jst mam tkoSerđo™ je napisal/-a:..hupo na volanu, samo ne tako, da stisnes sredinski del notri, temvec da ima gumbek na obeh straneh kraka? Se mi zdi da sm nekje vidu, pa ne vem kje.
Starejsi kot je, boljse mi pride, ker bi nucal take gumbke dobit, pa ce je neka stara kanta, grem kr po cel volan na kak odpad.
tnx
daewoo_rugby je napisal/-a:jst mam tkoSerđo™ je napisal/-a:..hupo na volanu, samo ne tako, da stisnes sredinski del notri, temvec da ima gumbek na obeh straneh kraka? Se mi zdi da sm nekje vidu, pa ne vem kje.
Starejsi kot je, boljse mi pride, ker bi nucal take gumbke dobit, pa ce je neka stara kanta, grem kr po cel volan na kak odpad.
tnx
uf sej res fak če ga bo hotu đapnit, upam da mu bo airbag povedal svojeSeekK je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:jst mam tkoSerđo™ je napisal/-a:..hupo na volanu, samo ne tako, da stisnes sredinski del notri, temvec da ima gumbek na obeh straneh kraka? Se mi zdi da sm nekje vidu, pa ne vem kje.
tnx
pazi da ne bos brez volana zdej ostal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov