thomas1 je napisal/-a:Evo mojster, avto je zavarovan pri nas, imaš podatke na pm
Kot sem že rekel, pivo ne uide, zdej sam še dobim ata pa ga prepričam, da mi proda avto (magar z palco
Najlepša ti dala!
thomas1 je napisal/-a:Evo mojster, avto je zavarovan pri nas, imaš podatke na pm
Hehehe, pa sj to ne morš verjet :P :P :P :P :PD.J. je napisal/-a:thomas1 je napisal/-a:Evo mojster, avto je zavarovan pri nas, imaš podatke na pm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kot sem že rekel, pivo ne uide, zdej sam še dobim ata pa ga prepričam, da mi proda avto (magar z palco)
Najlepša ti dala!
Mah, dons se vse izve.pilgrim je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:thomas1 je napisal/-a:Evo mojster, avto je zavarovan pri nas, imaš podatke na pm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kot sem že rekel, pivo ne uide, zdej sam še dobim ata pa ga prepričam, da mi proda avto (magar z palco)
Najlepša ti dala!
ma, ne vem, če je tako "informiranje" forumu v čast.
Mene bi vprašal, blizu živim, pa sm ga vidla velikokratD.J. je napisal/-a:Ja fak, zdej bom šu pa ata pretepst noČe ne bi tko, bi pa kako drugače zvedel kje je avto, ne?
Tinchy: v Dravljah pred Sparom (emm, Brilejeva men se zdi, da je tm že - bloki nasprot tavelkega Mercatorja).
TinchyESi je napisal/-a:Mene bi vprašal, blizu živim, pa sm ga vidla velikokrat![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov