Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX Ne maj 01, 2005 8:35 pm

Jst tle ne vidm čist nč napačnega, važn je da se napaka odprav pa da to v tovarni priznajo sej tko in tko poštimajo na svoje stroške edin kar je morš avto na servis odpelat. Važn je napako priznat ker lahk bi bli vsi tih pa še fajn bi zaslužil k bi folk mogu menat na svoje stroške.

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Napisal/-a Alexx Po maj 02, 2005 1:01 pm

Fantje tega bo vedno več. Sam delam v avtomobilski industriji in vidim kako cela stvar poteka. Pritiski so vedno večji. Avtomobilski koncerni postavljajo cene za svoje komponente svojim dobaviteljem in se na podlagi najnižje cene se izbere najugodnejši dobavitelj za izdelavo neke komponente. Kakovost vgradnih komponent je žal na drugem mestu. Dobički lastnikov teh koncernov se večajo na ta račun, a na koncu najkrajšo potegne prav končni kupec vozila. Japonci imajo drugo strategijo. Koncerni imajo svoje dobavitelje že 20 in več let. Odnos temelji na zaupanju in kakovosti in ne na ceni. Dokler bodo Evropski in Ameriški koncerni iskali zgolj najcenejše dobavitelje in bo kvaliteta zavoljo tega trpela, tako dolgo se bodo ti vpoklici nadaljevali. Dolgoročno to tako ne bo šlo...
Vruuuuum

plazydor
Nov uporabnik

Re: GOLF IV -vpoklic

Napisal/-a plazydor Po maj 02, 2005 6:39 pm

Fiat007 je napisal/-a:
ManyMan je napisal/-a:www.mobisux.com/avto/view.php?id=13539

Ne morem verjet.
Pa le ni na tem svetu samo pri fiatu mozen vpoklic......
Kaj bodo na to rekli fauvejevci?! Bodo priznali napako???

LP

Pa tako pravijo fino nemško. BEdarija. Zadnjih 15 let so nemški in tudi nasploh evropejaski (mogoče je na boljšem Renault - pa ne vozim renaulta) zelo poslabšali.

Pa mi povejte kater evropski avto prevozi 300.000km brez popravila na motorju (razen redni servisi).
Samo Bog mi lahko ukazuje, ostali me pa morajo poslušat
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov