Blacky je napisal/-a:Infiniti, mene je Accord čist očaral! Mi je tut Leon hud, samo mam zelo salbe izkušnje z Vrovškovo in še ene parimi propdajalci in serviserji Seata. Žal.
Sej vem kako je ko avto kupuješ

Blacky je napisal/-a:Infiniti, mene je Accord čist očaral! Mi je tut Leon hud, samo mam zelo salbe izkušnje z Vrovškovo in še ene parimi propdajalci in serviserji Seata. Žal.
Shatzy je napisal/-a:petra je napisal/-a:iz izkušenj: vsi bližnji, ki so imeli honde, so jih prodali, vzroka ne vem. sicer smo pa pri nas imeli grozne težave z mašino. avto je imel resda velik kilometrov, ampak v slabih 10 letih je vozil s tremi mašinami, vsake tri leta je crknila mašina...![]()
lahko je bilo samo naključje, ampak se mi zdi da je to potem zelo veliko naključje, da so takole krepale.
karkoli boš že nabavil, ti samo želim, da ti bo služilo in boš zadovoljen!
To pa prvič slišm. Mogoče ste slabo zmontiral motor, pa če ste stare motorje kupval je možno da ste zjahane dobil. Ker 10 let stare honde noben ne špara. Gred dokler gre, in dokler gr gre zelo dobr. Pol pa kr naenkrat ribne.
Mislm da s tem accordom v akciji ne boš falila, sigurno ga pa pejd pelat da boš vidla kakšn je filing za volanom.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov