super98 je napisal/-a:Kar se tiče kleparije & ličanja sm od vseh škoda servisov biu najbol zadovolen s porsche verovškova
reber je napisal/-a:Bil sem pri cenilcu, ocenil je luč, 5 ur klepanja ocenjenega kot težko zahtevno delo in 0,7m2 barvanja. No ja, če je res tako kot pravi, da sploh ni noben problem tako poškodbo popravit, še raje vidim.
Preden pa se odločim, kam gre avto v popravilo, pa še mnenja o Autoemoni, saj mislim, da bo avto šel kar tja.
Zzooommm je napisal/-a:No sam da si poštimu.On the bright side: lahko bi blo ful hujš (hit & run).
reber je napisal/-a:Avto je uštiman, sem ga peljal v Autoemono v LJ in narejeno je res lepo. Prehoda barve ne opazim, sta gledala še dva kolega, pa nista nč opazla kje je konec barve, pri oknu se nič ne vidi, tko da, lahko rečem, da je narejeno zares lično in kvalitetno. Avto še malce očistim v prtljažniku in dam plastiko nazaj in montiram veksler, pa bo, ker sem plastiko sam razmontiral in jo bom sam dal nazaj, ker tam okrog akustike raje sam šraufam.
Mimogrede, dal sem pobarvati še prednji odbijač, ker je bil opikan od kamenčkov in še ena konkretna praska je bila zaradi moje nepazljivosti enkrat, in je sedaj kot novo vse skupaj.
Ko smo s kolegi družno pregledali barvo in izgled nismo opazili napak, ko pa smo
![]()
pa je bilo videti še lepše vse skupaj. Trenutno je avto lepo parkiran, treba pa bo iti sedaj še na
![]()
in to peš, oziroma jaz grem raje s kolesom (pravilno osvetljen, da me nau kdo povozu), in da ne bo slučajno kakšen policaj
![]()
![]()
Tako, sedaj sem boljše volje
ker ni več buške na avtu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov