Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če apr 14, 2005 1:05 pm

Yagi-san je napisal/-a:Kaj po pokrivalo za avto??? Lepo pokriješ in naj ležijo gor po milji volji??

Yagi-san

Mislim da eden redkih pametnih predlogov.imaš pač eno rjuho v avtu in jo rukneš čez havbo.ja najbolš da jih z zračko strelaš ali pa jih loviš z dilo, ki ima zarjavel žebelj skozi zabit......no comment :roll:

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Če apr 14, 2005 1:05 pm

Neon je napisal/-a:
Yagi-san je napisal/-a:Kaj po pokrivalo za avto??? Lepo pokriješ in naj ležijo gor po milji volji??

Yagi-san

Sam ka bos vsakih 15min avto pokrival in odkrival?

Odločitev je tvoja. Samo predlog.Pa nebi z deko pokrival ampak s plahto, ki jo kupiš. Gor dol 2min.

Yagi-san

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley Če apr 14, 2005 1:18 pm

Spomnim se enkrat ko sva s kolegom zalotila mačko, ki je spala na pokrovu nekega avta, pa jo je prebudil tako da je zažvižgal. Tako je s kremplji zrajsala havbo ko se je pognala v tek, da če bi tisto bil moj avto mi ne bi bilo vseeno.
Sosedi so imeli spačka pa jim je mačka s kremplji celo streho prerešetala. Potem so jo odvadili tako, da so jo vsakič z metlo podili ko so jo zagledali na strehi.

Goldy
Nov uporabnik

Napisal/-a Goldy Če apr 14, 2005 1:37 pm

No, kot je nekdo že dejal, pri Konradu se dobi tista naprava, ki odganja to GOLAZEN GRDO :evil: na štirih nogah.

Če koga zanima: http://www.conrad.si/product.asp?catalog%5Fname=Conrad&category%5Fname=001372%5FGuid881C9D3FA6164458E10000000A010252&product%5Fid=620109

Še vedno ostanem pri moji rešitvi (klingice), saj so mi povzročile že toliko škode ... :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Če apr 14, 2005 1:48 pm

tisto o pokrivanju z odejo je groza-sej se ne vsedem samo enkrat na dan v avto :?
10x na dan se mi pa tudi ne ljubi pokrivat-odkrivat!

Glede hupe- ne pomaga!!Se mi je parkrat že alarm sprožu, pa se mački sploh ne sekirajo!! :evil:

In še kot sem relkel serjejo po celem dvorišču ( mački so čisti -YA RIGHT!! :evil: )
kako se jih češ znebit!!In večina jih je potepuških!!
Najraje bi kak strup naštimal, samo ko je pa še tolko sosedovih+ domač da tega ne morš...

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če apr 14, 2005 2:03 pm

Moji mački je ime Avtopralnica. Sklepajte zakaj... Kaj naredit? Jebiga...

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če apr 14, 2005 2:15 pm

pri kolegu imajo mačka v med drugim tut v bajti in stari starši čez noč dajo cajtng gor, pa poper posujejo, pa maček ne gre gor. Sam vi rabte zadevo, ki bo mal bloj mobilna, tko da tole najbrž ne pride v poštev... :?
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če apr 14, 2005 2:25 pm

ma dejte se tok sekirat zarad teh mackou, k da boste mel avto 280let..

jebiga pac ko je hauba pa streha spraskana avtolicar vabi ane.

mogoce so pa uni kreteni klal macke pa jih z avti vlekl okol zato ker so jim spraskale streho.

pa sploh kokr men po avtu macke plezajo so zmer sam odtisi od tack, kako vam rata da vam spraskajo lak?

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če apr 14, 2005 2:33 pm

Goldy ti si en navaden psihopat..... budala. Ja fak p-izda reskiraj tist gnar pa kup kurčevo pregrinjalo pa naj gor ležijo. :evil:
Še enkrat preberem en tvo psihopatski predlog pa bo topic zaklenjen pa še kaj..........
Zadnjič spremenil McLaren, dne Če apr 14, 2005 2:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
wildcat
Nov uporabnik

Napisal/-a wildcat Če apr 14, 2005 2:44 pm

All I ask: The sky above and the road below me!
- Blue Sky -

Goldy
Nov uporabnik

Napisal/-a Goldy Če apr 14, 2005 2:49 pm

Evo za tiste, ki rabite bolj mobilno zadevo proti štirinožni golazni:

http://www.conrad.si/product.asp?catalog%5Fname=Conrad&category%5Fname=001942%5FGuid7E70943FD9D21BFCE10000000A010252&product%5Fid=848697

McLaren
Lahko mi pa daš 60K SIT, da dvakrat na leto dam spolirat avto in sva oba mirna. Tudi na tem forumu.
[/url]

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če apr 14, 2005 3:11 pm

men mačk ostane na havbi pa tut če se že pelem :D misl, da ga zajbavam pa kr noče dol. Pol morm pa gas nažigat pa trobt, gdaj tut vn iz avta it, da ga dol dobim. Če ne bi ga kr sabo pelu :D Drgač pa mačke ne marajo cimeta, ga lohk mau potreseš pa ne bojo več gor ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če apr 14, 2005 3:40 pm

Žaljenje uporabnika!

Omelo

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če apr 14, 2005 3:55 pm

Voith je napisal/-a:http://media.energyradio.fm/energy/sillycats.wmv

macke so face :lol:

goldy kaj se tok sekiras za en korit od cliota, pod grabn to zapel pa je narejen.

1. Opozorilo! Drugo, ban!

- Žaljenje uporabnikov! Pa brez zajebancije, zarad točno takih "v graben zapel" smo že 1000x mogl teme zaklepat, pa poste brisat.

Drgač pa sm tut jst že navadu mačke, da mi ne hodjo več na avto. Kr očitno vejo kaj jih čaka.

Z zračno jih pa res neb šu cilat, pa tut zato, da neb ponesreč avta zadel :)

Drgač mam hudo rd žvali, sicr bistveno raj psa kot mačko, ampk ko je pa na haubi, pa no mercy! Jst sm dal enkrat pokrivalo gor, pa se je p*****a lepo zleknla na avto pa zaspala, pol sm jo pa zbudu, pa tko 3 metre stran na travo vrgu. Sm se prepričal na lastne oči, da mačka ZMEREJ prstane na nogah. Od takrat naprej je ni več na avtu.
Zadnjič spremenil Omelo, dne Če apr 14, 2005 5:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če apr 14, 2005 4:34 pm

Neprimerno pisanje!

Omelo

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če apr 14, 2005 5:01 pm

Se strinjam z voithom ampak človek a ti poznaš pomen besede sodomija?jst vem da je nebi izvajal :D A mate vi avte iz plastelina ali imate kakšne super mačke z diamantnimi krepmlji?meni bolj kot maček,uniči havbo avtopralnica z unimi glupimi krtačami.
A tiste, ki bi pa strelal,nastavlal strup in podobne primitivnosti pa ne banat?!te bi najprej banu goveda ena primitivna :evil:
Če bi bil kdo rad strelan z zračko ni problema tudi zraven avta se mi lahk postavi :roll:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če apr 14, 2005 5:05 pm

pozabu sm pripisat z zracno pusko. :twisted: al pa z unim pokrivalom ki ga zlati decek omenja v prvem postu.

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Re: ,,

Napisal/-a WRC555 Če apr 14, 2005 5:36 pm

SELJO je napisal/-a:mam enako tazavo ker majo pri sosedu 5 mack...in imam novega psa tako da ga ze treniram da bo kmal pokol!!

Sem mel jst tud problem s sosedovimi psi zrd nasih mucov...zdej so se spametoval, ko so dobili nekaj poloznic na dom :twisted:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če apr 14, 2005 5:40 pm

Omelo je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:http://media.energyradio.fm/energy/sillycats.wmv

macke so face :lol:

goldy kaj se tok sekiras za en korit od cliota, pod grabn to zapel pa je narejen.

1. Opozorilo! Drugo, ban!
- Žaljenje uporabnikov! Pa brez zajebancije, zarad točno takih "v graben zapel" smo že 1000x mogl teme zaklepat, pa poste brisat.
Drgač pa sm tut jst že navadu mačke, da mi ne hodjo več na avto. Kr očitno vejo kaj jih čaka.
Z zračno jih pa res neb šu cilat, pa sm zato, da neb ponesreč avta zadel :)
Drgač mam hudo rd žvali, sicr bistveno raj psa kot mačko, ampk ko je pa na haubi, pa no mercy! Jst sm dal enkrat pokrivalo gor, pa se je p*****a lepo zleknla na avto pa zaspala, pol sm jo pa zbudu, pa tko 3 metre stran na travo vrgu. Sm se prepričal na lastne oči, da mačka ZMEREJ prstane na nogah. Od takrat naprej je ni več na avtu.

PA kaj je z vami modi...tle pizdiš za to temo, ko pa kakšen tepec vse naokol žal in ropoče po forumu pa serje po znamkah te pa nikjer ni, ne tebe ne drugih...a zdaj ko je pa "klijo" v igri pa ban...ja nis resn no :roll: Če bi še drugač bli tko ažurni pri nekaterih...vam prov v oči skačejo...ampak ne, ker pljuvajo po ne-cliotih je uredu...
Pa velik car si da mačke okol mečeš, jebemo prov rad bi enkrat naletu na enga tazga, bi lahko potem on vidu kako lepo je če te kdo meče po zraku...zdej pa lahko zakleneš...aja pa ne pozabi me opozoriti za ban :nae
Zadnjič spremenil Slide, dne Če apr 14, 2005 5:44 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 22 gostov