas, res pa ni bilo prekinjene črte, ker je skoraj zbrisano vse skupaj. Bilo pa je na vrhu klanca iz Zake proti želežniški postaji na Bledu in tam večkrat čakajo, saj jih vidiš zadnjih 20m. Pa se nisem jezil nanje, čeprav sem bil jezen. Bil je še tolk dober, da mi ni dal kazni zaradi tega, ker nisem imel nobenega dokumenta s sabo, prav nobenega.

Torej,če je bil policaj tam parkiran je bil v prekršku,če ni imel prižganih modrih luči,
drugače pa sem jaz iz tega topica razbral neprimerno ravnanje policije po postopku,ko so šli obračat avto,torej če bi oni stali za tem da niso naredili prekrška pol nebi šli obračat avta in nadaljevat svoje delo,seveda zopet v prekršku ;)

Pač če jaz plačam kazen oz sem odgovoren za prekršek,kdo je pol odgovoren za prekršek policista, tako da je tukaj kr za razmislit :!:

LP Killah bee

killah!?! res mislis da je parkiranje na avtobusni postaji prepovedano?? zato ker pri mojem domu stojijo vsak teden parkrat in ustavljajo PRAV na avtobusni!! pa še mene so parkrat zajebali...

Ja, ker sem na lastne oči videl kako so prijatelja ki je stal na postaji oglobili,seveda je bilo to že nekaj časa nazaj, drgač je pa postaja namenjena avtobusom ne pa smrkcem ;)
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To apr 12, 2005 1:59 pm

čez par let se ti bo najbolj splačalo da si policaj, ti vsaj kazni ne bo treba plačevat. :lol:

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek To apr 12, 2005 9:05 pm

Prvič vidim da je tm polna črta,morš fajn dobr pogledat da vidiš kaka krta je k naši cestarji nč ne beljo.... drgač pa z grosupeljskimi polcaji še nism mel problemov....zaenkrat

Raptor
Novinec

Napisal/-a Raptor Sr apr 13, 2005 7:08 am

sej policisti lahko delajo kar hocejo....jes sem mel storijo k so me domžalski ustavl skor sred krizisca , avto je stal pol na prehodu za pesce in pol gledu v krizisce...

pa je bil en policist pr semaforju .....avto pa zamano z luckami...odprem okno in vprasam policista a lahko odpelem do blizne postaje in se ustavim.....in rece pocak....pride policist iz vozila in men dokumente prosim....jes njemu rece a ni mal neprimerno mesto za ustavljat sej se lahko do postaje zapeljem ki je bla nekaj metrov za kriziscem ..on pa men ..ne skrbi mam lucke prizgane in sem zavaroval mesto....joj kaj se ni takrat ne men v prednji konc avtomobila zaletu....

na koncu je bla sam kontrola dok. in vse ok..sam kje me je ustavu... :lol:

Stane H.
Nov uporabnik

Napisal/-a Stane H. Sr apr 13, 2005 12:16 pm

:evil: Ma Voith prau! Si res preveč eni dovolijo! Pa neki se španajo! Kakeci! :twisted:

Huda20
Nov uporabnik

Napisal/-a Huda20 Sr apr 13, 2005 9:36 pm

LP Killah bee

Ja, ker sem na lastne oči videl kako so prijatelja ki je stal na postaji oglobili,seveda je bilo to že nekaj časa nazaj, drgač je pa postaja namenjena avtobusom ne pa smrkcem ;)

KLE JE IZ ZVCP, da se ne boste preveč kregal...

Ustavitev in parkiranje
47. člen

(1) Ustavitev in parkiranje ni dovoljeno:
1. na prehodu za pešce in v razdalji, manjši od 5 m pred prehodom;
2. na kolesarski stezi, kolesarski poti, pločniku, pešpoti ali kolesarskem pasu;
3. na železniškem prehodu ali manj kot 15 m od prehoda oziroma proge;
4. v križišču in v razdalji manjši od 5 m od najbližjega prečnega roba vozišča;
5. v predoru, podvozu, galeriji, na mostu in nadvozu;
6. na označenem avtobusnem postajališču na vozišču ali manj kot 15 m od njega; dovoljena je ustavitev na postajališču izven vozišča, če s tem ni oviran avtobusni promet;
7. na ozkem in nepreglednem odseku ceste (ovinku, pod klancem), če drugo vozilo ne bi moglo varno voziti mimo;
8. na delu ceste, kjer bi bil prost prehod med ustavljenim oziroma parkiranim vozilom in nepretrgano vzdolžno črto na vozišču ali nasprotnim robom vozišča ali kakšno drugo oviro na cesti širok manj kot 3 m;
9. na pospeševalnem, zaviralnem, prehitevalnem in odstavnem pasu;
10. na mestu, na katerem bi vozilo zakrivalo postavljeni prometni znak ali napravo, ki daje svetlobne ali zvočne signale;
11. na vozišču ceste izven naselja;
12. na vseh prometnih površinah, ki niso namenjene prometu vozil;
13. na mestu, na katerem bi parkirano vozilo onemogočilo vključitev v promet že parkiranemu vozilu;
14. na cestah v naselju z dvema ali več prometnimi pasovi za vožnjo v isto smer;
15. na označenem parkiranem prostoru za invalide, razen invalidov iz 49. člena tega člena;
16. na označenih poteh, namenjenih itervencijskim vozilom.

(2) Z denarno kaznijo 5.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju s 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13. in 14. točko prvega odstavka tega člena.

(3) Z denarno kaznijo 10.000 tolarjev se kaznuje za prekrške voznik, ki ravna v nasprotju s 15. in 16. točko prvega odstavka tega člena.

To se pravi, da ČE avto ni na vozišču ampak na avtobusni postaji, kjer je dost placa, ti nč ne morjo pa nej rečejo kar hočjo. Jst bi se pol kr prtožla ane. ;)

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Sr apr 13, 2005 10:10 pm

Ma tej policaji so eni navadni papki k so jih celo osnovno pa sredno solo prcal u glavo pa se delal norca z njih, pol so sli pa za policaje da se bodo lahko celo zivljenje masceval nazaj......IT IS JUST SICK U KNOW!

P.S.: Redke so izjeme ki ta poklic opravljajo z srcem, in take tudi spostujem in so preprosto povedano cari...vsem ostalim pa lah recem sam se : GET A LIFE!

LP,
Zm3-D3n

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr apr 13, 2005 10:58 pm

Zm3-D3n je napisal/-a:Ma tej policaji so eni navadni papki k so jih celo osnovno pa sredno solo prcal u glavo pa se delal norca z njih, pol so sli pa za policaje da se bodo lahko celo zivljenje masceval nazaj......IT IS JUST SICK U KNOW!

P.S.: Redke so izjeme ki ta poklic opravljajo z srcem, in take tudi spostujem in so preprosto povedano cari...vsem ostalim pa lah recem sam se : GET A LIFE!

LP,
Zm3-D3n

Yeah right!Ziher živijo samo zato, da bodo tebi lahko kazen napisal in skozi tebe sproščajo svojo zafrustriranost :roll: služba kot služba.sej delajo napake tako kot pri vseh ostalih poklicih.in res je frajer tist, ki jim pove da ne smejo stati na postaji in jim dokaže da niso mogli priti tja drugače kot čez polno črto.ziher se zdej policaj na smrt sekira.zdej ga je frajer uniču in mu še povečal frustracije, ker se policaj zaveda kakšno tele je.pa je mislu da je nemogoče da bi kdo ugotovil kakšen lump je.
kok ste stari?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 22 gostov