Voith je napisal/-a:reber je napisal/-a:ja no, res ni fajn videt raznih živalskih trupelc, ampak samo upamo lahko, da je bil njihov konec hiter in brez bolečin. Koliko je pa še tistih, ki ne ležijo mrtvi na cesti, ker so dobili premajhen udarec in se potem zavlečejo nekam in v mukah poginejo. Tiste živali se mi veliko bolj smilijo.
Drugače pa, če vidim žival na cesti ali pa če se sumljivo giblje ob cesti, zmanjšam hitrost ali zaviram, seveda previdno, preveč pa nikoli, saj raje žival zbijem, kot pa da bi sam pristal nekje pod cesto, ipd. Bolje zbit odbijač in hauba, kot pa cel avto.
Drgač pa tko, kot so že napisali, žvali se gonjo in takrat jih boli .....
hmm zanimivo. kaj pa une v mesnici, se vm kj smiljo?
Metod Trobec je napisal/-a:Za časa svoje prostosti sem vedno rad naciljal kakšno pasjo mrcino.Ostale živali se mi smilijo, psov pa zares ne trpim. Njihovih lastnikov tudi nimam v čislih - pasji ljudje so namreč slabi ljudje, ker želijo, da se jim žival podjarmi. Pardon, ampak taki si zaslužijo le vile v vamp.
Mr007 je napisal/-a:
k kaj je pa ona kriva d smo mi ljudje glih tm postavl cesto kjer je hodila prej ze par 1000 let njenih prednikov....
lp
Nejc
Voith je napisal/-a:ce bi ti sam doma meu kksno zvau, bi vedu v cem je fora. namrec macki se gonjo, in jih sladko boli falus za avtomobile in vse ostalo. zato tud ns mack hod dam vs razmesarjen zadne 3-4 dni.
sam je pa zanimiva ta narava, samicke se gonjo sam ene parkrat na let, zenske se gonjo pa ceu let 24/7
pa ta naslov.. sm mislu da je spet kje kdo zgoru v avtu.
pugi405 je napisal/-a:A veš zakaj ne trpiš psov? Zato ker psi ne trpijo tebe. ......
Damjan19 je napisal/-a:jz sm za tele srne dal le 2600sit
Tut men se obrne želodec, ko vidim kako povoženo žival...in mi je tut zelo žal
Enkrat spomlad prejšn let je bil jež na cesti, okol 11ih zvečer, sred križišča tule v Celju...Vse 4, zaprl pas, šel peš do ježa, se sleku(to je bil šov ja :P ) da me ne bi kej piknalo, pa vraga odnesu do trave, ljudem pa nč jasn...čez 2 h sm šel pogledat, pa je jež šel na lepše :P
Damjan19 je napisal/-a:jz sm za tele srne dal le 2600sit
Tut men se obrne želodec, ko vidim kako povoženo žival...in mi je tut zelo žal
Enkrat spomlad prejšn let je bil jež na cesti, okol 11ih zvečer, sred križišča tule v Celju...Vse 4, zaprl pas, šel peš do ježa, se sleku(to je bil šov ja :P ) da me ne bi kej piknalo, pa vraga odnesu do trave, ljudem pa nč jasn...čez 2 h sm šel pogledat, pa je jež šel na lepše :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov