Bel-Tirid je napisal/-a:ja tudi ce pustis vrata na stezaj odprta je to se vedno rop. Me razpici, ko eden rece jah sam si kriv kaj pa nisi snel ploscice. Kaj je on kriv, kriv je tisti jeban i**** ki krade, pi.zda kradljivska
nebivedu je napisal/-a:Treba bo okol ključavnice našvasat na notranjo stran mal 2mm pleha, pa ga ne bodo mogl s šraufncigrjem skrivit. Maš pa še eno možnost - zadaj na radiu imaš en vijak - nanj našraufaj ketno in potem pod armaturi na podn od avta prišraufaj še drugi del ketne - če bo že vdrl v avto, radia ne bo mogu ven povlečt.
AndrejD je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Treba bo okol ključavnice našvasat na notranjo stran mal 2mm pleha, pa ga ne bodo mogl s šraufncigrjem skrivit. Maš pa še eno možnost - zadaj na radiu imaš en vijak - nanj našraufaj ketno in potem pod armaturi na podn od avta prišraufaj še drugi del ketne - če bo že vdrl v avto, radia ne bo mogu ven povlečt.
pol pa ti celo armaturko polamle pa vse ?
radia mogoče nebo dobil ven škode pa bo ohoho
najbol simpl je sabo odnest
soncy je napisal/-a:res sožalje Edge, mene je tok razpizdil k si mi reku, prou nalomila bi unga...hehe..pol sm se pa sam na naš avto spravla, pa mu vse nalapke dol potrgala![]()
ampak res prou za popizdit, pa še dolg časa si tuhtou a bi vrgu musko v ta avto al ne. Pa si se odloču DA, pa še en tedn nis mel....jao![]()
jst sm pa razmišlala, da bi v kotu avta bla skrita kamerca k se je neb vidl, pa bi lepo unga posnel....ideja pač![]()
lp soncy
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov